سایت که برای ما باز نشد . آرزوی موفقیت دارم براتون.فکر کنم از این تاپیک چیزی که فهمیدم اینه که کارمزد نداره درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت که برای ما باز نشد . آرزوی موفقیت دارم براتون.فکر کنم از این تاپیک چیزی که فهمیدم اینه که کارمزد نداره درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟
واقعا عالیه. بعد چند تا سوال دیگه پرداخت مستقیم هست یا کاربر ابتدا وارد سایت می شه مثل زرین؟
بعد نحوه واریز به چه صورت هست؟
همونطور که دوستمون هم فرمودند استفاده از ایمیل به جای شماره حساب خیلی مناسب تر و راحت تر هست. یکی از هدف های اصلی ما این هست که دیگه شما نیازی به وارد کردن مشخصات کارت اعتباری و بانکی تون نداشته باشید و خطر هک شدن اطلاعات بانکی شما کمتر بشه.
علاوه بر اون استفاده از تنها یک ایمیل خیلی راحت تر، ساده تر از وارد کردن شماره کارت، رمز اینترنتی، رمز دوم و تاریخ انقضای کارت هست.
کمتر اتفاق میفته که شخصی آدرس ایمیلش رو فراموش کنه. اما اکثرا حتی نمی دونن رمز اینترنتی ( رمز دوم کارت ) یا حتی شماره کارت بانکی چی هست.
علاوه بر مخاطب های حرفه ای مانند شما، کاربران آماتوری رو هم باید در نظر گرفت که هنوز در ابتدای راه کار با اینترنت و تجارت الکترونیک هستند.
فعلا ما تنها با بانک پارسارگاد قرارداد داریم و سعی میکنیم با اضافه کردن بانک ها کاربران رو گیج نکنیم.
تا جایی که میتونیم بهترین ها رو انتخاب می کنیم که بهترین سرویس ها رو هم ارائه بدیم. در حال حاضر بانک پاسارگاد در بیشتر موارد یا سود روز تراکنش ها ور نمیداره
یا سود خیلی کمی ور میداره که این به نفع کاربران هست.
در آینده سعی داریم درگاه بانک ملت و پارسیان رو هم بگیریم که این دو بانک هم جز برترین بانک هایی هستن که سرویس اینترنت بانک ارائه میدن و همیشه uptime هستند.
برای گرفتن مجوز هم باید عرض کنم که واقعا داستان های جالب و خنده داری داشتیم. متاسفانه اداره یا نهاد و سازمان خاصی متولی این امر نیست و ما هم با مراجعه به ادارت مختلف
رسما بین ادارات، رفت و آمد بدون نتیجه داشتیم. البته وب سایت بصورت کامل در مراکز مختلف مانند ستاد ساماندهی وب سایت ها و اداره ارشاد ثبت و تایید شده و تحت نظر شرکت فناوری اطلاعات برگ سبز غرب به شماره ثبت 5658 فعالیت میکنه.
امیدوارم بتونیم با تلاش بیشتر هم سرویس های بهتری اراده بدیم هم سرعت پاسخگویی و خدمات دهی رو بیشتر کنیم.
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
درمورد باز نشدن سایت مشکل از سرورمون هست که با پارس آنلاین صحبت کردیم و داره برطرف میشه.
ممکنه بفرمایید از کدوم ISP سرویس می گیرید ؟ شاتل یا صبانت ؟ چون روی این دو سرویس دهنده مشکل داشته.
لطف کنید وقتی دوباره کانکت شدید IP dynamin تون رو به وسیله وب سایت هایی که خودتون بهتر میدونید مانند network-tools.com و یا ip2location.com و ....
برای من بفرستید تا پیگیری کنم. متشکرم :)
بله وب سرویس Payline برای فروشندگان اینترنتی و وب مسترها هیچگونه کارمزدی نداره و کاملا مجانی هست. حتی هنگام تسویه حساب هم هیچ مبلغی به عنوان کارمزد از شما کسر نمیشه.
هم پرداخت مستقیم هست که مستقیما و بدون نیاز به عضویت پرداخت انجام میشه ، هم پرداخت با اکانت Payline که مزیت ها و تخفیف هایی هم داره، خریدار میتونه خودش یکی از این دو حالت رو برای پرداخت انتخاب کنه.
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
پلاگین های پرداخت جدید برای cms های مختلف به پست اول اضافه شد.
درود،
1. ارزوی موفقیت برای شما دارم.
2. جهت ارتباط امن به خصوص تراکنش های بانکی میبایست حتما ssl را فعال داشته باشید.
3. در صورت امکان (اعتماد راحتر) نماد الکترونیک دریافت کنید.
بنده ثبت نام کردم، از لحاظ سیستمی، خیلی عالی بود.
انشاالله که پیشرفت کنه...
دوست من ، برای شما آرزوی موفقیت دارم اما جوابی که به سوال بنده دادید عملا جوتب نبود!
کار شما مهم ترین بخش تجارت یعنی تبادل پول رو انجام میده. نمونه ای از مجوز هایی که شما نیاز دارید:
مجوز به اشتراک گذاری دزگاهک بانکی
مجوز رسمی فعالیت از بانک مرکزی
نماد اطمینان حداقل 3 ستاره
دفتر رسمی برای قراردادهای رودررو
شرکت ثبت شده ی معتبر با سرمایه ی اولیه ی درست حسابی. نه مثل شرکت های مسولیت محدود با 100 هزارتومان!
و.....
فکر میکنم همه ی این موارد جزء نیازهای ابتدایی کار شما باشه
متشکرم. ما به 2 دلیل از SSL استفاده نکردیم.
ما در زمینه امنیت سرور هم فعالیت هایی با تیم هایی مثل آشیانه داشتیم و جز مدیران اونجا هم بودیم. نمیدونم اطلاع دارید یا نه ولی چند وقت پیش در کنفرانش جهانی defcon کدهایی ارائه شد که
کلا امنیت SSL رو زیر سوال برد و به راحتی SSL رو دور زدن.
دلیل دوم و مهمترین دلیل عدم استفاده ما از SSL این هست که برای امنیت بیشتر ما هیچگونه تراکنشی رو که با پول حقیقی و اعتبار مستقیم بانکی سرو کار داره روی سرور خودمون انجام نمیدیم و
تمام این تراکنش ها روی سرور بانک هست و با مسئولیت بانک انجام میشه.
پس استفاده از SSL روی سایت عملا جنبه نمایشی داره و کاملا بدون استفاده و کاربرد هست.
همیشه استفاده از SSL دلیل بر بودن امنیت کامل نیست. بستگی به این داره که شما کارتون رو درست آنالیز کرده باشید و پیاده سازی کدها هم درست انجام شده باشه.
از راهنمایی تون ممنونم. مجوز به اشتراک گذاری درگاه بانکی و نماد اطمینان ستاره دار رو پیگیر میشیم که ببینیم روال کار به چه صورت هست. اگر شما هم اطلاعاتی در این باره دارید خوشحال میشیم راهنمایی کنید که
زودتر این کار رو به سرانجام برسونیم.
برای مجوز بانک مرکزی هم قبلا خیلی پیگیر شدیم که در پست های قبلی هم عرض کردم به نتیجه ای نرسیدیم. اگر کسی تجربه موفقی از گرفتن این مجوز داشته خوشحال میشم به ما هم کمک کنه که بتونیم این مجوز رو هم دریافت کنیم.
دفتر رسمی هم برای محل شرکت هست که شهرستان هست و دفتر تهران رو هم انشا ا.. تا چند وقت دیگه سعی می کنیم آماده کنیم. هرچند که ما قرارداد خاصی با استفاده کنندگان درگاه مون نمی بندیم و سعی کردیم که همه چیز اینترنتی و با سرعت بیشتری از روال کاغذ بازی انجام بشه.
شرکت هم سال 85 ثبت شده و همین امسال حدودا 1 میلیارد تومان گردش مالی داشته و علاوه بر اون در سال جاری حداقل 10 مورد قرارداد رسمی کار برای ارگان های دولتی داشتیم.
علاوه بر کارهای اینترنتی در زمینه های دیگری هم فعالیت داریم.
به زودی هم رتبه شورای عالی انفورماتیک مون رو ارتقا میدیم. در آخر باز هم از دوستان عزیز تقاضا می کنم اگر در زمینه دریافت مجوزهای یاد شده اطلاعی دارن حتما با ما در میون بذارن.
دوست عزیز قصد جسارت نباشه به نظر ارزشمند شما
مواردی که فرمودید بسیار عالی و جهت اعتماد طرفین معامله پشتوانه ایجاد می کنه
اما این چنین که شما راحت پیشنهاد میکنید مثل این که نفس شما از جای گرمی بلند میشه
و تا به حال درگیر کارهای این چنین نشدین
متاستفانه درصد بالایی از ادارات تخصصی ما توسط افراد و مدیرانی که صلاحیت و تحصیلات لازم رو ندارند داره اداره میشه
من چند وقت پیش برای همین درگاه پرداخت آنلاین در چند بانک اقدام کردم
جالب اینجا بود که اکثر بانک ها به من فرم درخواست کارت عابر بانک با قابلیت پرداخت اینترنتی میدادن
وقتی بهشون توضیح میدادم که من نیاز به درگاه دارم و در مورد درگاه براشون شرح میدادم
من رو پیش مدیر بانک میفرستادن مدیر بانک هم که بدتر از همه اینا فقط بلده یک شماره تلفن بده بگه زنگ بزنید
در کل دوست عزیز این چیزا تو کشور ما جدیده و هنوز بخش و کادر فنی متخصصی جهت این کارا تهیه نشده که این عزیز این چنین که شما ساده میفرمایید بره و تمامی مدارک رو بگیره
درسته این پیشنهاد بود و راهنمایی اما یکم واقع بین باشیم بد نیست
در رابطه با تایید نظر آقای iranian-portal بد ندیدم یه خاطره در همین رابطه رو بیان کنم.
ما برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملی اقدام کرده بودیم. بانک ملی ایران ارائه خدمات درگاه پرداخت رو برای عموم مشترین ( حقیقی و حقوقی ) آزاد اعلام کرده.
ما کارهای اولیه رو برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملی انجام دادیم بعد گفتن که 2 هفته دیگه برای دریافت نتیجه بیایید بانک ! بعد از 2 هفته گفتن 1 هفته دیگه. بعد از 21 روز که رفتیم برای پیگیری
دیدیم که کارهای در همون مرحله اول راکد مونده. وقتی دلیل رو جویا شدیم متوجه شدیم رئیس بانک ( شعبه مرکزی استان لرستان، خرم اباد ) دستور دادن که این کار رو به هیچ وجه نباید انجام بدید.
دوباره رفتیم خدمت ایشون و دلیل رو جویا شدیم که چه منع قانونی وجود داره وقتی که آیین نامه و بخش نامه بانک ملی مرکزی اجازه میده کا درگاه پرداخت بگیریم ولی شما اجازه نمیدید ؟
میدونید ایشون در جواب چی گفتن ؟ باورتون نمیشه این حرف رو مدیر شعبه مرکزی یک استان با حدود 30 سال سابقه کاری زده باشن.
ایشون فرمودن که : شما در حد موسساتی مثل سما، دانشگاه آزاد و دانشگاه های دولتی نیستید و برامون سودآوری ندارید که بهتون درگاه پرداخت بدیم !!!!! :-o:-o:-|
موضوع رو با حراست و بازرسی مطرح کردیم ولی چون ایشون خودشون هم رییس قسمت بازرسی هم بودن کار نتیجه نداد. نهایتا یه شکایت نامه تنظیم کردیم و فرستادیم شعبه مرکزی تهران که اونجا هم نتیجه ای نگرفتیم.
حتی این موضوع رو هم در فروم سایت بانک ملی مطرح کردیم که موضوع رو هم بستن و جوابی ندادن.
بله، گرفتن این که این مجوزها موقع فکر کردن خیلی آسونه ولی در عمل بعضا وقتی میخوایید یه کار قانونی رو هم انجام بدید، متهم تون می کنن که دارید کار غیرقانونی می کنید!
منم ثبت نام کردم میخوام ماژل تونو (whmcs) بطور ازمایشی تست کنم انشالله جواب داد اینم بیارم رو کار البته این ماژول رو whmcs اصلی نمیریزم بعد انشالله نتیجه رو به دوستان میگم----جناب اموزش استفاده از این ماژول میفرمایید دقیق (نصب/طریقه انتقال وجه به حساب شخصی/ایا میتونیم درصدی که از مشتری کسر خواهد شد را غیر فعال کنیم و اون درصد از حساب ما کم بشه/وتوضیحات بیشتر...)
امیدورام سیاست کاری شما تغییر نکند