پاسخ : درخواست سرور برای سایت فیلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
مطمعنی داداش؟ یا خیلی وقته فیلت رو تر نکردن یا در جریان نیستی! من بدبخت رو وقتی فیل کردند سر همین آی پی اختصاصی بلاهای طبیعی سرم نازل کردند طوری که مجبورم کردند برگردم سایت اصلی رو رو هاست اشتراکی بالا بیارم! کلا سرور هامو از هم جدا کردم. بازی ها رو یک سرور و نرم افزار رو یک سرور و....
بهم گفتند آی پی اختصاصی جرم هست! داشتند برام پرونده سازی میکردند.. سایتی که فیل میشه اگر آی پیش اختصاصی باشه براش پرونده میسازند. حالا مال ایشون فیلمه.خودش مجرمانه هست چه برسه آی پی! از هر کسی هم میخواد بخره بهتره نشانی از وب و هاستینگش تو سرور پیدا نشه وگرنه ....... خدا داند و بس...
میشه شما بگید از کجا میدونن ای پی شما اختصاصی هست ؟!
شما آی پی رو فقط برای دی ان اس نیاز دارید ! و سایت ایشون با دامنه میاد بالا !
معمولا آی پی بن نمیکنن فقط نام دامنه بن میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
مطمعنی داداش؟ یا خیلی وقته فیلت رو تر نکردن یا در جریان نیستی! من بدبخت رو وقتی فیل کردند سر همین آی پی اختصاصی بلاهای طبیعی سرم نازل کردند طوری که مجبورم کردند برگردم سایت اصلی رو رو هاست اشتراکی بالا بیارم! کلا سرور هامو از هم جدا کردم. بازی ها رو یک سرور و نرم افزار رو یک سرور و....
بهم گفتند آی پی اختصاصی جرم هست! داشتند برام پرونده سازی میکردند.. سایتی که فیل میشه اگر آی پیش اختصاصی باشه براش پرونده میسازند. حالا مال ایشون فیلمه.خودش مجرمانه هست چه برسه آی پی! از هر کسی هم میخواد بخره بهتره نشانی از وب و هاستینگش تو سرور پیدا نشه وگرنه ....... خدا داند و بس...
حالا به نظر شما من باید چیکار کنم که بهتر باشه؟؟اصلا قید vps دادن به دیگران رو بزنم نه؟؟
سلام
به نظر من یک سرور مجازی لینوکس بگیرید فایل ها تونو توش بگذارید !
و یک سرور مجازی ویندوز برای اکانتینگتون !
شما تجربه مدیریت سرور دارید که میخواهید وی پی اس بفروشید ؟! شرمنده اینطوری میگم الان نون خشکی ها کم مونده بیان تو کار سرور
سلام.
پیشنهاد بنده:
ام بی جی هاستینگ - سبد خرید
درخدمتیم !
delta عزیز اصلا ما قید فروش vps رو هم زدیم یعنی نیاز هستش که سرور با پرت 1gbps بگیرم که اونها حجمی هستن و برای سرور دانلود مناسب نیستن حالا برای این قضیه که شما فرمودین دوستان راه حلی دارن؟؟ از حالا عزیزانی که سرور با پورت 100 mb offer دارن لطفا offer بدن که میتونن اون مواردی که من گفتم رو تامین کنن . یه سوال دیگه آیا امکان نصب مجازی ساز ها بر روی سرور با پورت 100 mb هست؟؟با تشکر
کسی نیست سوال مارو جواب بده..امن ترین راهو میخوام برای ساخت یه سایت فیلم که اگه سایت ***** شد به راحتی بتونم بیارمش بالا دوباره فقط راهی که مد نظرتون هست vps هست؟؟