پاسخ : سلام ميشه راهنماييم كنيد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azita
من كه چيزي نگفتم..
من الان wamp رو نصب كردم از اين به بعد بايد چي كار كنم؟ از كجا قالب دانلود كنم ؟ بعد از اين كه دانلود
كردم چيكار كنم؟ چه طوري تو سرور محلي خودم نگاش كنم؟ چه طوري بايد نصب كنم؟ اينا همه سوال هاي منه
نمایش مشخصات: mr.bahram - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
کمکتون میکنن اطلاعا بالایی توی این زمینه داره، وقتشون هم همیشه خالی هست!
ميشه دوستان راهنمايي كنند ؛ سوال منم هست
براي ساد گرفتن خوب بايد از يه جا شروع كرد! من الان همه چيم درسته فقط نمي دونم كه چطوري بايد
ناك رو نصب كنم همين:-s
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azita
براي ساد گرفتن خوب بايد از يه جا شروع كرد! من الان همه چيم درسته فقط نمي دونم كه چطوري بايد
ناك رو نصب كنم همين:-s
روی wamp میخواید نصب کنید:
PHP-Nuke
از اینجا دانلود کنید
اینم آموزش نصب:
PHPNUKE 8.2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
امیر چرا شایعه درست می کنی ، من دنبال یه زمان خالی واسه خودم می گردم توی هفته که با رفقا بریم گردش و تفریم :71:
FB من رو یه نگاه بنداز از دیشب یه خاطره درش قرار دادیم lol
ای بابا
بنده خداها یک سوال ساده پرسیدند ها.چقدر پز اطلاعاتتون رو می دید.جوابش یک خطه:60:
ببینید قالب تنها فایده ندارد.شما ابتدا باید نیوک را نصب نمایید.بعدا قالب را روی نیوک نصب نمایید.برای راهنمایی نصب نیوک به لینک زیر بروید
PHPNUKE 8.2
به نظر سخت میاد ولی بیشتر از 5 دقیقه طول نمی کشد
نصب نیوک روی wamp با هاست اصلی هیچ تفاوتی نمی کند.همان است.آموزش wamp در آن تاپیکی که معرفی کردم وجود دارد.برای یافتن تمام قالب های موزیک هم می توانید در گوگل سرچ نمایید "قالب موسیقی برای نیوک".همه را می آورد.
بعد از نصب نیوک یک صفحه ی مدیریت برای شما باز می شود.در آنجا یک قسمت انتخاب یا تعویض قالب دارد.در آن قسمت وارد شده و قالب دلخواهتان را به سیستم معرفی می کنید.خودش براتون نصب می کند
موفق باشید:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arix
ای بابا
بنده خداها یک سوال ساده پرسیدند ها.چقدر پز اطلاعاتتون رو می دید.جوابش یک خطه:60:
ببینید قالب تنها فایده ندارد.شما ابتدا باید نیوک را نصب نمایید.بعدا قالب را روی نیوک نصب نمایید.برای راهنمایی نصب نیوک به لینک زیر بروید
PHPNUKE 8.2
به نظر سخت میاد ولی بیشتر از 5 دقیقه طول نمی کشد
نصب نیوک روی wamp با هاست اصلی هیچ تفاوتی نمی کند.همان است.آموزش wamp در آن تاپیکی که معرفی کردم وجود دارد.برای یافتن تمام قالب های موزیک هم می توانید در گوگل سرچ نمایید "
قالب موسیقی برای نیوک".همه را می آورد.
بعد از نصب نیوک یک صفحه ی مدیریت برای شما باز می شود.در آنجا یک قسمت انتخاب یا تعویض قالب دارد.در آن قسمت وارد شده و قالب دلخواهتان را به سیستم معرفی می کنید.خودش براتون نصب می کند
موفق باشید:53:
به پستی که دادم مراجعه کن!
http://www.webhostingtalk.ir/f22/201...tml#post196736
در مورد صنعت پخت نان که نگفتم!