پاسخ : از 1 آذر 98 بدبخت میشیم ؟
یکی از ایرادات این سیستم که بهش توجه نشده عدم امکان استفاده همزمان اپ رمز پویا با برنامه همراه بانک در یک گوشی هست
به عنوان مثال در سیستم بانک ملت :
هنگام انتقال وجه با برنامه همراه بانک باید رمز پویا رو از اپ مربوطه بگیری و وارد همراه بانک کنی !
وقتی همزمان با باز بودن برنامه همراه بانک میری از اپ رمزنگار بانک ملت رمز دوم رو بگیری موقع برگشت به دلایل امنیتی همراه بانک پیغام میده که دوباره وارد شوید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
یکی از ایرادات این سیستم که بهش توجه نشده عدم امکان استفاده همزمان اپ رمز پویا با برنامه همراه بانک در یک گوشی هست
به عنوان مثال در سیستم بانک ملت :
هنگام انتقال وجه با برنامه همراه بانک باید رمز پویا رو از اپ مربوطه بگیری و وارد همراه بانک کنی !
وقتی همزمان با باز بودن برنامه همراه بانک میری از اپ رمزنگار بانک ملت رمز دوم رو بگیری موقع برگشت به دلایل امنیتی همراه بانک پیغام میده که دوباره وارد شوید !
شبیه مسابقه هست دیگه اول رمز یکبار مصرف رو میگیری و قبل از اینکه 60 ثانیه تموم بشه کارتو انجام میدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
شبیه مسابقه هست دیگه اول رمز یکبار مصرف رو میگیری و قبل از اینکه 60 ثانیه تموم بشه کارتو انجام میدی
:)):)):)):)) باحال بود
دوستی فرمودن بانک ملی پیامکی هست برای ما که نیست رمز بان رو ریختن قبلشم گفتن 60 رو بریز که گفتم چرا گفت بک آپ اونه :|
در مجموع این سیستم اگر جامع بود خوب میشد . یعنی همه ی بانک ها یک اپ داشتن و همه ی کارت هارو میشد توی همون یه اپ نصب کرد . الان گوشیه من از هر بانکی یه اپ داره که خب خوب نیست 10 تا اپ شده الان . هرکدومم یه رمز میخواد برای ورود که اونم مکافاته
مسخره تر از همه اینه که کسانی که گوشی آیفون دارن و آپ های بانکیشون از کار افتاده نمیدونن چه کنن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
مسخره تر از همه اینه که کسانی که گوشی آیفون دارن و آپ های بانکیشون از کار افتاده نمیدونن چه کنن !
من پرسیدم از شعبه، طرف گفت add to home screen :-* (دقیقا با همین حالت)
گفتم مــمــنونم واقعا!
در کل، اینطور که معلومه مثل باقی چیزها، فکر بعدش رو نکردن.
ussd و اپ و ... ، خب برای همه بانکها یه دستور العمل مشترک تهیه میکردن چشون میشد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
ussd و اپ و ... ، خب برای همه بانکها یه دستور العمل مشترک تهیه میکردن چشون میشد...
مملکت عن و بخور بخور همین دیگه
باید ۴ تا پیمانکار بیناموس باشن از بیتالمال اپای تخمی ۶۰ ثانیه بانک ملی و رمزنگار بانک ملت و هزار تا اپ گوه دیگه بزنن! فردا روزی هم از همشون یه باگ در میاد، من جمله به فنای سگ میریم به حق چند تن آل عبا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
مملکت عن و بخور بخور همین دیگه
باید ۴ تا پیمانکار بیناموس باشن از بیتالمال اپای تخمی ۶۰ ثانیه بانک ملی و رمزنگار بانک ملت و هزار تا اپ گوه دیگه بزنن! فردا روزی هم از همشون یه باگ در میاد، من جمله به فنای سگ میریم به حق چند تن آل عبا!
بالاخره یه سفره پهنه ( پِهِنِه یا پَهنِه ، هر طور راحتید بخونید )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_pontiac
بالاخره یه سفره پهنه ( پِهِنِه یا پَهنِه ، هر طور راحتید بخونید )
همون پِهِن قشنگتره، سفرهای که امام راحل برامون فراهم کرد.
چند صد درود به روان پاک مطهرش :-*
قدیما سوراخ تنگ بیشتر بشون حال میداد
الان یه سوراخ گنده و گَل و گشاد مردم در حد غاااار سون دونگ از ملت پیدا کردن هی جلو عقب میکنن و لامصبا ول هم نمیکنن!
- - - Updated - - -
ولی خیلی عجیبه عن فطرتای پیرو خط ۱۱ تو اینجور تاپیکا پیداشون نمیشه یه کم قهوهای کنیم صورتشونو!
بمالانید و ریپورت کنید!
سیستمی که اینا استفاده کردن افتضاحه . اصلا چرا باید اپ باشه ؟
خود بانک بدون اینکه نیاز باشه مشتری کاری انجام بده باید این زیرساخت رو فراهم کنه که با sms کد تایید ارسال بشه
من از بانک های ترکیه مستر و ویزا کارت دارم . هنگام پرداخت انلاین بعد از وارد کردن اطلاعات کارت در مرحله بعد به یک صفحه پرداخت امن منتقل میشی که فقط کد تایید پرداخت رو میخواد . هنگام ورود به اون مرحله کد تایید به صورت اتوماتیک برای دارنده کارت sms میشه . وارد میکنی و پرداخت انجام میشه . به همین سادگی !
در کل سیستم در این جا و به روش مدیرتی اینا سیستم چرتی هست .
اگه پیامک بود که میومدن از همه مشتریا بانکها مبلغ 100 هزارتومن بابت پیامک کم میکردن ( الان 10 تومن کم میکنن و مبلغ زیر 50 تومن پیامک نیمزنن)
الان هم همه باید روی گوشیشون اینترنت داشته باشن تا این اپ کار کنه یه بازار ثانیبه برای گرونفروشان اینترنت همراه
همه باید گوشی هوشمند داشته باشند.