من یک دامنه net رو برای hostname در نظر گرفتم این دامین رو هویزش رو هیدن کردم و اطلاعات ادیمنرو هم به آمریکا تغیر دادم
اما این دامنه با ir شروع میشه ( iran نیست) و عبارت ایرانی هم توی اسمش نداره
بنظرتون مشکل ساز میشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من یک دامنه net رو برای hostname در نظر گرفتم این دامین رو هویزش رو هیدن کردم و اطلاعات ادیمنرو هم به آمریکا تغیر دادم
اما این دامنه با ir شروع میشه ( iran نیست) و عبارت ایرانی هم توی اسمش نداره
بنظرتون مشکل ساز میشه ؟
Hello,
It has come to our attention that the server on IP address XXX.XXX.XXX.XXX is hosting many Iranian domains on it. This license has been removed in our system as a result.
United States sanctions laws prevent us from knowingly doing business with anyone on the US Sanctions list: Sanctions Programs and Country Information Because Iran is included in this list, we are unable to provide licensing for our software to any server or person in Iran or identifying as Iranian. In this case, the server was being used to host Iranian domains/sites, which is not allowed.
While cPanel does oppose any part of law that limits open communication through the internet, we must follow these laws regardless. If you have any questions regarding this or if you require any additional information, please feel free to let me know. Thanks in advance.
--
Christopher Banaszek
Customer Service Manager
cPanel, Inc.
+1 713.529.0800 ext. 4014
مال من بود
2 هفته درگیرم کردن
خودشون فهمیدن
گفتن دیگه بازت نمی کنیم
کلی زنگ زدم بهشون خواهش و التماس
یک لیست دامین دادن گفتن اینارو جمع کن ببر!
اونارو بردم روی دایرکت ادمین
یک لیست پر از دامین های .ir دادن
دامینی که دی ان اس روش بود .com و آدرس آمریکایی داشت به همین خاطر همکاری کردن که دامین های .ir با سیستم پرداخت اتوماتیک بدون توجه ما روی سرور هاست شدن و یا پارک شدن
وگرنه اصلا کوتاه نمی اومدن
همیشه هم با آی پی آمریکا به WHM لاگین می شده
زمانش مال پارسال اردیبهشت بود و دفعه دوم که بازم گیر دادن مال فکر کنم تیر یا مرداد بود که دفعه دوم دامین ه خیلی کمتر بود
گفتن اگر یک دفعه دیگر تخطی کنی برای همیشه می بدندیمت!
حالا به نظرتون چی کار کنم
اگر فقط دامین دات کام بذاریم مشکل نمیخوریم ؟
دیتا سنتر به من میگه من لاینس برای VPS یا Dedicated بهت میدم ماهی 25 دلار اما اگر مشکل بخوری باید حداقل 170 دلار به من پرداخت کنی چون من لایسنس رو یک ساله میگیریم !
حالا شما بگید بگیرم یا نگیریم ؟؟؟؟؟
اصلا ارزش داره واسه سی پنل ای همه سینه چاک بشیم ؟
یا برم سراغ دایرکت ادیمن و KLOXO ?
والا ورژن جدید سی پنل اومد ما هم آپدیت کردیم یعنی ورژن
11.32
اون پایین موقع لاگین زبان فارسی هم داره البته میزنی فقط راست چین میشه و تغییری تو زبان ایجاد نمیشه
در این مورد کسی نظری نداره ؟
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
منظورتون از اینکه آی پی سرور با آی پی DNS فرق داشته باشه چیه ؟
یعنی مثلا اگر lnx10.irdomainname.net رو به عنوان هاست نیم گذاشتم و اون هم آی پی سرور Resolve میکنه
آی پی که برای ns1.irdomainname.net میزارم آی پی دوم سرور باشه ؟