لطفاً به کسی بر نخوره. ولی وقتی دنبال ریسلر نامحدود ماهی 20 تومن باشید، باید انتظار عواقبش رو هم داشته باشید :)
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفاً به کسی بر نخوره. ولی وقتی دنبال ریسلر نامحدود ماهی 20 تومن باشید، باید انتظار عواقبش رو هم داشته باشید :)
متاسفانه به تاکید یکی از همکارا برای شرکتش گرفتیم.اون تایمی هم که دامین ست بود فقط برای تست بود... من نمی خوام ایشون فروش نداشته باشن ان شالله از این به بعد پشتیبانیشون عالی بشه و امیدوارم که من اشتباه کرده باشم ;;)
یکی از یوزرها سوال کردن بنده جواب دادم همین. هیچ توقعی هم از زرین سرور ندارم ...
یاعلی
خدمتتون عرض کردم سایت در حال انتقال و داره نامش عوض میشه . کسی که بلد نباشه سایت درست کنه به نظر شما سرور اختصاصی میگیره ؟ که ما گرفتیم ؟ جنال هفت سپهر هم خودشون سرویس نمیخواد اما ما وظیفمون بود که بهشون مستر ریسلر بدید اما نخواستند
نمیدونم اینو اینجا بنویسمخلاف قوانین هست یا نه اگه بود بگین: حالا من نمایندگی هاست رایگان میدم که فقط 50000 تومن برای مادام العمر هست که امکاناتش بالاس و آپتایم 97.99% داره امکاناتشم: 1 .لینوکسه 2.10 گیگ هاست به هر کاربر 3 . 100گیگ فضای ماهیانه 4 .فضای کل دیسک نامحدود 5 . تحمل 10000 بازدید کننده در روز و کلی امکانات دیگر که در سیستم لینوکس هست فقط برای سفارش با آی دی من در ارتباط باشین ___- اگه توضیح بیشتر خواستین در خدمتنون هستم و امکاناتشو بهتون میگم طراحی اولیه اون و طراحی اولیه سایت شما هم به عهده خودم .... اینم شمارمه 09375877484 ...... بازم نمیدونم اگه قوانین رو رعایت نکردم ادمین ببخش.. اینم آیدیم: nim_boy
این دوست عزیزمون از اردیبهشت شروع به کار هاستینگ کردن و با خوده من شروع کردن که من از ایشون یه مقدار پول گرفتم و باهاشون شریک شدم (هنوزم پسشون ندادم شرمندشون هستم)
حرفم اینه ایشون اونقدری سن و تجربه ندارن و این هاستشون اصلا سرور اختصاصی نیست ، برای مثل ایشون بلدن ویلد کارت روی دامین ست کنند؟(جواب خیر هستش)ادمین زرین سرور از جمله افرادی هست که سرور تراوین نصب میکرد و یک دفعه به صنف هاستینگ رو آوردن
با تشکر (تایید نمیشن)