پاسخ : پرداخت هزینه سرور به iiweb
سلام
دوستان کاش این بحث را ادمه می دادید تا به نتیجه برسد و مطالعه این موضوع برای سایرین نیز مفید واقع شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingoftehran
با سلام
به عنوان شخصی که 4 سال با آی وب کار کرده پیشنهاد می کنه iweb را بیخیال شو پشتیبانی ضعیف..........................
در ضمن اسمارت لایر ها نیز سرور به درد بخور نیستند.
یه سوال دوست عزیز پشتبانی که مگید خوب نبوده پس 4 سال موندین اونجا چی کار چرا نرفتید جای دیگه و با جای دیگه کار نکردین
به نظر می رسه تعدادی از دوستان بیشتر دنبال تبلیغ و جذب مشتری هستند تا استدلال فنی و منطقی ؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
یعنی اگر با هویت ایرنی ( آدرس، تلفن، پاسپورت ) مشکلی نداره، اتفاقا دیشب با live chat صحبت کردم ، گفتم از ایران هستم ، اما یک موردی خیلی ناراحتم کرد 10-15 دقیقه طول می کشید تا جواب هر سئوال رو بده ، منم بهش گفتم اگر پشتیبانی تون مثل live chat باشه ، بهتره شما رو انتخاب نکنم، البته با این حرفم عذرخواهی کرد، اما دیگه حوصله ادامه صحبت
بستگی داره کی به پستت بخوه مثلا یکدفعه با هاشون صحبت می کردم طرف حال جواب دادن نداشت بعد منا ارجا داد به یه بخش دیگه طرف اجازه نمی داد من جوابشا بدم بعضیاشون حال حرف زدن ندارن
من از iweb تا حالا سرور نداشتم.
اما تو iweb یه ایرانی هست.برخورد خوبی هم دارن. (آقای پناهی) .تو لایوچت هم اگه بگید با ایشون کار دارید وصل میکنن بهشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirfateh
ممنون از راهنمایی تون
فقط من متوجه نشدم اما با هویت غیر ایرانی خرید کنم ، ریسک هست؟؟
اگر با هویت ایرانی پرداخت کنم و آی وب هم ایران رو تحریم کنه چی؟
با هویت ایرانی که خود آی وب بهتون همچین پنلی نمی ده. و وقتی من باهاشون چت کردم و مسئله داشتن یه اکانت با مشخصات غیر ایرانی رو گفتم، فتند ممکنه از طرف سی پنل بلاک بشید اما ما بهتون سی پنل رو می دیم. در مورد تحریم هم هر چیزی امکانش هست.
بنده هم با پشتیبانی اونها صحبت کردم ،اسکن کارت رو لازم ندارند ،اگه مشکلی داشتید با آقای skander srasa بگید میخوایید صحبت کنید ..البته باید بتونید کمی انگلیسی بلغور کنید ..ولی من هم فکر کنم کیس جالبی نیست چرا سراغ brust.net نمیرید کیفیت نامبر وان ...من vps لینوکس ازشون داشتم ..تو freemount باورکنید 10MBps حداقل دانلودم بود ...ولی...ولی با ای پی ایران نرید خرید که هیچی دیگه ...اصلا جواب سلامتم نمیدن ..یکم قانونمندند ولی کیفیت 1!!!!
دوستان نظرتون راجع به brust.net چیه؟
وب سایتشون خیلی داغونه فکر کنم 10 سال هست که دست بهش نزدن.
شما دنبال ظاهر خوشگل میگردی یا سرویس خوب،بعضی ها حرفهایی میزنند که ادم صدبار خودشو لعنت میکنه چرا وقت گذاشته طرف رو راهنمایی کرده،خوبه باز من نه رفرال لینکی دادم که بگن تبلیغ بوده :68: ..فقط توصیه بود ..اگر نه اینجا تمام بچه های فروم با براست اشنا هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezaheidari
شما دنبال ظاهر خوشگل میگردی یا سرویس خوب،بعضی ها حرفهایی میزنند که ادم صدبار خودشو لعنت میکنه چرا وقت گذاشته طرف رو راهنمایی کرده،خوبه باز من نه رفرال لینکی دادم که بگن تبلیغ بوده :68: ..فقط توصیه بود ..اگر نه اینجا تمام بچه های فروم با براست اشنا هستند.
خوب حالا چرا بهنون بر می خوره بنده خدا چیزی نگفت که
از نظر کیفیت هم من تو همین انجمن چند نفر را دیدم که مشکل داشت بیشتر مشکلشون هم با شبکه بود
دوست خودم هم یه وی پی اس گرفته بود سر یه او اس ریلود کلی اذیتش کردن
شما چقدر وقت باشون کار کردید؟ معمولا اوایل خوبن
قطعا اگه دیتا سنتر های با کیفیت تر هم ببینید نظرتون عوض میشه