نوشته اصلی توسط
tasnimsg
من امروز صبح فرم شماره 2 رو که پر کرده بودم بردم، چهار هزار تومن هم واریز کردم به حسابی که تو فرم یک نوشته و رفتم اداره ثبت شرکت ها!
به اسمها حسابی گیر دادن و کلا آخر سر فرمی که تحویل دادم کلی تغییر کرد
گفتند اسم باید حتما سه قسمت باشه و از اسم کامپیوتر و فناوری اطلاعات و اینا که استفاده کرده بودم تو اسم های پیشنهادی ، اینا رو نمیشمرد! میگفت خود اسم باید سه تا باشه! خلاصه کلی با هم بحث کردیم من گفتم کلی شرکت هست با اسم ها کوتاه تر و اینا اما کارمنده گفت اونا مال قبل هست و اصلا من نباید تایید کنم و باید بره تهران ، برا خودت میگم! خلاصه منم مجبور شدم اسم ها رو عوض کنم و سه قسمتی کنم!
مثلا اسمها باید این طوری باشه:
فناوری اطلاعات نسیم صبای سپاهان! که نسیم و صبا و سپاهان میشه سه تا کلمه!
تازه گفت حق نداری از کلمه نرمافزار استفاده کنی! گروه نرمافزاری رو به گروه رایانهای تغییر داد!
فرم و فیش واریز رو که تحویل دادم ، یه کد پیگیری و یه شماره تلفن داد، گفت 7-8 روز دیگه زنگ بزن اگه اسم تایید شده باشه میگم بیای برای ادامه مراحل.
در مورد اساس نامه و این چیزا هم پرسیدم که گفت فعلا بزار اسم تایید بشه و اونا رو هم به موقع انجام میدی!
خلاصه فعلا رفت تا 7-8 روز دیگه!
ضمنا کسی که فرم رو میبره تحویل بده باید حتما از هیئت موسس شرکت باشه و اینکه دانشجوها هم میتونند با معافیت تحصیلی شرکت بزنند و لزوما پایان خدمت لازم نیست.