پاسخ : اقدامات تازه پلیس برای کنترل v-p-n
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cdcenterahmadi
این نیز بگزرد...
بله اسپم هم شاخ و دم نداره که ... :53:
یعنی چی اسپم؟؟؟؟
براچی باید اسپم بزنم؟
برا قانون 100 پستی؟
یا کلا این کلمه رو دوست داری؟
پس تکلیف کسانی که فروش این سری از محصولات دارند چی میشه ؟
باید کارشونو تعطیل کنند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
طرف گفت چرا باید پرداخت خارجی داشته باشه :d (البته لحن گفتنش یکم فرق داشت )
تا اینو شنیدم گوشی رو گذاشتم و ... :d :109:
راست میگه دیگه چرا باید پرداخت داشته باشی
ایران سرور داره از سرور های خارج قدرتمند تر با پهنای نامحدود و قیمت ارزان :d
ایران نرم افزار های مختلف مثل اینترنت دانلود منیجر یا نرم افزار های قدرتمند دیگر داره که شما نیازی ندارید از خارج بخرید
زیاد کشش ندین میان همه ما رو جمع می کنن می برن می زارن ور دل مرحوم ریگی !! :114:
نگران نشین بابا به هرحال اخرش که نمیتونن پورت remote destop رو ببندن که ...........
پیپال ها رو از اونجا انجام میدیم و ...
اگه اينان ريموت دسكتاپم ديدي بستن(كسي كه بخواد استفاده نادرست بكنه از چيزي هر جور باشه مي كنه (سايت هاي فلان بمدان كه ميگن بنيان خانواده رو مي پاشونه))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
نمیتونن کامل ببندنش در کشور چون خیلی ها هستن با استفاده از همینا دارن با پیبال کار میکنن و یا یه سری بازی های اینترنتی که آیپی ایران را تحریم کرده از این ها استفاده میکنن و خیلی چیزهای دیگه که برای رد تحریم خارجی استفاده میشه.
بعضی وقت ها چند ساعت میبندن کل کشور افرادی که از این ها استفاده درست دارند انجام میدن به هم میریزه و خیلی ها هم ضرر مالی میدن (منظورم پرداخت کننده های پیبال هست.).
این خیلی هایی که شما میگی شاید 1 هزارم درصد مردم هم نباشند...پس اهمیتی نداره... اون بازی هم چشمشون کور بازی نکنند :) ...
اگر خودشون هم نیاز به عدم ***** داشته باشند که برای خودشون مشکلین داره...
ضرر مالی مردم و شرکتهای خصوصی هم براشون اهمیتی نداره...مثل موارد دیگه ای که تاحالا دیدید....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
roobinaserver
لازم به دادسرا نیست.
یه تماس با طبقه دوم ساختمان مرکزی وزارت ارشاد واقع در هفت تیر - قائم مقام فراهانی - بخش میزبانی سایت و اینترنت جناب حبیبی یا جناب عبدالعظیمی واقع در خیابان سمیه گرفته بشه همه چی روشن میشه :)
بنده هم نگفتم که پیبال و ... آزاده گفتم نمیتونن ببندن به هر حال قانونی از این ها داره تو مملکت استفاده میشه. اگر بخوان رو شبکه کل کشور ببندن اونا رو پس میخوان چی کار کنن ؟ isp جدا قرار میدن براشون یعنی؟ :-?
بنده هم همین را گفتم شما دوباره به نحوی دیگه تکرار کردید.
به هر حال داره استفاده میشه به صورت قانونی و نمیتونن رو شبکه کل کشور ببندن | فکر کنم اگر بخوان چنین کاری کنن به سازمان ها و ... قانونی isp کاملا باز ارائه میدن و مردم عادی بسته میشه. که بازم فکر کنم مشکلاتی پیش بیاد در این مورد نظری ندارم چون اطلاعی ندارم :-?
نمیشه گفت که داره قانونی استفاده میشه ...چون قانونی در مورد v-p-nنداشتیم که وقتی از این به بعد داریم تکلیفش معلوم شد دیگه