پاسخ : [حامی هاست] فروش استثنایی سرور مجازی انگلستان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
سلام
در جلوگیری از ارسال اسپم و یا بستن پروتکل تورنت کمکتون میکنیم ولی اینکه تضمین کنیم به نظرم کار عاقلانه ای نیست !
البته این دیتاسنتر زیاد به موارد غیر از Attack و Spamming حساسیت نشون نمیده.
موفق باشید
چطوری کمک میکنید؟
من تقریبا هر ماه دو سه تا ابیوز برای این قضیه دارم
و نمیخوام دیگه ابیوزی بیاد برام
اگه میتونید کاری بکنید که ابیوز نیاد یا اگه بیاد تو ماه حداقل 2 مرتبه سرور رو بعد از گذشت چند ساعت روشن میکنید من یدونه میخوام
شما مایل اگر هستید که مشکلتون حل بشه یه میکروتیک با مشخصات ارزون مثلا رم 128 بگرید و سرور ویندزوتون وصل کنید به میکروتیک دیتا بیس میشه ویندوز و نتورک ***** شده (توی میکروتیک میشه 100% بست تورنت را )از میکروتیک
اینطوری از شر تورنت راحت میشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
شما مایل اگر هستید که مشکلتون حل بشه یه میکروتیک با مشخصات ارزون مثلا رم 128 بگرید و سرور ویندزوتون وصل کنید به میکروتیک دیتا بیس میشه ویندوز و نتورک ***** شده (توی میکروتیک میشه 100% بست تورنت را )از میکروتیک
اینطوری از شر تورنت راحت میشید
از شما بعید هست اینگونه عامیانه فکر کنید ...
اساس کار آنتی تورنت رایج میکروتیک Kill کردن یوزر هست, اگر میکروتیک به عنوان گیت وی قرار بگیره در نتیجه فقط ترافیک ازش عبور میکنه و یوزری بهش کانکت نیست که اسکریپت سیژنش رو از رو آی پی Kill کنه !
*****ینگ های Layer7 هم خوب کار نمیکنند...
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_soda_
چطوری کمک میکنید؟
من تقریبا هر ماه دو سه تا ابیوز برای این قضیه دارم
و نمیخوام دیگه ابیوزی بیاد برام
اگه میتونید کاری بکنید که ابیوز نیاد یا اگه بیاد تو ماه حداقل 2 مرتبه سرور رو بعد از گذشت چند ساعت روشن میکنید من یدونه میخوام
اسپم به صورت Default روی سرور ها کنترل شده هست
در مورد تورنت هم کمکتون میکنم که تا حدی جلوش رو بگیرید
تنها موردی که میمونه Attack یا اسپمینگ روی پورت های رایج مثل 80 هست (بطور مثال کاربر با آی پی سرور در انجمن های تخصصی خارج ایران تبلیغات دارو های جنسی رو بکنه ...)
بنده تضمین میکنم که در صورت دریافت Abuse و برخورد به موقع از جانب شما داون تایمی نداشته باشید
با تشکر
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoudflasher
با سلام
میتونم از این سرویس برای http و s o c k s استفاده کنم؟
در این خصوص محدودیتی نداریم...
غیر از چند موردی که در قوانین ذکر شده محدودیت دیگری برای استفاده از سرور ها وجود ندارد
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:43 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
سلام
حداکثر زمان تحویل بعد از پرداخت ؟
30 دقیقه الی 24 ساعت
سلام من یه وی پی اس امشب با کانفیگ سریع لازم دارم
خیلی ضروری
کسی داشت به ایدی یاهوی من پیام بده
tarimehr@yahoo.com
هر کس آماده داره بیاد
هر قیمتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
سلام من یه وی پی اس امشب با کانفیگ سریع لازم دارم
خیلی ضروری
کسی داشت به ایدی یاهوی من پیام بده
tarimehr@yahoo.com
هر کس آماده داره بیاد
هر قیمتی
اگر مایل بودید در وبسایت ما مشخصات سرور درخواستیتان را تیکت کنید...
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
از شما بعید هست اینگونه عامیانه فکر کنید ...
اساس کار آنتی تورنت رایج میکروتیک Kill کردن یوزر هست, اگر میکروتیک به عنوان گیت وی قرار بگیره در نتیجه فقط ترافیک ازش عبور میکنه و یوزری بهش کانکت نیست که اسکریپت سیژنش رو از رو آی پی Kill کنه !
*****ینگ های Layer7 هم خوب کار نمیکنند...
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
اسپم به صورت Default روی سرور ها کنترل شده هست
در مورد تورنت هم کمکتون میکنم که تا حدی جلوش رو بگیرید
تنها موردی که میمونه Attack یا اسپمینگ روی پورت های رایج مثل 80 هست (بطور مثال کاربر با آی پی سرور در انجمن های تخصصی خارج ایران تبلیغات دارو های جنسی رو بکنه ...)
بنده تضمین میکنم که در صورت دریافت Abuse و برخورد به موقع از جانب شما داون تایمی نداشته باشید
با تشکر
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
در این خصوص محدودیتی نداریم...
غیر از چند موردی که در قوانین ذکر شده محدودیت دیگری برای استفاده از سرور ها وجود ندارد
---------- Post added at 03:44 AM ---------- Previous post was at 03:43 AM ----------
30 دقیقه الی 24 ساعت
دکتر جون بنده گفتم دیتا بیس منطورم دیتا بیس نت تک پلاس بود روی سرور ویندوز گفتم نتورک منظورم نتورک میکروتیک بود یعنی بجای اینکه ایپی سرور ویندوز بدین بهیوزر ایپی میکرو تیک میدن برای کسانی که دوست دارند از دیتا بیس نت تک پلاسشون به هر دلیلی استفاده کنند(بعضیها هستند کلی یزور دارن توی نت تک و بارشون مقدور نیتس که منتقل کنند به میکرتیک یا ای بی اس ) تست شده 100% اگر بلد نیست یا بیخبر هستید لطفا نظر ندین شما ظاهرا عامیانه فکرمکنید
دوست داشتد سر یک سرور اختصاصی توی این جمع شرط میبندم اگر کار نداد من تا 2 ماه سرور اختصاصی 500 دلاری میدم به شما اگر جواب نداد وتورنت بسته نشد(کاربر ی که توی دیتا بیس نت تک روی ویندوز هست از طریق میکرتیک وصل شد با ایپی میکرتیک و با استفاده از تورنت شروع کرد به دانلود تورنت و بعداز چند ثانیه دیس شدا ) شما این کار انجام میدن و تا 2 ماه سرور میدن دکتر جون حله فکرکنم قضیه
( توی خود میکروتیک که کلا میشه تورنت بست این یوزر هم مشکلشون توی ویندوز بوده که توضیحش دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دکتر جون بنده گفتم دیتا بیس منطورم دیتا بیس نت تک پلاس بود روی سرور ویندوز گفتم نتورک منظورم نتورک میکروتیک بود یعنی بجای اینکه ایپی سرور ویندوز بدین بهیوزر ایپی میکرو تیک میدن برای کسانی که دوست دارند از دیتا بیس نت تک پلاسشون به هر دلیلی استفاده کنند(بعضیها هستند کلی یزور دارن توی نت تک و بارشون مقدور نیتس که منتقل کنند به میکرتیک یا ای بی اس ) تست شده 100% اگر بلد نیست یا بیخبر هستید لطفا نظر ندین شما ظاهرا عامیانه فکرمکنید
دوست داشتد سر یک سرور اختصاصی توی این جمع شرط میبندم اگر کار نداد من تا 2 ماه سرور اختصاصی 500 دلاری میدم به شما اگر جواب نداد وتورنت بسته نشد(کاربر ی که توی دیتا بیس نت تک روی ویندوز هست از طریق میکرتیک وصل شد با ایپی میکرتیک و با استفاده از تورنت شروع کرد به دانلود تورنت و بعداز چند ثانیه دیس شدا ) شما این کار انجام میدن و تا 2 ماه سرور میدن دکتر جون حله فکرکنم قضیه
( توی خود میکروتیک که کلا میشه تورنت بست این یوزر هم مشکلشون توی ویندوز بوده که توضیحش دادم
در این مورد حق با شماست
میکروتک جزء Router هایی هست که امکان تعریف Radius رو داره
از Radius های قدیمی مثل NTTac هم ساپورت میکنه و کاربر میتونه برای Accounting و Authentication کاربر هاش از Radius های جانبی استفاده کنه
با توجه به اینکه فایروال میکروتیک امکان شناسایی نوع کانکشن ها رو تا حدی داره (deep packet inspection) و کانکشن های Peer2Peer را هم شناسایی میکنه میشه با اسکریپت ساده ای مشکل تورنت را برطرف کرد
در این حالت کاربرانی که در Radius ساخته میشوند با یکی از پروتکل های استاندارد به سرور میکروتیک متصل میشند و اگر بخوان تورنت دانلود کنند در فایر وال نوع کانکشن Peer2peer شناسایی میشه و توسط اسکریپتی که Schedule روی هر چند ثانیه شده یوزر خاطی Kill میشه
بنده منظور شما رو بد متوجه شدم فکر کردم مثل خیلی از دوستان دیگه که به جای Gateway استاندارد شبکه اصلی شون میکروتیک رو با خیال اینکه جلوی پروتکل Torrent رو میگیره به عنوان Gateway قرار میدن دارید نظر میدید.
سرور های 500 دلاریتون هم برای خودتون استفاده کنید تا ضریب Sharing تون رو پایین بیارید
با تشکر از استقبال کم نظیر دوستان
لازم به ذکر است فقط 4 روز دیگر تا پایان فروش ویژه باقی مانده است
با تشکر
فقط این ها رو مینویسم که از سرویس واقعا عالی و رفتار همیشه مودبانه شما تشکر کنم. همیشه پایدار و موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shap2001
فقط این ها رو مینویسم که از سرویس واقعا عالی و رفتار همیشه مودبانه شما تشکر کنم. همیشه پایدار و موفق باشید
شما لطف دارید