با سلام و درود
افت سرعت برخی ارائه دهنده های FUB اینترنت Adsl در این روزها زیاد شده و امیدواریم مشکل ها رفع بشه.
به نظر من منتظر باشید ببینید رفع میشه یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و درود
افت سرعت برخی ارائه دهنده های FUB اینترنت Adsl در این روزها زیاد شده و امیدواریم مشکل ها رفع بشه.
به نظر من منتظر باشید ببینید رفع میشه یا نه
دوست عزیز شکایت از یک سازمان دولتی به خود دولت مثل اینه که بری درب خونه یکی و از بچشون به پدر و مادرش شکایت کنی . هیچ کمکی به شما نخواهند کرد ...
با سلام تنظیم مقررات پیگیری میکنه ولی به نظرم برا سرعت نتونین کاری بکنین
به نظرمنم بهتره نوئز رو از ورودی پیگیری کنید اگه نشد 2020 رو جمع اوری بزن که البته شاید مجبور باشی برا جمع اوری زود هم مجبور باشی به تنظیم مقررات دوباره شکایت کنی و گرنه باید 10 یا 15 روزی مننظر بمونی برا جمع اوری ولی اگر پورت کم داشته باشن یکی دوروزه جمع اوریش میکنن
سلام
من هم سرویس 16 مگ مخابرات دارم.
سرعت بسیار داغونی داره این روزها . قبلا اینطوریا هم نبود 2 مگابایت بر ثانیه دانلود داشتم راضی بودم اما خب الآن حتی نیمه شب هم افت زیادی داره و مثل اینکه همه اینطور هستن در کشور.
سرعت دانلود در حال حاضر 200-500 کیلوبایت بر ثانیه متغیر هست
netsanjplus.ir
رو هم امتحان کن استارتر
خب خبر جدید اینکه امروز از شماره ناشناس با من تماس گرفتن و مشکلات رو دوباره تلفنی جویا شدن و در نهایت گفت من الان نامه میزنم چون مشکل شما پهنای باند بوده تا پیگیری بشه ...
امیدوارم که پیگیری بشه
حالا یه سوال : به فرض پیگیری شد اینا چیکار میکنن ؟ چون بسته ها ظاهراً نامحدوده اما ترافیک داره و 30 روز تایم اینا میان ترافیک اضافی به من میدن ؟ یا فقط تعداد روزهارو زیاد میکنن ؟ یا مبلغ به پنل اضافه میکنن ؟
بنده ترافیک اضافه خریداری کردم . منتها به طرز عجیبی چند برابر از استفاده من داره از حجم ترافیکم کم میشه . مومدمم با کابل به سیستمم وصل هستش و همچنین هیچ دانلود خودکار یا استفاده دیگه از اینترنت نمیشه که مربوط به کم شدن حجم اینترنت باشه . استفاده داخلی و خارجی رو هم محاسبه میکنم با این وجود خیلی عجیب هستش . انگار که ترافیک اضافه سریعتر تمام میشه :|