من میگم اونو بنداز دور! شما میگی حجمش 162 مگ میشه.
این image که من میگم اگه از ویندوز خام image بگیری 13-14 گیگ ویندوز میشه 5-6 گیگ image. یعنی Image حجمش 5-6 گیگه. اوکی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه برنامه هست مال asus. از سایتش بگیر تو بخض درایور لپتاپ. همچین اسمی داره: AI recovery
اونو بزن از ویندوز رو dvd برات image میگیره البته 3-4 تا dvd فکر کنم بشه
ببین دوست عزیز همشهری من می خواهم ایمیجی از ویندوز تهیه کنم که اولا برو روی dvd باشه دوما این dvd بوتیبل باشه(بدون نیاز به هیچ چیز دیگر)
به طور مثال من بتوانم این dvd را در یک لپ تاپ دیگر که هیچ ویندوزی روش نصب نباشه بازگردانی کنم(یعنی نصب ویندوز+نصب درایورهای لپ تاپ+نصب نرم افزارهای کاربردی) که همه اینها در ایمیج گرفته موجود است.
اگه شما این کارو کردی و جواب داده یه پ.خ کن بچه کجای کرجی یه قرار در روز های آینده بذاریم کارت دارم
فکر کنم این جواب نیاز منو بدهساختن Bootable Image با برنامه MagicISO
آره این نرم افزار هم عالیه . لپ تاپ من ایسوس هست و توی برنامه های کاربردیش این نرم افزار هم هست و عالی کار میده البته به نظر من اکرونیس و گوست بهتر عمل می کنند مخصوصا آکرونیس که یه غولی هست برای خودش . آکرونیس یه نسخه تحت سرور هم داره که از سرورهای مجازی و اختصاصی بک آپ میگیره فکرش رو بکنید چه کمک بزرگی برای ما می تونه باشه ... !
نرم افزار Windows 7 System Recovery Disc (x32/x64) هم عالیه لینک دانلودش :
(Windows 7 System Recovery Disc (x32/x64 | دانلود رایگان نرم افزار
در ویوا دانلود نوشته :
http://vivadl.com/windows-7-system-r...ated-jun-2011/
چنانچه از لپ تاپ استفاده می کنید و مارک لپتاپ شما دل ، لنوو ، ایسر ، اچ پی و .. باشد و نگران این هستید که مارک آن اصلی باشد یا نه نیز می توانید از این برنامه برای اینکه آن را به نسخه ی اصلی تبدیل کنید استفاده کنید زیرا این برنامه خود حاوی جدید ترین نسحه ی بک اپ گرفته شده از ویندوز ۷ می باشد و به راحتی می توانید از آن استفاده کنید و آن را به نسخه اصلی تبدیل کنید.