دوست عزیز شما خیلی راحت میتونید از سرویس دهنده دیگری استفاده کنید
اگر هم کارتون ارزش پرداخت 200 هزار تومان (10 دلار) اضافه رو نداره بهتره این کسب و کار رو کنار بگذارید و به شغل دیگری مشغول بشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
شاید با توجه به اینکه سایر همکاران لطف کردن و توضیحاتی ارائه کردن نیاز به توضیح من نباشه
ولی واقعا همونطور که سایر همکاران اشاره کردن حتی برای 1 ثانیه دیگه نمیشه برنامه ریزی کرد !
همه چی به صورت کاملا رندوم و غیر اصولی بالا پایین میشه و دیگه سر جای قبلیش برنمیگرده !
شما در ظاهر یک هزینه کولو و ایپی و ... میبینید ولی اون پشت هزینه کارمند ، بیمه ، اجاره بهای دفتر ، سخت افزار سرور(هارد ، رم و ...) و ده ها مورد دیگه افزایش یافته .
البته این وسط برخی همکاران هستن که اسرار به ارزون فروشی دارن و احساس میکنن مشتری بیشتر جذب کردن و موفق بودن ولی نمیدونن این شتریه که دم خونه همه میشینه !
همکاران گرامی جهت اطلاع خدمتتون عرض میکنم اوضاع قیمت تجهیزات اصلا جالب نیست قیمت تجهیزات به صورت عجیبی بالا رفته در حدی که ما قیمت کردیم مغزمان سوت کشید!
فقط جهت اطلاع جسارت نباشه اگر با قیمت های قدیم سرویس ارائه بفرمایید مطمئنن تا چند ماه اینده با مشکل مواجه می شوید
طبق حساب کتاب ما اگر نخواهیم سود قابل توجهی از مشتری دریافت کنیم و مشتری مداری کنیم حداقل قیمت یک سرور رم۱ اگر اورسل نباشه و حق و حقوق مشتری رعایت بشود ۲۷۰ تومان می باشد.
همچنین از تمام عزیزانی که در راهنمایی این دوستمون شرکت کردند کمال تشکر رو دارم.
موفق و پیروز باشید
درود
دوست خوبم من نه قصد توهین دارم و نه چیزی فقط یک چیزی خدمتتون عرض میکنم دوستانه .البته به نظرم گویش شما صحیح نبوده که همکاران حق را به فروشنده داده اند.
شما یا در ایران زندگی نمیکنید یا اینکه هزینه های زندگی خودتون پرداخت نمیکنید که از تورمی که پیش آمده خبر ندارید.
در این چند ماهه اخیر هزینه ها به شدت افزایش یافته (هزینه نیرو انسانی ، هزینه آی پی ، هزینه سخت افزار،هزینه اجاره ملک شرکت و ....)
شما یک حساب ساده کنید کاری به چیزی نداشته باشید به صنفی که هاستینگ هستند .
کارگر که داره کار میکنه روز مزد چه مقدار حقوقشون بیشتر شده ؟
شما الان اگر بخچالتون بسوزه میتونید به قیمت قبل بخرید همون یخچالی که دارید ؟
این سوالات جواب بدین همه مشکلاتتون حل میشه .
البته به شما هم حق میدم 125 درصد افزایش قیمت یک مقدار زیاد هست (به گفته شما از 120 هزار تومن به 270 هزار تومان) و فکر میکنم فروشنده شما باید یک تجدید نظری در سرویس هاشون داشته باشند.
افزایش قیمت 30 تا 80 درصد در افزایش نرخ ارزی که پیش آمده منطقی هست.
درمورد افزایش قیمت سخت افزاز هم که دوستان عرض کردند دلار که از 3 هزار تومان نشده 23 هزار تومن
دلار از 16 تومن رسیده به 23 هزار تومان اینو باید محاسبه کنید نه از دلار 3 هزار تومانی نهایت سخت افزاز نسبت به قبل از عید 100 درصد رشد داشته نهایتا
سلام .
در خصوص بخش پایانی صحبت هاتون اتفاقا برخی از سرویس دهندگان با توجه به اینکه منابع سخت افزاری از قبل داشتند و البته احساس می کردند که اوضاع بهتر می شود ! اتفاقا از همان زمان 3200 تغییر قیمت نداشتند .
که در همین سایت خیلی اعتراض شد و توصیه شد که افزایش قیمت بدهید ولی به قول دوستمان فکر کردند با افزایش کاربر با قیمت پایین موفق ترند .
ولی الان برای مثال یک هارد سوزانده اند و هارد هم دیگر موجود ندارند الان که یک هارد خریداری کرده اند مجبورند 100 و 200 درصد افزایش قیمت بدهند .
صحبت شما در خصوص نحوه عملکرد غیر صحیح سرویس دهنده درست هست .
ولی در خصوص افزایش دلار از 3 به 23 اتفاقا برای برخی که در خیال خوش بودند همین اتفاق افتاد .
ببخشید دیر جواب میدم
ولی خیلی جواب های غیر منطقی و عجیبی میبینم
قیمت دلار قبل از اینکه من سرور بگیرم بالای 25ت بوده ، الان یخورده پایین هم اومده
قیمت هر آی پی هم 170 هزار تومان اضاف نشده که !
حرف من این بوده و هست : چرا آفر الکی میدین ؟ جذب مشتری به هر قیمتی می ارزه ؟ قیمت ماه اول کم بدین بعد هر ماه به یه دلیل الکی افزایش قیمت بدین ؟ در صورتی که میتونستن همون اول قیمت مثل بقیه بدن ، تاپیک قبلیم هنوز هست ، با اکثر کسایی که آفر داده بودن صحبت کردم ، همشون گفتن افزایش قیمت نداشتن ! فقط اینها داشتن !
دروغ و کلک تو معامله فقط باعث آبرو ریزی میشه
- - - Updated - - -
حداقل دو هفته گیر کانفیگ بودم ، چون سرور تو ایران هست کلی کانفیگش طول کشید و چندین بار os reload کردم
در مورد کار هم ، من به مشتری قیمت دادم ماهیانه 100ت بابت سرور مجازی باید پرداخت کنن ، یهو بشه 270 ت ، نمیگه کلاه سرش گذاشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوای حرف بزنی قبلش فکر کن لطفاً
بحث ارزش کار هم نیست ، من راضی نیستم مشتریم بخواد حتی 1000 تومان الکی ، بی دلیل و بی منطق به کسی بده !
خودتون حاضرین 170ت ماهیانه بی دلیل پرداخت کنین ؟
با درود
میتوانید از سرویس دهنده ی دیگری استفاده بفرمایید
ادامه ی همکاری هم به دلیل توهین در این انجمن به عنوانسرویس دهنده ی دروغگو و کلک امکانپذیر نمیباشد سرویس شما حداکثر تا ساعت ۱۲ شب اخرین روز سررسید فاکتور فعال میباشد.
به چه حقی بدون خواستن مستندات افزایش قیمت زیرساختی توهین میفرمایید؟
همانطور که خدمتتون توضیح داده شد میتوانید تیکت بفرمایید تا مستندات ارسال گردد هرچند افزایش قیمت به سیاست هر سرویس دهنده برمیگردد و هیچ الزامی از سمت ما برای دادن مستندات نیست.
ایجاد تاپیک در انجمن باعث تغییر قیمت سرویس دهنده نمیشود.
توجه:
این تایپک درخواست شماست :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=216109
قیمت هارو مشاهده فرمودید؟ باز هم قیمت ما برای شما پایینتر از قیمت جاهای دیگر میباشد
پس قبل از توهین به سرویس دهنده ی خود و ایجاد تاپیک به منظور خراب نمودن سرویس دهنده ای سرچ بفرمایید
هرچه سریعتر نسب به تغییر سرویس دهنده ی خود اقدام بفرمایید
موفق باشید
دیروز تیکت زدم واسه دان گرید سرور خیلی سریع جوابدادن
یه تیکت دیگه زدم واسه کنسول که بک آپ بگیرم
هنوز جواب ندادن
متاسفم براتون که رسما کلاه برداری تو روز روشن میکنین
واسه ۱۰۰ت یه ماه حداقل ۱ میلیون به من ضرر زدین
مطمئن باشین شکایت میکنم هزینه کانفیگ و همه چی رو ازتون میگیرم تا یاد بگیرین کلاه سر کسی نذارین
- - - Updated - - -
اطلاعات کنسول بفرستین که بک آپ بگیرم
تاپیک قبلیمم ببین
قیمتایی که دادن هنوز همونه
فقط شما قیمت کم گفتین بعد اضافش کردین
جوری آبروتونو میبرم که نتونین اینکارو تکرار کنین
-
تو تیکت ماه پیشتون تو سایت خودتون گفتین سرور تا آخر سال حداکثر ۱۵۰ میشه ، دقیقا ماه بعدش شد ۲۷۰
۲۷۰ هم قبول میکردم ماهبعد میشد ۴۴۰
یعنی کثیف ترین نوع جذب مشتری !!!
دوست عزیز
من نمیفهمم چرا انقدر حرص میخورید؟
شما سروتون فعاله و میتونید بکاپ بگیرید
میدوستید ادعای کلاهبرداری و تهمت ان جرم حساب میشه و در صورتی که نتونید ثابت بفرمایید از طریق وکلای ما به دردسر خواهید افتاد؟
متوجه هستید امروز تعطیل رسمی هست؟ اطلاعات کنسول پس از تعطیلات ارسال میگردد.
کانفیگ مگه از سمت ما انجام شده؟
هیچ هزینه ای به ما بابت کانفیگ ندادید
اگر جای دیگر انجام شده باشه بکاپ تهیه بفرمایید و ریستور کنید
شما سرورتون ۲۷۰ هست کی گفته ۴۴۰؟
با تشکر
دوستانگرامی با ایشون کار کنید این داستان هارو دارید.... خلاصه از ما گفتن بود
- - - Updated - - -
دوستان
توافقی با ایشون انجام شد
مشکل برطرف گردید