پاسخ : مشكل بسته شدن سرور هاي مايلوك شركت آفاق انديش زنجان
این ضعف یه فروشنده رو میرسونه که نمیتونه بر اوضاع تسلط داشته باشه و جوابگوی خریدار باشه ولی ای کاش مدیران یه ترتیبی اتخاذ کنند که کسانی که میان کم فروشی میکنند و یا دچار ضعف میشوند از خرید و فروش اونا جلوگیری به عمل بیاره
ولي مايلوك ايران رو تحريم نكرده، اين مشكل شخصي با شركت آفاق داشتند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_hdi
ما هم سرور کانادا داشتیم یک یک دفعه سرور رو بستند و گفتند بخاطر قوانین تحریم نمیتونیم به شما سرور بدیم و هیچ گونه بک اپی هم به ما ندادند
می تونم بپرسم کدوم دیتاسنتر کانادا ؟
سلام بنده از ایشون سرور ندارم ولی تا جایی که میدونم کلاهبردار نیستش و حق کسی رو نمیخوره احتمالا" مشکلی وجود داره که جواب نمیدن انشاالله زود حل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
سلام بنده از ایشون سرور ندارم ولی تا جایی که میدونم کلاهبردار نیستش و حق کسی رو نمیخوره احتمالا" مشکلی وجود داره که جواب نمیدن انشاالله زود حل بشه
کسی که در مورد کلاه صحبت نکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
می تونم بپرسم کدوم دیتاسنتر کانادا ؟
دوست عزیز براتون پیغام خصوصی کردم چون خیلی از دوستان دارن کار میکنند نمیخام تبلیغ بد بشه برای همکاران دیگر
ما هم دوتا سرور داریم، 24 ساعت سرورها قطع هستند و خیلی جالب هست که تنها پاسخشون این هست :
" با info@myloc.de تماس بگیرید و مشخصات سرورتون رو بدید "
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
دوست عزیز بحث کلاه برداری نیست !! من یا دوستان کسی در مورد کلاه برداری صحبت نکرده بحث این هست که ایشون در مورد جوابگویی به مشکل پیش اومده رفتار مناسبی نداشتند و جوابگو نیستند و این غیر از اینکه اعتبار فروشنه رو زیر سوال میبره برای خریدار هم مشکلاتی رو در برداره و نمیشه که هر فروشنده ای تا به مشکل برخورد بیاد گوشی خاموش کنه یا جواب نده !!
myloc همونطور که قبلا در قسمت reveiw دیتاسنتر ها گفتم مشکلات زیادی داره!!! و خیلی مالی گرا هستند!!! وقتی هر جایی اسمش میشه دیتاسنتر همین میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
من اصلا در مورد كلاه برداري حرف نزدم، من فقط گفتم ايشون پاسخگو نيست، شايد كم تجربگي ايشون باعث شده جوابگو نباشند