نه ، شما برداشت بدی از حرف من داشتید
منظور من این بود که اگر مشتری به جز قیمت به اعتبار ، سطح علمی و سایر موارد هم دقت کنه
هیچ موقع در دام این افراد گرفتار نمیشه چون اولین حربه این افراد ارائه سرویس با قیمت بسیار نازل هست
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر ما بخوایم " تجربه و مدت زمان فعالیت در این عرصه "رو به عنوان یک فاکتور مهم بررسی کنیم . فقط شما فرض کنید که روزی که به همراه همکارانتون شروع کردید کسی بهتون اعتماد نمی کرد ! کم نیستند افراد درست و مسئولیت پذیر،با اطلاعات فنی مناسب که به تازگی شروع به فالیت کردند .
با شما موافقم، با بررسی و به قول شما، توجه به موارد دیگه میشه به نتایج بهتری رسید . اما قبول کنید کمتر هستند افرادی که به تمامی مسائل و جوانب اهمیت بدن و بررسی شون می کنن .
همون اول عرض کردم تاپیک هایی این چنینی یکی از عواملی هستند که در تصمیم افراد در آینده تاثیر گذار خواهند بود . ( اطلاع رسانی )
و البته واحد نظارتی به عنوان لازمی ، موازی و مکمل عقل و ادراک هر فرد در تجارت و رابط مالی خواهد بود .
با سلامامروز صبح هکری با نفوذ به سایت اقدام به فرستادن ایمیلی جعلی در جهت تخریب پایا سرور کرده است.این تخریب توسط یکی کارمندان هاستینگ های رقیب انجام شده طبق پیگیری های انجام شده دفتر این فرد در انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی است . .در مورد اظهارت ارائه شده توسط این فرد به اطلاع میرساند همه ی سفارش دهندگان سرور اختصاصی سرور های خود را تحویل گرفته اند . به غیر 2 مورد. که یک مورد به خود ایشان حاضر به تحویل گرفتن سرور مورد نظر نشده است .تیم پشتیبانی پایا سرور به صورت 24 ساعته اماده پاسخگویی به مشکلات شما عزیزان استاین ایمیل فقط جهت اطلاع رسانی برای شما عزیزان میباشدتیم مدیریت و فنی پایا سرور.
سلام
اقا من از محمد خطیبی یه دومین دات کام خریدم
الان سایتش دان شدش خودش هم معلوم نیست کجاست
دمتون گرم یه همت کنید من این پنل دومین رو باز کنم
الان چند وقته سایتم دانه باید دی ان اس تغییر بدم
سایتش هم ....