» پیشرفته ترین تالار برای هر وبلاگ به صورت جداگانه مشاهده دمو تالار اینجا کلیک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
» پیشرفته ترین تالار برای هر وبلاگ به صورت جداگانه مشاهده دمو تالار اینجا کلیک کنید
سلام
ببخشید سیستمتون راه افتاده ؟
کی راه میوفته ؟
خیلی جالبه
موفق باشیدb-)
نه هنوز داریم کاراشو انجام میدیمنقل قول:
ببخشید سیستمتون راه افتاده ؟
وقتی چیزی کم نداشته باشهنقل قول:
کی راه میوفته ؟
ممنون باعث دل گرمی ما می شوید وقتی نظر میدیدنقل قول:
خیلی جالبه
موفق باشید
در حال حاظر فقط نوآوری جواب میده
سعی کنید فرقش با باقی سیستم ها زیاد باشه
دوست عزیز با توجه به اینکه مطالب تاپیک رو خوندم متوجه شدم انرژی خوبی دارید .نقل قول:
تا الان هر چی به زهنم میرسه دارم اضافه میکنم
انشااله سیستمتون یکی از بهترین ها بشه اما لازم دونستم چند نکته رو گوشزد کنم .
فکر کنم شما دارید با ورپرس اینکارو میکند .
هر وبلاگ در وردپرس حدود 30 رکورد از جدول آپشن ها رو اختصاص میده .
هر وبلاگ در وردپرس کاملاً به مثابه یک سایت مصرف منابع داره .
دیتابیس وردپرس از نوع MyISAM هست که برای حجم اطلاعات بالا اصلاً مناسب نیست .
شما باید نوع انجین رو دستی به InnoDB تغییر بدید و از افزونه هایی هم که استفاده میکنید نوع انجین همین باشه .
من حس کردم شما فقط به امکانات توجه میکنید و اصلاً پرفورمنس سایت مدنظرتون نیست که این باعث میشه در بلند مدت شاید 2سال از فعالیت سایت ، استفاده از 2 سرور اختصاصی هم جوابگو نباشه .
اگر خودتون مدیریت سرور بلدید همچین توانایی برنامه نوسی دارید پیشنهاد بهتری دارم .
از همین اول راه پایگاه داده رو کلاً عوض کنید ، به جای استفاده از MySQL از دیتابیس PostgreSQL استفاده کنید .
این دیتابیس در حجمهای بالا بهتر از Mysql عمل میکنه .
برای تغییر هسته وردپرس هم جهت تتابق فقط کافیست فایل wp-db.php رو مطابق با این دیتابیس پیاده کنید .
کلاس دیتابیس وردپرس ezSQL هست که نسخه PostgreSQLاش هم موجوده البته برای ورژن بالاتر .
همچنین خود وردپرس حتی اگر یک وبلاگ باشد در بازدیدهای متعدد فشار زیادی به سرور میاره .
امکاناتی که معرفی کردید خوب هستن و اگر میتونین کل سیستم رو از بیس خودتون برنامه نویسی کنید .
بهتره کمی فکر کنید ، چرا سیستم هایی مثل بلاگفا و میهن بلاگ امکانات زیادی رو ارائه نمیدن؟
ببینید من به شخصه دوست دارم در وبلاگی بنویسم که مادام العمر مطلبم بمونه .
پس در مرحله اول باید این اعتماد رو در کاربرا به وجود بیارید که سیستم به گونه ای است که جوابگوی سالهای متمادی هست .
لطفاً کمی دور اندیش باشید .
با ارزوی موفقیت .
با سلام خدمت دوست عزیز
ممنون از راهنمایی که انجام دادی
برای سرعت باید خدمت شما بگم بله به دلیل اینکه از افزونه های زیادی استفاده میکنیم سایت سنگین شده ولی اونم داریم درستش میکنیم که سرعت سایت رو تا حدی ببریم بالا که کسانی که از اینترنت دیال آپ استفاده میکنند به راحتی از امکانات سایتشون استفاده کنند.
با تشکر از شما برای راهنماییت و نظری که دادی هر نظر برای من 1 امیدواری هستش به آینده
» پیشرفته ترین امکان برای اولین بار ایجاد بلوک در قسمت مدیریت
توضیح و امکانات :
از اونجایی که خودتون میدنید وردپرس مثل دیگر سیستم ها قابلیت ایجاد بلوک نداره و ما این امکان رو در سیستم وبلاگ دهی خود فعال کردیم و هر کاربر به صورت مجزا میتونه یک بلوک ایجاد کنه از امکانات این افزونه
1. اضافه کردن تبلیغات بنری، متنی و فلش
2.اضافه کردن کد جاوا اسکریپت یا هر کدی که دوست دارید
باز هم امکانات داریم به امید برترین
» پلیر پادکست
اختصاص دادن یک صفحه به صورت مجزا + بلوک پاکدست
درود
خیلی جالبه که اسکین رو دمو قرار دادید
ولی خب این پشتیبانی دارای یک سری ویژگی هایی که مطمئنا اختصاصی خود سایته
که من امیدوارم ریپ و...نبینم
درضمن سطح کیفیت به ویرایش اسکریپتای نال خارجی و یا یا اسکریپت تکراری وبلاگدهی یاسی بلاگ و....
نیست
الان در دوره زمانی هستیم که وب کار جدید میخواد
نه تغییر کار های قبلی