از دوستان کمال تشکر را دارم بخاطر اینکه وقت میزارن و راهنمایی میکنند...
parsiannic.com
pishtazweb.net
اینا چطورن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
از دوستان کمال تشکر را دارم بخاطر اینکه وقت میزارن و راهنمایی میکنند...
parsiannic.com
pishtazweb.net
اینا چطورن؟
اولا من قصدم پاسخ به اون دوست عزیزی بود که سوال پرسیده بود.شما هم نیا الکی کل کل کن.چون من کلی تحقیق کردم.متن پست من رو خوب نخوندی.من گفتم بعضی از هاستینگ ها چرت بودن(منظورم بین همه ی هاستینگ های ایرانی بود نه اون 4 تایی که این آقا فرمودن.)بعد من کجا گفتم سایتم رو کدوم هاستینگ بود که برداشتی میگی persianservices ؟من نخواستم آبروی کسی بره و نگفتم کدوم هاستینگ.ولی شما انگاری خیلی دوست دارین آبروی بعضیا بره.چرا ؟!
از همه ی اینا بگذریم ، شما انگاری خودتونم هاستینگ دارید.برخوردتون با مشتریاتون هم مثل برخورد با منه ؟؟؟!!
اینا به کنار.شما که میای مسخره میکنی بفرما بینم مثلا از parsonline سری ؟ من گفتم که به نسبت قیمت و امنیت و پشتیبانی iranwebbase از بقیه بهتر بود.تعصبی هم رو این مورد نداشتم و قصدم راهنمایی اون آقا بود ولی وقتی دیدم اینجوری جواب دادین اومدم اینارو گفتم.
نکنه اینجا به کسایی که بار اول میان پست میدن همگی میپرین بهش ؟لابد میخواین گربه رو دم حجله بکشین، ها؟ کی گفته هاستینگ بزرگ یعنی امنیت و ساپورت و ....
شما ها حتی نمیتونید نظرات بقیه رو ببینید.من نظرم رو گفتم.شما ها اگه مثلا از اون نظر هایی که من گفتم از iranwebbase سر هستین بیاین رو کنین خب.شاید خودمم اومدم از شما گرفتم !!
*به هیچ عنوان قصد توهین کردن نداشتم،امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشین.
سلام
شرکت ما خدمات هاستینگ عرضه میکند میتونید سرعت و اپ تایم ما را تو هاست ترکر ببنید فکر نکنم کسی با این اپ تایم و سرعت و قیمت بتون هاست اینجوری بدد
اپ تایم و مشتری های شرکت شون براتون مهم باشه چون سایتای مهم رو هر سروری نمیرن
ما نمایندگی هامون قیمتاشون از 5000 تومان شروع میشه و سرور 1 اپ تایم 99.92 و سرور2 اپ تایم 100 درصد داره
09137037806
parsa - host .com
sup_parsahost.com