پاسخ : حرفه ای ها هاستم را چک کنند
برای وبلاگ شخصی من که اینطور هست مثلا رنک رو 400 هست وقتی میخواد زیابد بشه میره رو 470 بعد یهو میشه 370 و ثابت میمونه
البته رنک وبلاگم 30000000000000 هست دی:
رنک وبلاگتون 300 هزار میزنه یا 300 خالی ؟؟
اگه 300 هزار بزنه خوب ایراد نداره اما فکر نکنم 300 بزنه چون دیگه الکسا هم اینقدر که میگین اوضاش خراب نیست:-o
درود ،
با توجه به توضیحاتی که دادید ، من این پیشبینی رو می کنم :
سایت شما به بازدید بالایی رسیده و باعث افت سرعت سرور میزبان شده (کم آورده) و در نتیجه مدیر سرور میزبانی ، به جای ارتقاع سرور ، اکانت ها رو محدود کرده و با استفاده از امکاناتی که احتمالاً فایروال csf یا ... در اختیارشون قرار میده ، کاری کردند که سایت شما از یک حد معین بیشتر نتونی کاربر آنلاین داشته باشه ...
البته احتمال این امر خیلی کمه
باسپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
درود ،
با توجه به توضیحاتی که دادید ، من این پیشبینی رو می کنم :
سایت شما به بازدید بالایی رسیده و باعث افت سرعت سرور میزبان شده (کم آورده) و در نتیجه مدیر سرور میزبانی ، به جای ارتقاع سرور ، اکانت ها رو محدود کرده و با استفاده از امکاناتی که احتمالاً فایروال csf یا ... در اختیارشون قرار میده ، کاری کردند که سایت شما از یک حد معین بیشتر نتونی کاربر آنلاین داشته باشه ...
البته احتمال این امر خیلی کمه
باسپاس
سلام
محدودیت که داره مثلا اگه به سرور فشار بیارم خود به خود سایت بسته میشه و خود به خود هم بعدکم شدن فشار باز میشه
اما چطوری میتونم متوجه بشم که پیگیری کنم
مشکلی در سایت شما مشاهده نشد. ;)
با سلام
حجم صفحه نخست سایت شما بسیار بالاست. در اولین بازدید نزدیک 69 request انجام می شود و حجم اطلاعات نزدیک به 1170 کیلوبایت یعنی تقریبا 1.17 مگابایت است. مهمترین نکته اینکه از این 1170 کیلوبایت، 940 کیلوبایت مربوط به تصاویر هستند. حجم تصاویر پست های شما بسیار بالاست. تصاویر می بایست حتما فشرده شوند و حجمی کمتر از 20 کیلوبایت داشته باشند که برای پست های شما این سایز به طور میانگین 40 کیلوبایت است! تنها با رعایت همین نکته کوچک، حجم صفحات و سرعت لود سایت تان بهبود چشمگیری خواهد داشت.
حجم تبلیغات بنری شما مخصوصا بنر به آدرس http://www.yekmobile.com/banner/kingasr.gif بسیار بالاست. (تقریبا 81 کیلوبایت آن هم برای چنین سایزی!!!)
=====================
نزدیک به 100 کیلوبایت اسکریپت دارید که 88 کیلوبایت آن مربوط به جیکوئری است. درصورتیکه استفاده زیادی از جیکوئری نکرده اید، حتی الامکان آن را حذف کنید و یا از jquip استفاده فرمایید.
اسکریپت پاپ آپ تان نیز سنگین است.
====================
از آمارگیر وبگذر استفاده نکنید. به طور کلی سعی کنید request کمتری به سرورهای دیگر ارسال کنید.
با تشکر
سلام
من هم تست زدم مشکلی نداشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم که امیدوارم حرفه ای ها بتونند به من کمک کنند.
زمانی که سایتم و باز میکنم بعضی وقت ها بسیار کند باز میشه و امار گیر سایت من که قبلا روی 140 هزار بود و کاربرای آنلاینم قبلا روی 380 تا 420 تا بودن جدیدا بسیار کم شده البته بعد از اینکه کمی به سرور فشار اوردم و تا حدودی مشکل و بر طرف کردم.
اما مدیر هاستینگ میگه مشکلی وجود نداره و سایت به راحتی بالا میاد.
خوب حالا سوال من از دوستان اینه که چگونه سرعت سایتم و چک کنم و از کجا بدونم هاست سایتم با مشکلی رو به رو نیست.هاست تراکر و خبر دارم چک میکنه اما میخوام راههای دیگه ای هم برای چک کردن سایت هست ???? و اگر نیست خود دوستان سایت و بررسی کنند و خبر بدن که چگونه متوجه بشم سایت در بهترین حالت کارکرد یعنی حالت عادی داره کار میکنه.
یک موبایل : دانلود نرم افزار برنامه بازی تم و...
باید قالب وردپرستون را هم بهینه کنید.
مثلا در header.php قالب آمده:
کد:
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen"/>
که بهتره تبدیلش کنید به:
اینطوری سر سرور مخصوصا در بازدید های زیاد کلی خلوت میشه. البته کدهای دیگری هم هست که به همین ترتیب باید بهینه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fdlhost
با سلام
حجم صفحه نخست سایت شما بسیار بالاست. در اولین بازدید نزدیک 69 request انجام می شود و حجم اطلاعات نزدیک به 1170 کیلوبایت یعنی تقریبا 1.17 مگابایت است. مهمترین نکته اینکه از این 1170 کیلوبایت، 940 کیلوبایت مربوط به تصاویر هستند. حجم تصاویر پست های شما بسیار بالاست. تصاویر می بایست حتما فشرده شوند و حجمی کمتر از 20 کیلوبایت داشته باشند که برای پست های شما این سایز به طور میانگین 40 کیلوبایت است! تنها با رعایت همین نکته کوچک، حجم صفحات و سرعت لود سایت تان بهبود چشمگیری خواهد داشت.
حجم تبلیغات بنری شما مخصوصا بنر به آدرس
http://www.yekmobile.com/banner/kingasr.gif بسیار بالاست. (تقریبا 81 کیلوبایت آن هم برای چنین سایزی!!!)
=====================
نزدیک به 100 کیلوبایت اسکریپت دارید که 88 کیلوبایت آن مربوط به جیکوئری است. درصورتیکه استفاده زیادی از جیکوئری نکرده اید، حتی الامکان آن را حذف کنید و یا از jquip استفاده فرمایید.
اسکریپت پاپ آپ تان نیز سنگین است.
====================
از آمارگیر وبگذر استفاده نکنید. به طور کلی سعی کنید request کمتری به سرورهای دیگر ارسال کنید.
با تشکر
خوب اسکریپت پاپ آپ کم حجمشم دارم اما این سنگینه فکر کنم بهتر باشه به دلایلی می واین دو تا اسکریپت و میزارم فرقش و شما بگید
سنگین : http://www.yekmobile.com/banner/popup.js
سبک : http://www.yekmobile.com/banner/pop1.js
شما میگید کدوماش بهتره
واسه جیکوئری هم وقت زیاد میخواد و میترسم خرابتر کنم تا اوکی تر :-<
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
باید قالب وردپرستون را هم بهینه کنید.
مثلا در header.php قالب آمده:
کد:
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/style.css" type="text/css" media="screen"/>
که بهتره تبدیلش کنید به:
اینطوری سر سرور مخصوصا در بازدید های زیاد کلی خلوت میشه. البته کدهای دیگری هم هست که به همین ترتیب باید بهینه کنید
سلام
سیستم من وردپرش نیست و اصلا هم از این مدل کد ها استفاده نکردم وردپرس باشه که بدتر وردپرس خیلی به سرور فشار میاره البته میگن بهینه میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yekmobile.com
سلام
سیستم من وردپرش نیست و اصلا هم از این مدل کد ها استفاده نکردم وردپرس باشه که بدتر وردپرس خیلی به سرور فشار میاره البته میگن بهینه میشه
در وردپرس بودنش که تقریبا شک ندارم هست.
اما دو خط کدی که دیدید را یکی از header یک قالب وردپرس برداشتم و یکی هم از header سایت شما. که کاملا از نظر ساختار مشابهند.