راستی شما چرا تو یاهو نمی زارین مشتری هاتون شما رو add کنن ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
والا دلایلش زیاده. ولی مهم ترینش بخاطر اینه که بعضی ها متاسفانه رعایت نمیکنن و بعدش ما رو با s2all هاشون مورد مرحمت قرار میدن ، دوم اینکه این آی دی ، آیدی شخصی من هستش نه کاری. سوم اینکه اکثرا به این خاطر میخوان ادد کنن تا از آنلاین بودن یا نبودن مطلع بشن که خب آی دی من همیشه بصورت Invisible هست و این مورد هم منتفیه. بنابراین بهترین و سریع ترین راه تماس همون ایمیل هست.
موفق باشید
کسی که این خدمات رو ارائه میده حداقلش اینه که بعضی وقتا آنلاین باشه تا کاربراش یه کم خیالشون راحت باشه !
خوب یه ای دی کاری بسازید !
از نظر ما پشتیبانی از طریق ایمیل خیلی بهتر و ارجح تر از چت هست. چون در چت در اکثر مواقع باید با 10 نفر بطور همزمان چت کنیم که باعث دیر پاسخ دادن و هدر رفتن وقت بیشتر از ما میشه. ما همون قدر که سعی می کنیم به ایمیل ها سریع پاسخ بدیم فکر میکنم تا الان رضایت اکثریت مشتریان رو جلب کردیم.
کارشون درسته تو پی تی یا همون پرشین تولز از اعضای قدیمی و معتبر هستند و خیلی ها پرداخت ها رو میدن انجام بدن منم چند باری تو همون فروم دادم پرداخت هام رو انجام بده .
این روزها دلار معتبر و شخص معتبر و مورد اطمینان کم پیدا میشه =d>
دوست عزیز اگه دو سه تای قبلی رو همون لحظه انجام دادم توی چت دلیل نمیشه که همیشه هر موقع شما فرمودین بنده همون موقع انجام بدم. ما که خدای نکرده به شما طلبکار نیستیم! جدای از این قضایا مهم ترین دلیل این قضیه اینه که مثلا برای اکثر پرداخت ها بعد از انجام از شرکتی که بهش پرداخت انجام شده تیکت ارسال میشه یا بعضی جاها ایمیل میزنن که فلان اطلاعات رو بفرستین یا اینکه بعد از چند روز ممکنه اصلا پیمنت رو برگشت بزنن. حالا وقتی همه این ها پیش میاد ما می آییم نام اون شرکت رو در بین ایمیل های ارسالی سرچ میکنیم تا ایمیل شخصی که این پرداختی مربوط به اون بوده رو پیدا کنیم و این ها رو براش فوروارد کنیم. ولی وقتی اینها رو توی لیست ایمیل ها نداشته باشیم و توی چت انجام بشه دیگه چنین چیزی ممکن نیست.
ما الان 3 ساله بطور حرفه ای کارمون اینه و روزی حداقل داریم 10 پیمنت انجام میدیم ، پس فکر کنم اینقدر تجربه کسب کرده باشیم که بدونیم چه روش هایی به صلاح مشتریان هست. حالا اینکه شما بعد از دو بار گفتن "لطفا اطلاعات را ایمیل کنید" زورتون میاد برای انجام پرداختتون یک ایمیل بزنید این دیگه مشکل خودتون هست و همون طور که خودتون فرمودین شما هم برای این کارتون دلایلی دارین که بنده هم حرفی نداشتم و پولتون رو همون موقع برگشت زدم. برای همین توصیه میکنم از این به بعد شخصی رو برای انجام پرداخت هاتون پیدا کنید که با روحیات کاری شما سازگاری داشته باشه.
موفق باشید
تايييد نميشه
من 4 تا سفارش دادم 2 تارو برگشت داده شد با اجازه خودشون كسر هم شد
كلا تو خريد خيلي خيلي ضعيف عمل مي كنن
من حدود سه ماه است با ایشون کار می کنم !
فکر کنم حدود 4000$ تا الان ازشون به صورت Mass Payment دریافت کردم و هیج کدام مشکلی نداشته است !
فقط جدیدا اصلا PayPal Balance ندارند و همیشه ما باید 3000 تومان کارمزد بدهیم !
در کل تا الان که من کار کردم موردی ندیدم فقط گران تمام میشه !
حالا كسي اينجا سايتي نمشناسه يا شخص معتبري كه خريد انجام بده ؟
دوست عزيز به نظرم خريد بايد مطمئن باشه و جوري انجام شه كه بشه روش حساب باز نكرد
نه اينكه ي بار بشه ي بار نشه ي بار برگشت بخوره و اين موارد
كسي اگه شخص معتبري ميشناسه لطفا معرفي كنه