پاسخ : نیازمند آموزش vip کردن لینک های دانلود از سرور مجازی
دوست عزیز با یک برنامه نویسی خیلی ساده می تونی جوری vip کنی که خود کاربر هم نام کاربری کلمه عبورشو انتخاب کنه . سرورتون ویندوز هست یا لینوکس ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.pir
درود؛ عذر میخوام بنده filezilla رو نصب کردم و تمام کارهایی که گفتید رو هم انجام و گروه و یوزر هم تعریف کردم؛ یک فایل هم داخل فولدری که برای یوزرم تعریف کردم قرار دادم اما وقتی آدرس رو به این صورت وارد می کنم:
ftp://ServerIP/test.zip
timeOut میده، این در حالیه که تو خود سرور وقتی در Commend prompt عبارت ftp localhost رو تایپ می کنم ازم یوزر پسورد میخواد؛ ولی اینجوری نه تنها یوزر پس نمی میخواد، تایم اوت هم میشه. ممکنه راهنمایی بفرمائید؟
- - - Updated - - -
دوستان ممکنه راهنمایی بفرمائید؟
سلام
دوست گرامی روش های جدید و دارای امکانات بیشتری ارائه شده که می تونید از اونها استفاده کنید (البته با صرف کمی هزینه) اما چنانچه از این سرویس تمایل به استفاده دارید بررسی کنید فایروال ویندوزتون فعال هست حتما که پورت FTP رو برای حالت آنلاین به صورت پیشفرض میبنده روی اغلب نرم افزارها.
یا فایرفال ویندوز سرورتون رو خاموش کنید و یا سرویس Filezilla رو به لیست سفید اون اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
دوست عزیز با یک برنامه نویسی خیلی ساده می تونی جوری vip کنی که خود کاربر هم نام کاربری کلمه عبورشو انتخاب کنه . سرورتون ویندوز هست یا لینوکس ؟
سرور بنده ویندوز هست، چطور میتونم با برنامه نویسی این کار رو انجام بدم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
empratoor
سلام
دوست گرامی روش های جدید و دارای امکانات بیشتری ارائه شده که می تونید از اونها استفاده کنید (البته با صرف کمی هزینه) اما چنانچه از این سرویس تمایل به استفاده دارید بررسی کنید فایروال ویندوزتون فعال هست حتما که پورت FTP رو برای حالت آنلاین به صورت پیشفرض میبنده روی اغلب نرم افزارها.
یا فایرفال ویندوز سرورتون رو خاموش کنید و یا سرویس Filezilla رو به لیست سفید اون اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه.
موفق باشید
ممنون از شما مشکلم حل شد :x
اما میشه اون روش های دیگه رو هم بگید و مقدار هزینش رو هم همینطور؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.pir
سرور بنده ویندوز هست، چطور میتونم با برنامه نویسی این کار رو انجام بدم؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما مشکلم حل شد :x
اما میشه اون روش های دیگه رو هم بگید و مقدار هزینش رو هم همینطور؟
مشکل حل شد دیگه
یک سوال دیگه اینکه با IDM نمیشه این لینک هایی که از ftp داده میشه رو دانلود کرد، میگه Ftp server dosent Allow connections میشه راهنمایی بفرمائید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.pir
یک سوال دیگه اینکه با IDM نمیشه این لینک هایی که از ftp داده میشه رو دانلود کرد، میگه Ftp server dosent Allow connections میشه راهنمایی بفرمائید؟
دوست عزیز نیازی به ftp نیست
شما از همون HTTP می تونین این کار و انجام بدین چه نسخه ای هست ویندوزتون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
وبندوز سرور 2008 هست، چطور اینکار رو انجام بدم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.pir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsdg
لطفا راهنمایی بفرمائید
- - - Updated - - -
اگه ممکنه بنده رو راهنمایی بفرمائید
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up :|
سلام
با یاهم من در تماس باشین
moein.tallaei@yahoo.com