پاسخ : درخواست vps دانلود
Dual Xeon E5620 Quad Core 2.4GHz 5.8 GT/S 12MB L2 cache
128+1024MB RAM
10+40GB HDD
1000GB Transfer
1-IP Address
Free Setup
First Month: 25,000
Monthly Price: 39,000
Dual Xeon E5620 Quad Core 2.4GHz 5.8 GT/S 12MB L2 cache
128+512MB RAM
10+20GB HDD
600GB Transfer
1-IP Address
Free Setup
First Month: 14,000
Monthly Price: 22,000
- میزبانی سرورهای دانلود Deltafoxy.com BarfMusic.Com و ...
با سلام و احترام
آفر سرور مجازي ويندوز:
1 گيگ رم
70 گيگ هارد
1 ترا پهناي باند ماهانه
ماهانه 35 هزار تومان
هزينه نصب و راه اندازي سرويس دومين و iis هم 10 تومان
خدمات ميزباني و ثبت دامنه تهران سرور | سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - صفحه نخست
موفق و پيروز باشيد
با سلام
سرور مجازی اختصاصی با مشخصات زیر از آمریکا میتونیم بدیم خدمتتون:
رم: 512 مگابایت ddr3
هارد: 50 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
پورت سرور: 1 گیگابایت اختصاصی
ماهانه 30000 تومان
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
امکاناتی هم که خواستین ارائه میشه
با سلام
512 رم
50 گیگ هارد
پورت 1 گیگ و پهنای باند 1 ترابایت
ماهانه 35000
و با رم 1 گیگ ماهانه 40.000
آقا id من رو add کنید
b_pcmaster توی یاهو
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
1eng.ir عزیز با من تماس بگیرین لطفا
b_pcmaster
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
من هنوز پیدا نکردم والا همه یا نمیتونن مورد 7 رو برای من ساپورت کنن یا اینکه معلومه از این همکاری های بد در می آد که نمیخوام بگم...
بعضی ها هم مثل همین 1eng.ir هیچ راه ارتباطی ندارن که آدم اعتماد کنه هر چند توی فروم به همه سعی کرده آموزش بده که باعث جذب اعتماد میشه و سایتای خوبی رو ساپورت میکنن ایشون
بعضی ها هم که میان یه نظر میدن و معلومه یه نفر هستن که کل کارارو میکنن که اکثر اوقات یه نفر نمیتونه امکانات خوبی رو بده به همه چون وقتش کمه و اعصابش داغون
بعضی ها هم ساپورتشون آف هست
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
datagostare عزیز خودتون دیدین چندتا از سایتایی که نوشتین ما بهشون سرور دادیم حتی وجود ندارن؟؟؟:)
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
من هنوز دنبال یه همکار خوب هستم لطفا آفرهارو ادامه بدین..من میخوام یه کار مطئن رو شروع کنم که البته بازدید توی ماه اول ما یه چیزی در حدود 10 هزار یا بیشتر بوده و با سیستم موبل تایپ کار میکنیم که میهن دانلود و خیلی از سایتای معروف با این سیستم کار میکنن پس وقتی ما معروف شدیم شما هم معروف میشین مطمئن باشین ...تیممون 4 نفره و صد در صد کارمون جدیه..انشاالله بزودی قصد طراحیه 6 سایت جدید رو داریم که هرکدوم به سرور نیاز دارن پس فقط و فقط همکارانی که فکر میکنن همکار خوبی هستن آفر بدن..ما از نظر مالی مشکلی نداریم اصلا اما ما یه اصلی داریم که نمیخوایم الکی شروع کار بیگدار به آب بزنیم.پس شما اگر آفرهاتون پایین بالا بشه با قیمت پیشنهادی ما مشکلی نیست
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
تنهاترین و مهمترین اصل برای شروع کار با شما دوست عزیز همکاری خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b_pcmaster
بعضی ها هم مثل همین 1eng.ir هیچ راه ارتباطی ندارن که آدم اعتماد کنه هر چند توی فروم به همه سعی کرده آموزش بده که باعث جذب اعتماد میشه و سایتای خوبی رو ساپورت میکنن ایشون
1. راه تماس رو ذکر کردم.
2. فکر کنم شما دنبال راهی برای چت کردن باشید، که ما همچین پشتیبانی نداریم. مهم اعتماد و اعتبار هست که با تلاش و صداقت تونستیم بدست بیاریم :)
3. پاسخ به کاربران مبتدی تا جایی که ضرری بهم نرسونه (از لحاظ زمانی و مالی) رو وظیفه خودم میدونم.
4. از طرف ما هم مختارید و میتونید یه تاپیک بزنید کاربران در موردمون نظر بدن ;)
موفق باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b_pcmaster
آقا id من رو add کنید
[/COLOR]datagostare عزیز خودتون دیدین چندتا از سایتایی که نوشتین ما بهشون سرور دادیم حتی وجود ندارن؟؟؟:)[COLOR=Silver]
[/B][/SIZE]
ما کجا نوشتیم؟
اگه منظورتون برخی از مشتریان هست لطفا دقیق بگین کدوم سایت ها که توضیحات لازم رو بدم خدمتتون
سرور از دوست عزیز mamali5 خریداری شد که به همه پیشنهاد میکنم حتما از ایشون بخرن چون واقعا به تمام عیار زحمت کش هستن و خیلی کمک کردن.با تشکر از آفرهای همه ی شما دوستان عزیز
کسی میدونه این mamali5 رو میشه کجا پیدا کرد 2 روزه هنوز سرورم رو هواس اول فکر کردم کارش خوبه اما الان 2 روزه نه تلشو جواب میده نه جواب تیکت رو میده نه جواب پیام خصوصی میده ای بابا خسته شدم هفت روزم قبلش سرورم رو هوا بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
b_pcmaster
کسی میدونه این mamali5 رو میشه کجا پیدا کرد 2 روزه هنوز سرورم رو هواس اول فکر کردم کارش خوبه اما الان 2 روزه نه تلشو جواب میده نه جواب تیکت رو میده نه جواب پیام خصوصی میده ای بابا خسته شدم هفت روزم قبلش سرورم رو هوا بود
کد:
Mobile: 09118619217 - 09366889467
Email: delforouz.mohammad {at} Gmail {Dot} Com
Yahoo ID: parandeh_tanha49