پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
با سلام . ممنون از آفر خوبتون .ببخشید اسپم میدم . فقط یک سوال . ب نظرتون هارد ارائه شده خیلی کم نیست ؟ 8 گیگ واقعا برای رم 1 گیگابایت کمه ها
پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ از دیتا سنتر اینگلیس uk2 پهنای باند نامحدود فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
با سلام . ممنون از آفر خوبتون .ببخشید اسپم میدم . فقط یک سوال . ب نظرتون هارد ارائه شده خیلی کم نیست ؟ 8 گیگ واقعا برای رم 1 گیگابایت کمه ها
کسانی که هارد بیشتر نیاز داشته باشن از افر زیر میتوننند استفاده کنند
رم 1 گیگ
هارد 130 گیگ
پورت سرور اصلی 1 گیگ
پهنای باند نامحدود
ماهاینه 45 تومن
سفارشات دوستان ارسال گردید
موفق باشید
من ایشون رو یک ساله میشناسم و الانم 4 ماهه دو تا سرور ازشون دارم که حتی یک بارم مشکل ایجاد نکرده و یک سره آپ بوده... کیفیت پورتشون هم خیلی بالاس. ایشون رو 100% تایید میکنم.
سرویس عالی بوده. واقعا تبریک میگم به ایشون بابت مشتریان ثابتی که با اتکا به پاسخگویی و کیفیت کارشون به دست اوردن
من چندین ماه ازشون سرویس دارم و بسیار راضیم و 100% از پلانهای جدید خرید میکنم
درود به همه
ببخشید من این سوال رو میکنم ولی بالاخره مشتری هستم و باید بهم حق بدید ( منظورم بیشتر با دوست عزیزم MagicVPS هست )
دوستانی که از دوستمون VPS خریدن واقعا راضی هستید ؟
آیا قطع و وصلی و یا افت سرعت نداشتید ؟
در کل سرور انگلیس ایشون خوب هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unknown_user_666
درود به همه
ببخشید من این سوال رو میکنم ولی بالاخره مشتری هستم و باید بهم حق بدید ( منظورم بیشتر با دوست عزیزم MagicVPS هست )
همه دوستانی که پست دادن تائید کردن ایشون رو:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hydrghl
میکروتیک امریکا:"> از ایشون داشتم رم 1. درخواست دادم به ویندوز سرور تغییر بدن که رایگان زحمتش رو کشیدن. تحویل اولیه کمتر از 3روز طول کشید.
به مشتری احترام میذارن.:53:
تا الان که هیچ مشکلی با ایشون و سرویس هاشون نداشتم. :105:
به امید خدا به همین صورت پیش برن :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
نیاز به تایید ندارن تک تک کارشون 3 ماه ازشون سرویس دارم 100% راضی کانفیگهای مورد نیازی که قول داده بودید انجام میشه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr-secret
2 تا سرور از ایشون دارم میخوام برم ازشون شکایت کنم به دلیل سرعت بالا - اپتایم 100% - پشتیبانی خوبشون :-p
الان هم میخوام یه دونه دیگه از همین بگیرم
با تشکر فراوان از ایشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
2 تا سرور از ایشون دارم و کاملا راضی هستم ایشون 100% مورد تایید بنده هستند
قیمت برای تمدید ثابت است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
naserkhan
من ک دوتا از ایشون سرور دارم کاملا راضیم از همه نظر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashkan90
من ایشون رو یک ساله میشناسم و الانم 4 ماهه دو تا سرور ازشون دارم که حتی یک بارم مشکل ایجاد نکرده و یک سره آپ بوده... کیفیت پورتشون هم خیلی بالاس. ایشون رو 100% تایید میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r3z4
سرویس عالی بوده. واقعا تبریک میگم به ایشون بابت مشتریان ثابتی که با اتکا به پاسخگویی و کیفیت کارشون به دست اوردن
من چندین ماه ازشون سرویس دارم و بسیار راضیم و 100% از پلانهای جدید خرید میکنم
اگه امکانش هست آی پی برای پینگ بدین
مشخصات سرور هم بگید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unknown_user_666
درود به همه
خواهش میکنم دوست عزیز مشتری این حق داره که قبل از خرید در مورد فروشنده تحقیق کند همچین در مورد سرویسهای که اریه میدهد که بعدا خدای نکرده از این انتخاب پشیمون نباشه اینشالله که شما هم به جمع دیگر مشتریان راضی ما میپیندین
در مورد قطع و وصلی که خدا را شکر تا این لحضه نداشتم مگر اینکه شکایت امده باشه برای ایپی و یا اینکه تاخیر زیاد در پرداخت داشته باشند که بصورت موقتی سرویس بسته خواهد شد که این دو مورد دیگه به خود مشتری بستگی داره
در مورد رضایت دوستان هم خدا را شکر خودتون میبنید که همه دوستان لطف داشتن و از سرویسها رضایت داشتند توی تاپیک نگاه کنید لینک فورش تاپیک قبلی هست که داخل تاپک قبلی هم میتونید باز نظرات دوستان ببنید
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Bahram.ws
اگه امکانش هست آی پی برای پینگ بدین
مشخصات سرور هم بگید ممنون میشم
ایپی جهت تست پینگ ارسال شد
درود بر شما
ببخشید باز هم مزاحم شدم ولی من هرچی میخوام سفارش بدم نمیدونم چکار باید بکنم آخه گیج شدم !?
لطف کنید این سروری که میگم رو با این مشخصات خودتون برام اوکی کنید تا من حساب کنم باهتون
سروری می خواهم که اصلا نه قطع بشه نه افت سرعت داشته باشه و از همه مهم تر امنییت بالا باشه ( امنیت کاربرانم )
mikrotik + IBS + SSTP
رو داشته باشم
راستی یک سوال ؟ من خودم الآن سرور USA دارم چطوری میتونم توی کانکشن 2 تا سرور ها رو با هم بذارم که مشتری خودشانتخاب بکنه ؟
میخوام دیگه واسه هر سرور جداگانه کانکشن ندم به مشتری 2 تا رو روی هم داشته باشه