سلام
کسی پیشنهاد جدیدی نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
کسی پیشنهاد جدیدی نداره؟
سلام
2 نفر از دوستان پیشنهاداتی در این مورد دادن که هردو بدقول از کار در امدند
البته یکی از دوستان دلیل قانع کننده ای داشتن ولی نفر دوم 2روزه که داره برای ما vps آماده میکنن!!!
در ضمن هزینه کنترل پنل را هم پرداختم که تقاضای برگشت پول را دارم.
به هر حال برای ما تجربه ای شد توی این مورد هم از روی ظاهر قضیه تصمیم نگیرم و بیشتر تحقیق کنم
با توجه به اینکه من کمی عجله دارم و به لطف دوستان 2روز کارم بیشتر عقب افتاده آیا کسی از دوستانه سرویس دهنده سرور مجازی با با توجه به مشخصات گفته شده مایل به همکاری هستند یا خیر ؟
ممنون
در خدمتم دوست عزیز....
پیغام خصوصی / ایمیل : Webrang.net [at] gmail.com
سلام
من باز مزاحمتون شدم
بالاخره موفق شدم از یکی از بچه های اینجا یک VPS بگیرم
مشخصات رم اینه
Burstable Memory (MB)(openvz Only): 512
Guaranteed Memory (MB)(openvz Only): 384
این برای سایت من خیلی کم میاره . شما دوستان نظری ندارید که مشکل من حل بشه ؟
دوست عزیز بهت پیشنهاد بسیار خوبی دادم
اما خودت صبر نکردید ! شما حتی 24 ساعت هم صبر نکردید !!! وگرنه با دوبرابر این مشخصات هم میتونستم بهت بدم در صورتی که کم می اوردید هم افزایش میدادم واست نمیزاشتم Down بشی !!!
rayannet عزیز
شما لطف کردید که میخواستید به من VPS بدید ولی این که میگید 24 ساعت هم صبر نکردم خیلی عجیبه !!
من 3 برای این VPS که شما قرار بود بدید صبر کردم ولی نه جواب SMS میدادید و نه زیاد یاهو می آمدین !
به هر حال از شما ممنون که قبول کردین این سرویسو بدید برای مدتی و حالا شاید هم مشکلی این وسط پیش اومده بود که باعث این تاخیر شد و نا خواسته بوده و مهم نیست :)
من این VPS را الان از همکارتون A-750 تهیه کردم که فعلا ظاهرا مشکل رم وجود داره که ایشون در حال برسی هستن تا مشکلو رفع کنن, تا اینجا که خیلی دارن زحمت میکشن و ازشون ممنونم و امیدوارم بتونن مشکل منو حل کنند
ممنون
مشکل رم نبود
با خودتون هم صحبت کردم و مشخص شد مشکل از دیتابیس شماست
a-750 بله درسته حق با شماست
سعی میکنم دیتابیس رو درست کنم
ممنون
دوست عزیز من بهتون هم چندین بار اشاره کردم که اگر هزینه لایسنس دایرکت ادمین رو ندید من نمیتونم دایرکت ادمین واسه شما بگیرم اما گفتم که kloxo همون لجظه بهت بدم.
و شما ساعت 12 ظهر ثبت فیش کردی ما تا فردا صبح همان روز OK کردیم که شما ایمیل زدید از جای دیگه گرفتم و چند تیکه دیگه پرندید منم سرور شما را کامل فرمت کردم! چون نیازی نبود من بخوام وایسم چونه بزنم شما بیای از سرویس ما استفاده کنید
شما قبلا هیچگونه خریدی از من نکردی و من اصلا شما را نمی شناسم چطور میتوانم اعتماد کنم ؟!
" اگر تاپیک " به هیچکس اعتماد نکنید " بخونید ممنون میشوم . اما شاید همه اینحور نباشه اما افرادی هستند که واقعا درست کار میکنند و خوش حساب هستند اما در اینجور مواقع تر و خشک باید با هم بسوزد.
اما حتی من همون شب هم بهت گفتم همون لحظه سرویس رو بهت تحویل میدم اما باید صبر کنید تا لایسنس دایرکت ادمین بیاد و نصب . کانفیگ کنیم .
اگر شما به جای من بودی اعتماد میکردید که اول هزینه لایسنس بدید بعد مشتری بخواد واریز کنه؟!
بهتون قبل از واریز چندین بار هم گفتم اما خودتون واریز رو با 3 روز تاخیر انجام دادید. این مشکل از ما بوده ؟ یا شما ؟
امیدوارم کمی منطقی فکر کنید
به هر حال موفق باشید