پاسخ : فروش نرم افزار نویسا((تایپ گفتار))
زحمتی که این شرکت کشیده که قابل تقدیره و اصلا شکی در اون نیست! منتها مخاطب این نرم افزار قشر بسیار اندکی از جامعه خواهند بود اگر قیمت به این صورت باشه...
و در مورد این گفته:
نقل قول:
دوستان برای اشنایی بیشتر با نرم افزار میتونند فیلم را از اینجا دانلود کنند و ببینند
من از دوستان گلم خواهش می کنم کسانیکه قصد خرید ندارند اسپم نکنند. با تشکر ویژه از همه وب هاستینگ تالکی های عزیز
اگر شما در انجمن پست زدید ، هر کسی حق داره در چارچوب قوانین انجمن ، نظر خودشو بیان کنه... در صورتی که مشکلی با این امر دارید ، باید داخل گوگل تبلیغ کنید نه اینکه داخل انجمن پست بزنید
همچنین لازم به ذکر است طبق قوانین انجمن به طور کلی تاپیک شما نباید بمونه و باید دیلیت بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sa_sh41
دوستان برای اشنایی بیشتر با نرم افزار میتونند فیلم را از اینجا دانلود کنند و ببینند
من از دوستان گلم خواهش می کنم کسانیکه قصد خرید ندارند اسپم نکنند. با تشکر ویژه از همه وب هاستینگ تالکی های عزیز
فکر نمیکنم کسی حاظر باشه نصف این قیمت هم توی این تالار بخره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
زحمتی که این شرکت کشیده که قابل تقدیره و اصلا شکی در اون نیست! منتها مخاطب این نرم افزار قشر بسیار اندکی از جامعه خواهند بود اگر قیمت به این صورت باشه...
و در مورد این گفته:
اگر شما در انجمن پست زدید ، هر کسی حق داره در چارچوب قوانین انجمن ، نظر خودشو بیان کنه... در صورتی که مشکلی با این امر دارید ، باید داخل گوگل تبلیغ کنید نه اینکه داخل انجمن پست بزنید
همچنین لازم به ذکر است طبق قوانین انجمن به طور کلی تاپیک شما نباید بمونه و باید دیلیت بشه.
دوست عزیز ما یک محصولی گذاشتیم برای فروش
و اینجا هم من تاپیک زدم
منظور من از اسپم نکنید حرف دور از ادب شماست که نوشتید یکم فضا تشریف ندارید؟
من واقعا بااینکه خیلی نمیگذره از عضو شدنم تو این انجمن از طرز ادب بعضیا واقعا متعجب میشم
متاسفانه بعضیا برا خودشونم ارزش قائل نیستند
جواب سوال دوستان که گفتن چرا اینقدر قیمت نرم افزار بالاست:
- چرا قيمت نرمافزار بالاست؟
- اين نرمافزار بهطور کامل توسط شرکت عصر گويش پرداز توليد شده و 100% آن بومي است. براي توليد اين نرمافزار حدود 6 سال يک تيم از اساتيد، دانشجويان دکتري و فوق ليسانس کار کردهاند که در نتيجه هزينه توليد آن بسيار بالا بوده است.
- از آنجا که ما در داخل کشور عادت به خريد نرمافزار original نداريم و تقريبا تمامي نرمافزارهاي مورد استفاده کپي هستند، به قيمت پايين براي نرمافزار عادت کردهايم. هر سي دي از اين نرمافزارهاي کپي شده حدود 500 تومان هزينه دارد که فقط هزينه يک عدد سي دي رايت شده و پکيج آن است و بقيه سود است چرا که هزينه توليد، پشتیبانی، ادامه پروژه و هزینههای جانبی دیگر به آن اضافه نشده است. لذا نرمافزاری که در ایران تولید شود و به مرحله تجاریسازی برسد شامل همه هزینههای مذکور میشود. هزينه نسخه اصلي نرمهاي کپي بسيار بالاست، به عنوان نمونه:
o ويندوز: بين 80 تا 220 دلار، ویندوز7 تا 380 دلار("تعداد" فروش بسيار بالا و ميليوني است)
o دیکتافون و دراگون (با سابقهترین نرمافزارهای تبدیل گفتار به متن انگلیسی)
از 99 یورو تا 3000 بدون درنظر گرفتن میکروفون مخصوص گفتار.
o نرمافزار اتوکد: 4445 دلار.
o ويژوال استديو: از 200 تا 5500 دلار.
o نرمافزار فلاش: قيمت 700 دلار.
- يک بخش از هزينه مربوط به هزينههاي سختافزاري (قفل = 90 هزار تومان و ميکروفون = 200 هزار تومان) است.
- تهیه پکیج محصول، سیدی های نصب، آموزش تصویری، دفترچه راهنما و غیره نیز در هزینه تمام شده لحاظ میشود.
- هزينه نصب در محل و گارانتي رايگان نيز جزو هزينه ها لحاظ شده است.
پس تولید محدود یا انحصاری بودن این محصول دلیلی بر گران بودن این محصول نمیباشد.
آيا نويسا فارسي شده همان نسخه انگليسي تايپ گفتاري است؟
خير، اين نرم افزار 100% کار شرکت عصر گويش پرداز بوده و به هيچ وجه کپي يا کرک نمونه هاي ديگر از جمله دراگون نيست. به دليل متفاوت بودن ساختار زبان فارسي و انگليسي نميتوان از نمونه انگليسي براي اين کار استفاده کرد. از طرفي، اگر ميشد از روي دراگون انگليسي که از سال 1984 در بازار هست! نمونه فارسي ساخت، تا حالا ديگران ساخته بودند، یا چند ده نرم افزار در بازار بود.
3-نرمافزاری که در اينترنت با قيمت حدود 5000 تومان تبليغ ميشود چيست؟آيا قفل نويسا شکسته؟
- خير، نويسا منحصراً در اختيار عصرگويشپرداز بوده و توسط اين شرکت يا نمايندگيهاي رسمي آن توزيع ميشود. نرمافزاري که در اينترنت تبليغ ميکنند همان نسخه قدیمی انگليسي تايپ گفتاري است (نرمافزار دراگون) که با اسم فارسي به مشتريان ميفروشند و جايي گفته نميشود که اين نرمافزار فقط انگليسي تايپ ميکند نه فارسي!
قفل نويسا شکسته نشده است. اين قفل بسيار با امنيت بوده و نرم افزار 100% به قفل وابسته است؛ و همچنین توانسته پس از گذشت 4 سال از تولید نرم افزار، امنیت خود را حفظ کند.
این برنامه، بسیار کاربردی هست. دو سال پیش تو نمایشگاه هم بهتون گفتم. قیمت رو بیارین پائین که همه بتونن استفاده کنند. به ظاهر شاید دردسر رسیدن به سود مد نظرتون، منتها با تعداد مشتری بیشتر نچربه به سبک فعلی که قیمت بالا و چند تا مشتری خاص هست ولی نکته در اینه که شما انگیزه Crack شدن رو از بین میبرین. البته من قفل شما رو ندیدم ولی به هر حال هر قفلی یه روز شکسته میشه. اگر این اشتباه، روی زرنگار هم انجام نمیشد شاید الان دیگه کسی تو ایران با Microsoft Word کار نمیکرد.
واقعا قیمت منصفانه ایست نسبت به زحمتی که کشیدند ولی ممکنه مخاطبینش فقط ادارات و شرکت ها باشن
به نظره من بهتره در چند نسخه وارد بازار کنن مثلا تجاری ، اولیه و ....
نکته دیگه قیمت پائین، اینه که وقتی طیف مشتریهاتون بیشتر بشه مجبور میشید برنامه رو برای حوزهای تخصصی بیشتر (حتی گویش های بیشتر، برای صادرات) به روز کنید و این هم باز باعث میشه که شرکتهای دیگه انگیزه کمتری داشته باشند برای تولید برنامه مشابه، چون میبینند که برنامه شما خیلی جلوتر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.jafary
نکته دیگه قیمت پائین، اینه که وقتی طیف مشتریهاتون بیشتر بشه مجبور میشید برنامه رو برای حوزهای تخصصی بیشتر (حتی گویش های بیشتر، برای صادرات) به روز کنید و این هم باز باعث میشه که شرکتهای دیگه انگیزه کمتری داشته باشند برای تولید برنامه مشابه، چون میبینند که برنامه شما خیلی جلوتر.
با تشکر از راهنمایی شما