پاسخ : فروش یک سایت دانلود نرم افزار
لازم به ذکر است که سایت چند بخش جانبی راه اندازی شده و نشده هم دارد
بخشهای موبایل - بازی - کتابخانه و فروشگاه که بخشهای بازی و موبایل راه اندازی شده ولی بخش موبایل چند وقتی متوقف شده و بخش کتابخانه در مرحله آزمایشی است و بخش فروشگاه هم هنوز راه اندازی نشده
موفق و موید باشید
یادش بخیر.. ما هم زمانی تو انجمن فیلم و موزیک داشتیم کیلویی لینک مستقیم میزاشتیم..=p~ الکسا موشکی میرفت بالا شده بودیم 15 هزار دنیا.. از وقتی 5 بار ارشادمون کردند و سایت رو مورد رحمت الاهی قرار دادند و دیگه از این کارها نمیکنیم شدیم 70 هزار دنیا....:111:
صد نفر گفتند ادرس رو پ خ کنید مطمعن باشید یکیشون خریدار نیستند.. :71:
من موندم جناب دلتا من سالی یک بار به این انجمن سر میزنم ولی هر جا پستهای شما رو دیدم یا تخریبی بوده یا اسپم
فکر کنم یکبار توی تاپیک فروش وی پی اس یکی از دوستان هم همینکار رو کردید و ماشالله دوستمون هم جواب خوبی بهتون دادند
من میتونم بپرسم کار شما چیه ؟ فضولی در کار مردم یا آیه یاس خوند در تاپیک های مختلف ؟
من عذر میخوام که اینجوری صحبت میکنم ولی تنها نظری که جنابعالی توی پستتون داشتید تخریب بود و لازم بود این جواب
من قبلا با خود شما در چند رابطه مشورت کردم و مشورتهای خوبی هم گرفتم ولی لطفا توی تاپیک من اسپم ندید
مدیران این انجمن هم نمیدونم چطوره که شما رو تابحال مورد رحمت قرار ندادند :|
تاپیک آپ شد...........
اگر از لحاظ قوانین آپ کردن تاپیک مشکل داره دوستان لطف کنند تذکر بدن تا دیگه تکرار نشه
ممنون و موفق باشید
آدرس سایت رو لطفا پ.خ کنید
آدرس سایت رو لطفا پ.خ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
operator
من موندم جناب دلتا من سالی یک بار به این انجمن سر میزنم ولی هر جا پستهای شما رو دیدم یا تخریبی بوده یا اسپم
فکر کنم یکبار توی تاپیک فروش وی پی اس یکی از دوستان هم همینکار رو کردید و ماشالله دوستمون هم جواب خوبی بهتون دادند
من میتونم بپرسم کار شما چیه ؟ فضولی در کار مردم یا آیه یاس خوند در تاپیک های مختلف ؟
من عذر میخوام که اینجوری صحبت میکنم ولی تنها نظری که جنابعالی توی پستتون داشتید تخریب بود و لازم بود این جواب
من قبلا با خود شما در چند رابطه مشورت کردم و مشورتهای خوبی هم گرفتم ولی لطفا توی تاپیک من اسپم ندید
مدیران این انجمن هم نمیدونم چطوره که شما رو تابحال مورد رحمت قرار ندادند :|
مدیرا رو بیخیال خود شما خوبی؟:105: داداش من بد میکنم راهنماییت میکنم؟ خودت ببین هنوزم فقط میگن آدرس سایتت رو پ خ کن.تاپیک زیر رو ببین نمونه:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/35284/
سایت به این خوبی رو فقط 100 تومان دارند میخرند.تازه آن هم پشیمون شدند!بعد مال شما رو چند میخوان بخرند؟وقتی برگردند بهت بگن 50 تومان میخریم اعصابت خورد میشه به علت بی احترامی به ارزش.. اینجا همه هاست فروش هستند.برای همینم بخش فروش سایت نداره..
برو انجمن مجید آنلاین یا انجمن پرشین تولز یا انجمن های سرگرمی که همه میخوان سایت بگیرن و شروع کنند.اینم راهنمایی بود..اسمش رو میخوای بزاری فضولی به دل نگیر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
مدیرا رو بیخیال خود شما خوبی؟:105: داداش من بد میکنم راهنماییت میکنم؟ خودت ببین هنوزم فقط میگن آدرس سایتت رو پ خ کن.تاپیک زیر رو ببین نمونه:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/35284/
سایت به این خوبی رو فقط 100 تومان دارند میخرند.تازه آن هم پشیمون شدند!بعد مال شما رو چند میخوان بخرند؟وقتی برگردند بهت بگن 50 تومان میخریم اعصابت خورد میشه به علت بی احترامی به ارزش.. اینجا همه هاست فروش هستند.برای همینم بخش فروش سایت نداره..
برو انجمن مجید آنلاین یا انجمن پرشین تولز یا انجمن های سرگرمی که همه میخوان سایت بگیرن و شروع کنند.اینم راهنمایی بود..اسمش رو میخوای بزاری فضولی به دل نگیر.
اتفاقا این طور که شما فکر می کنید نیست !
بهتره مردم رو سیستم عامل نکنید .
آدرس سایت رو تو تاپیک بزارید.
از چیزی می ترسید ؟