پاسخ : رفع فی--لتر سایت !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shazo
اسم سايتتون چي هست عزيز ؟
نارین موزیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fathipours1
نارین موزیک
با سلام
من همیشه در تعجب بودم که این سایت نارین موزیک چجوری ***** نمیشه ولی مثل اینکه این سایتم مورد لطف بی دریقه مسئولین فی-لترینگ قرار گرفت
واقعا" متاسفم که فی-لتر شدید امیدوارم که بلایی که سر ما اوردن خدایی نکرده سر شما نیارن بنده یه سایت داشتم به دلیل گذاشتن عکس یه پری دریایی توسط یکی از کاربران به جای اواتورش 21 روز هی مارو از این ور به اون ور کردن بلخره که اومد بالا دیگه کاربری نموند واسمون
ولی جالبه سایت هایی مثل وی بی ایران . پی سی ورد اینا در ارز 2-3 روز حتی کمتر هم از فی-لترینگ در میان
کاش مام میدونستیم چجوری میشه این کارو کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
اینت تنها مشکل شما نیست !
برای خیلیا و همچنین ما این مشکل به وجود اومده !
اگه میخوای مشکلت حل بشه باید با سازی که ایشون می زنند برقصی !
با ید با نوجه اینا سینه بزنی ساز کجا بود آقا جان
اون اوایل یکبار من فیلی شدم اونم سر یک قضیه ی بیخود !!
یعنی فروختن من رو !! آذر ماه 88 بود
پوستم رو کندن تو ارشاد استان اینقدر رفتم و اومدم که !!
الان پشیمونم چرا رفتم اطلاعات دادم به اینا برای یک سایت [-(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
با سلام
من همیشه در تعجب بودم که این سایت نارین موزیک چجوری ***** نمیشه ولی مثل اینکه این سایتم مورد لطف بی دریقه مسئولین فی-لترینگ قرار گرفت
واقعا" متاسفم که فی-لتر شدید امیدوارم که بلایی که سر ما اوردن خدایی نکرده سر شما نیارن بنده یه سایت داشتم به دلیل گذاشتن عکس یه پری دریایی توسط یکی از کاربران به جای اواتورش 21 روز هی مارو از این ور به اون ور کردن بلخره که اومد بالا دیگه کاربری نموند واسمون
ولی جالبه سایت هایی مثل وی بی ایران . پی سی ورد اینا در ارز 2-3 روز حتی کمتر هم از فی-لترینگ در میان
کاش مام میدونستیم چجوری میشه این کارو کرد
اول که هومن عزیز دهنت سرویس آدرس سایت رو لو دادی ! :-| ما سعی میکنیم مخفی بمونیم شما لو میدین :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------
babelirani
زنگ زدم گفتن باید با رضایت صاحب اثر باشه آخه اگر نیست من مرض دارم سایت موزیک مجاز بزنم ؟ خدایی!
و این که دارم مرگ سایتم رو یه جورایی اعلام میکنم .
به زودی سایت هم از ***** در میاد و از اون به بعد بیشتر در مورد اخبار موسیقی فعالیت خواهد کرد .
بهترین و راحت ترین راه کار سایتهای مشابه
خرید دامنه هر موقع ***** شد یه یک و دو سه اضافه کن:-p
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
اول که هومن عزیز دهنت سرویس آدرس سایت رو لو دادی ! :-| ما سعی میکنیم مخفی بمونیم شما لو میدین :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------
babelirani
زنگ زدم گفتن باید با رضایت صاحب اثر باشه آخه اگر نیست من مرض دارم سایت موزیک مجاز بزنم ؟ خدایی!
و این که دارم مرگ سایتم رو یه جورایی اعلام میکنم .
به زودی سایت هم از ***** در میاد و از اون به بعد بیشتر در مورد اخبار موسیقی فعالیت خواهد کرد .
عزیز یه جیزی بهت میگم از من به تو نصیحت
هیچوقت کم نیار سایتتم خدایی عالی بود من که استفاده میکردم ولی تا چشم بعضی ها در بیاد
تا کور شود هر انکس که نتواند دید سایتو نگه دار مطمئن باش بلخره این روزا تموم میشه
کمی که فکر میکنم میبنم حق با دوستمون هست که سایت موزیک مجاز هم غیر مجاز هست .
کلاً کی مثل من اینجوری گیر کرده توی چاه ! بعد از این همه خرج آخرش این شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kargar
کمی که فکر میکنم میبنم حق با دوستمون هست که سایت موزیک مجاز هم غیر مجاز هست .
کلاً کی مثل من اینجوری گیر کرده توی چاه ! بعد از این همه خرج آخرش این شد
دقیقا" همینجوریه ولی بازم میگم کم نیار
[QUOTE=kargar;417369]اول که هومن عزیز دهنت سرویس آدرس سایت رو لو دادی ! :-| ما سعی میکنیم مخفی بمونیم شما لو میدین :دی
دارم معروفت میکنم تو فروم