پاسخ : این مشکل آیا نباید پیگیری بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
اون بر میگرده به نماینده
میتونید با خودشون مشکلتون را حل کنید
من کاری با شما نداشتم که بخوام قايم بشم شما در سایت ما تیکت بزنی ۴ نفر آدم توی بخش پشتیبانی جوابت را میدن مشکل اینه که با شخص میخواهی کار کنی نه با مجموعه.
برای اون smsid هم میتونی بری شکایت کنی و ببینی چه جوابی بهت میدن
ما میتونیم smsid پیامک هاتون را بدیم و برید از اپراتور ۱۰۰۰ شکایت کنید
پس شماییکه داری ادعا میکنی به شما ارتباطی نداره اکی پس نباید اصلا تو این تاپیک حرفی میزدید اما حالا که اینطور شده اعلام میکنم یه سری موضوعاتو
دوستان سرویس رو بنده از سایت سامانه ی ارسال پیامک www.persiansms.info دریافت کردم کلا دارای ویژگی های زیر است
1-پشتیبانی درحد0 زیرا تیکت هایی که میزنید اصلا جوابی بهشون داده نخواهد شد تازه اگر روزی روزگاری تیکتتون جواب داده شده یا بگید چرا جواب نمیدید میگن جوابی نداشتیم بدیم که ندادیم
2-خودشون دارن از اای داوری سرویس میگیرن هرمشکلی باشه نه میتونند حل کنند نه چیزی شما باید به این پشتیبانیشون بگید ایشون برم به اقای داوری بگن واقای داوری هم که دیگه معلومه....
3-اگه میخواید پول بدید و این پیامک هایی که ارسال میکنید رو بفرستید به امان خدا و دست به دامان خدا بشید که خدایا مسیج من برسه مقصد از این سایت سرویس بگیرید
4-فریب این تبلیغشون رو که میگن گزارش تحویل داریم تو کنترل پنل نخورید به هیچ وجه چون خط مگفا همون سری 3000 که به جرات بهتون میگم دلاوری نداره و خطوط سری رهیاب همون 1000 شون هم اگه با وب سرویس ارسال کنید تو پنل دلاوری نداره و اگر دستی ارسال کنید هم نصفه روز دلاوری داره نصف روز نداره
5-مسیجایی که ارسال میکنید شاید در روز 500 تا مسیج بفرستید اما 1 دونشم به مقصد نرسه اونوقت اگه به پشتیبانی هم بگید بهتون فقط یه حرفو میزنند اون هم این هست(مسیج های شما SMSID گرفتن پس ما مشکلی نداریم)
6-گفتند ما قرارداد رسمی ارائه میکنیم بهتره بگم خدمتتون اینا قرارداد امضا نمیکنند دراصل دارن تعهد نامه میگیرن چون تا جایی که من اطلاع دارم قرارداد رسمی شامل یه سری بنده ها هست که دوطرف به هم متعهد میشن اما جالبه که تو این تعهدنامه شاید خودتون رو بکشید یه بند تعهد از فروشنده هست که اونم اینه که خط اشتراکی تو پنل کاربر قرار بده
7-زمانیکه ازشون میخواستم پنل بگیرم تو تبلیغاتشون بود یک خط رهیاب یک خط مگفا و یک خط سری 2000 تو شماره های اشتراکیشون هست که الان شماره 2000 رو برداشتن درحالیکه یکی از دلایل سرویس گرفتن من ازشون وجود شماره 2000 اشتراکی بود(یا نباید تو تبلیغات استفاده میکردند یا اگر کردند باید تا اخر وجود داشته باشه دیگه)
این مواردی بود که لازم شد من اعلام کنم به هیچوجه نمیخواستم این موارد رو بگم همینطور اسم سایتی که باهاش مشکل دارمو اما نیاز دیدم که حتما اعلام کنم
کاملا در اشتباه هستید
چون ما اصلا مسئول ارسال پیامک به گوشی نیستیم
ما فقط پیامک را به اپراتور تحویل میدیم
شما ۱۰۰ هزار تا پیامک بزن ولی یکیش به گوشی نرسه , هیچ ربطی به ما نداره چون ما فقط مسئول ارسال تا اپراتور هستیم
===
شماره ی ۲۰۰۰ هم دارند ولی به دلایلی غیرفعال شده تا تعرفه هاش درست بشه و از شنبه یا یکی شنبه ی دیگه مجددا فعال میشه
سیستم هم مشکلی نداره که بخواهند به من بگند یا به کس دیگه ای و اینکه من اونجا فقط یکی از بچه های پشتیبانی هستم و ۴-۵ نفر دیگه هم هستند ولی هیچ کدومشون مسئول نرسیدن پیامک به گوشی نیستند!
=====
ما بالای ۳۰۰ هزار پیامک در روز ارسال داریم و داریم میبینیم که ۹۰٪ ارسال ها به همراه اول میرسند و به ایرانسل ۷۵٪ ارسال ها میرسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
کاملا در اشتباه هستید
چون ما اصلا مسئول ارسال پیامک به گوشی نیستیم
ما فقط پیامک را به اپراتور تحویل میدیم
شما ۱۰۰ هزار تا پیامک بزن ولی یکیش به گوشی نرسه , هیچ ربطی به ما نداره چون ما فقط مسئول ارسال تا اپراتور هستیم
===
شماره ی ۲۰۰۰ هم دارند ولی به دلایلی غیرفعال شده تا تعرفه هاش درست بشه و از شنبه یا یکی شنبه ی دیگه مجددا فعال میشه
سیستم هم مشکلی نداره که بخواهند به من بگند یا به کس دیگه ای و اینکه من اونجا فقط یکی از بچه های پشتیبانی هستم و ۴-۵ نفر دیگه هم هستند ولی هیچ کدومشون مسئول نرسیدن پیامک به گوشی نیستند!
=====
ما بالای ۳۰۰ هزار پیامک در روز ارسال داریم و داریم میبینیم که ۹۰٪ ارسال ها به همراه اول میرسند و به ایرانسل ۷۵٪ ارسال ها میرسه
شما که تا الان میگفتید به من ارتباطی نداره و به نماینده مربوطه پس لطفا اظهار نظر دیگری نفرمایید شما راحت باشید من ویژگی های سرویس سامانه ی ارسال پیامک www.persiansms.info که سایت شما هم یه جورایی میشه چون هردو یکی هستند و ایشون نماینده شماست رو لیست کردم تا دوستان بدونند همین و درصورت لازم به قول خودتون همون نمایندتون اظهار نظر کنه
-پشتیبانی درحد0 زیرا تیکت هایی که میزنید اصلا جوابی بهشون داده نخواهد شد تازه اگر روزی روزگاری تیکتتون جواب داده شده یا بگید چرا جواب نمیدید میگن جوابی نداشتیم بدیم که ندادیم
2-خودشون دارن از اای داوری سرویس میگیرن هرمشکلی باشه نه میتونند حل کنند نه چیزی شما باید به این پشتیبانیشون بگید ایشون برم به اقای داوری بگن واقای داوری هم که دیگه معلومه....
3-اگه میخواید پول بدید و این پیامک هایی که ارسال میکنید رو بفرستید به امان خدا و دست به دامان خدا بشید که خدایا مسیج من برسه مقصد از این سایت سرویس بگیرید
4-فریب این تبلیغشون رو که میگن گزارش تحویل داریم تو کنترل پنل نخورید به هیچ وجه چون خط مگفا همون سری 3000 که به جرات بهتون میگم دلاوری نداره و خطوط سری رهیاب همون 1000 شون هم اگه با وب سرویس ارسال کنید تو پنل دلاوری نداره و اگر دستی ارسال کنید هم نصفه روز دلاوری داره نصف روز نداره
5-مسیجایی که ارسال میکنید شاید در روز 500 تا مسیج بفرستید اما 1 دونشم به مقصد نرسه اونوقت اگه به پشتیبانی هم بگید بهتون فقط یه حرفو میزنند اون هم این هست(مسیج های شما SMSID گرفتن پس ما مشکلی نداریم)
6-گفتند ما قرارداد رسمی ارائه میکنیم بهتره بگم خدمتتون اینا قرارداد امضا نمیکنند دراصل دارن تعهد نامه میگیرن چون تا جایی که من اطلاع دارم قرارداد رسمی شامل یه سری بنده ها هست که دوطرف به هم متعهد میشن اما جالبه که تو این تعهدنامه شاید خودتون رو بکشید یه بند تعهد از فروشنده هست که اونم اینه که خط اشتراکی تو پنل کاربر قرار بده
7-زمانیکه ازشون میخواستم پنل بگیرم تو تبلیغاتشون بود یک خط رهیاب یک خط مگفا و یک خط سری 2000 تو شماره های اشتراکیشون هست که الان شماره 2000 رو برداشتن درحالیکه یکی از دلایل سرویس گرفتن من ازشون وجود شماره 2000 اشتراکی بود(یا نباید تو تبلیغات استفاده میکردند یا اگر کردند باید تا اخر وجود داشته باشه دیگه)
این مواردی بود که لازم شد من اعلام کنم به هیچوجه نمیخواستم این موارد رو بگم همینطور اسم سایتی که باهاش مشکل دارمو اما نیاز دیدم که حتما اعلام کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
هاست برتر
جناب داوری عزیز اگه بی درو پیکر نبود من اینجا نمیومدم تاپیک بزنم وقتی تو سامانه ی ارسال پیامک www.persiansms.info من تیکت میزنم هفته به هفته جواب داده میشه وقتی خود شمارو 1 هفتست نمیتونم پیدا کنم چه تلفنی چه ایمیلی چه پیامکی وقتی جوابت فقط همینه که پیامک شما ID گرفته ما کارمون انجام شده تمام اونوقت بله ادم مجبور میشه اینجا تاپیک بزنه
هفته به هفته جواب میدم! دست شما درد نکنه. دوست داری ریز تاریخ تیکت ها و ایمیل ها رو بیارم که ببینی من هفته به هفته جواب دادم ؟! واقعا که ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
هفته به هفته جواب میدم! دست شما درد نکنه. دوست داری ریز تاریخ تیکت ها و ایمیل ها رو بیارم که ببینی من هفته به هفته جواب دادم ؟! واقعا که ...
دقیقا همینطور هست البته هنوز مورد 2 هفته پیش رو فراموش نکردم که بعد از 9 روز تیکتو ایمیل نگاری تو ایمیل گفتید حتما پاسخی ندارید بدید که جواب نمیدید.خیلی واسم جالبه ساپورتتون و سرویستون هم خیلی سرویس رله ای هست از این به بعد باید یه پیامک رو 100 بار ارسال کنم دست به دعا بشینم خدایا این پیامک رو به دست مشتری من برسون
آره یادمه که مربوط به ارسال قرارداد بود که از صبح تا شب ایمیل می زدید که بفرستید و ما یه بار گفتیم که وقتی آماده شد براتون ارسال می کنیم و وقتی آماده نشده بیام جواب چی رو بدیم؟.هر روز بیایم بگیم منتظر باشید و ... .
یه مقدار منتطقی باشید!
شما اگه نگران پولی هستی که از حسابت کسر شده خوب تو جیب من که نمی ره. سرویس دهنده 1000 یا 30000 ، اس ام اس رو نرسونه یا هر چیز دیگه رخ بده پول از حساب ما هم کسر شده! پس منطقی ترین جواب اینه که بگیم تحویل مخابرات دادیم ولی ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
آره یادمه که مربوط به ارسال قرارداد بود که از صبح تا شب ایمیل می زدید که بفرستید و ما یه بار گفتیم که وقتی آماده شد براتون ارسال می کنیم و وقتی آماده نشده بیام جواب چی رو بدیم؟.هر روز بیایم بگیم منتظر باشید و ... .
یه مقدار منتطقی باشید!
شما اگه نگران پولی هستی که از حسابت کسر شده خوب تو جیب من که نمی ره. سرویس دهنده 1000 یا 30000 ، اس ام اس رو نرسونه یا هر چیز دیگه رخ بده پول از حساب ما هم کسر شده! پس منطقی ترین جواب اینه که بگیم تحویل مخابرات دادیم ولی ...
ایم جواب نمیشه دوست عزیز من ویژگی سرویسهاتون رو لیست کردم.اصلا میگم فدای سرم که این پولا داره هدر میره اصلا هم ناراحت میستم از فردا به جای یکی 100 تا پیامک میزنم که شاید یکیش بره پول به فدای سرم فقط ویژپی های سرویستون رو که دیدم لیست میکنم که دوستان حداقل ببینند قبل خرید شاید دوست نداشتن این مشکلات رو داشته باشند
1-پشتیبانی درحد0 زیرا تیکت هایی که میزنید اصلا جوابی بهشون داده نخواهد شد تازه اگر روزی روزگاری تیکتتون جواب داده شده یا بگید چرا جواب نمیدید میگن جوابی نداشتیم بدیم که ندادیم
5-مسیجایی که ارسال میکنید شاید در روز 500 تا مسیج بفرستید اما 1 دونشم به مقصد نرسه اونوقت اگه به پشتیبانی هم بگید بهتون فقط یه حرفو میزنند اون هم این هست(مسیج های شما smsid گرفتن پس ما مشکلی نداریم)
خیلی دوست داری ببینی بقیه سرویس دهنده ها شرایط دلیوریشون چجوری !؟ اگه دوست داشتی گزارش تحویل 500 تا اس ام اس رو که با سرویس همین آقایی که تو پست 2 و 4 نظراتشون رو ارسال کردند رو برات بفرستم تا ببینی چقدر رسیده و چقدر هنوز معلق هست و چقدر نرسیده تا ببینی چجوریه اوضاع!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
خیلی دوست داری ببینی بقیه سرویس دهنده ها شرایط دلیوریشون چجوری !؟ اگه دوست داشتی گزارش تحویل 500 تا اس ام اس رو که با سرویس همین آقایی که تو پست 2 و 4 نظراتشون رو ارسال کردند رو برات بفرستم تا ببینی چقدر رسیده و چقدر هنوز معلق هست و چقدر نرسیده تا ببینی چجوریه اوضاع!
شما به جای نقد سرویس جناب مسعودی که بنده ارادت خاصی نیز به ایشون دارم پاسخگوی سرویس خودت باش و منی که شمارو به عنوان سرویس دهنده خودم انتخاب کردم حمایت کن نه محکوم به جای اینکه به فکر رفع مشکلات سیستمت باشی داری به این درو اون در میزنی که خودتو تبرعه کنی عزیز من فکر نکن چیز کمیه من نمیگم 100 درصد مشکل شما هستی چون من هم درک دارم شعور دارم اما پاسخ های تورو توهین به فکر و شخصیت خودم میدونم طوری پاسخ میدید انگار...
تعجب من از اینه که شما حرف حساب سرت نمیشه وقتی میگم مشکل از سیستم ما نیست قبول نمیکنی و حاضری هر تهمتی بزنی که ما رو مجرم نشون بدی.
اگه اپراتور قطع هست یا اس ام اس نمی رسونه یا ناقص می رسونه یا جواب درست حسابی نمیده ، شما همه اینا رو از چشم ما می بینی و وقتی باهاتون صادقانه صحبت می کنیم و میگیم مشکل از کجاست اینطور قضیه رو داری به چالش می کشونی.