پاسخ : چگونه فروش بالا از هاست داشته باشیم.
پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد موندن در این کار رو دارید حداقل ۲ سال توی شرکت های بزرگ کار کنید تا به لحاظ فنی و هم مدیریتی دید بهتری بدست بیارید
اگر قصد دارید کاسبی ۵۰۰ تومن ۱۰۰۰ تومنی داشته باشید امورات زندگی خودتون به سادگی نخواهد چرخید.
باید بتونید هدف مناسب و راه درست رو پیدا کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davood_hostfast
با سلام به تمامی کاربران عزیز و گُل وب هاستینگ تالک.
ببخشید من 1ماه و خورده ای هست که سایت هاستینگی به اسم هاست فست رو ساختم و فعلا فقط هاست میفروشم اون هم cpanel.
انشاالله هاست دایرکت ادمین هم اضافه میشه به علاوه ی نمایندگی ریسلر و مستر ریسلر حالا بگذریم.
راستش من هر کاری در کانال میکنم فروش خوبی داشته باشم نمیشه که نمیشه.
قیمت ها رو آوردم پایین ولی باز هم نشد.
سایت هاست فست دارای لوگوی موقت از ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی.
دارای لوگوی تاییدیه از سایت درگاه واسط نکست پی،بهبانک،123پی میباشد.
والا من به فکر اینم که این کسب و کارم به صورت حلال باشه و هیچ گونه حروم خواری انجام ندم.
فقط من دوست دارم با کمترین قیمت ها فکر اینکه دیگه کسی به سمت سایت کشیده نشه رو از ذهن مردم بیرون بکشم.
سایت اصلی هاست فست:
http://hostfast.ir
پرتال کاربران سایت:
https://portal.hostfast.ir
تا الان چند فروش داشتم که خدا روشکر از پشتیبانی که من باشم راضی بودن و از قیمت ها هم راضی بودن.
خدا کنه اینجا کسی بدونه چطوری فروش بیشتر داشته باشم.
با تشکر مدیر سایت هاست فست.
سلام اولا ان شالله در کاری که شروع کردی ثابت قدم باشی و موفق بشی و بدرخشی و جز برترین ها بشی...
در مرحله ی بعد چند مورد به تجربه عرض میکنم در حال حاضر شرایط اقتصادی مردم خوب نیست خیلی ها از اینکه یک و سایت داشته باشن صرف نظر میکنن چون میگن هزینه های جاریم بالا میره چون دخل و خرج نمیخوره و... اما از مزیت هاش کاملا بی خبرند
درمرحله ی بعد با شرایط موجود مردم سمت تلگرام و اینستاگرام میرند که امکانات رایگان بهشون میده واین تکنولوژی ها و سایت ها و نرم افزار های مشابه در بازار شما یعنی هاست و ... تاثیرگذار بوده
اما اگر بدونن داشتن یک سایت اختصاصی با یک میزبان قابل اعتماد چقدر در کسب و کارشون موثره قطعا تاثیر گذار خواهد بود (اینا مشتری های عادی شما هستن) = تبلیغات داشته باشید
اما موفقیت های شرکت های هاستینگ به کیفیت محصولات و پشتیبانیشون و با گذشت زمان و سابقشون شناخته میشند ... بعد از مدتی گذشته درخشان شما افراد متخصص و هم بخودش جذب خواهدکرد
قطعا کار سختی پیش رو دارید چون رقبای خوب زیادی دارید
آرزوی موفقیت روز افزون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
پیشنهاد میکنم اگر واقعا قصد موندن در این کار رو دارید حداقل ۲ سال توی شرکت های بزرگ کار کنید تا به لحاظ فنی و هم مدیریتی دید بهتری بدست بیارید
اگر قصد دارید کاسبی ۵۰۰ تومن ۱۰۰۰ تومنی داشته باشید امورات زندگی خودتون به سادگی نخواهد چرخید.
باید بتونید هدف مناسب و راه درست رو پیدا کنید
شما واقعا درست میفرمایید ولی خب قیمت رو ببرم بالا کسی نمیخره.
خب امتحان کردم ولی گفتن گرونه.
مثلا قبلا هاست نامحدود رو ماهانه میدادم50هزار تومان ماهانه کسی نمیخرید.
ولی خب الان4الی5مشتری براش اومده که هنوز جواب ندادن.
در ضمن من هنوز به اون سنی که بخوام برم تو شرکت کارکنم رو ندارم.
وگرنه از خدام بود برم کار کنم.
در ضمن فعلا مشتری هام از پشتیبانی و کیفیت هاست ها راضین.
خدا رو چه دیدی شاید اگر کارم گرفت نمایندگی فروش ریسلر و مستر ریسلر رو هم بگیرم و فروش هاست دایرکت ادمین هم شاید توسنتم بگیرم.
باز هم ممنونم از نظرتون خیلی بزرگوارید.سپاس و تشکر.:53::53::53::53:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abolfazlll
سلام اولا ان شالله در کاری که شروع کردی ثابت قدم باشی و موفق بشی و بدرخشی و جز برترین ها بشی...
در مرحله ی بعد چند مورد به تجربه عرض میکنم در حال حاضر شرایط اقتصادی مردم خوب نیست خیلی ها از اینکه یک و سایت داشته باشن صرف نظر میکنن چون میگن هزینه های جاریم بالا میره چون دخل و خرج نمیخوره و... اما از مزیت هاش کاملا بی خبرند
درمرحله ی بعد با شرایط موجود مردم سمت تلگرام و اینستاگرام میرند که امکانات رایگان بهشون میده واین تکنولوژی ها و سایت ها و نرم افزار های مشابه در بازار شما یعنی هاست و ... تاثیرگذار بوده
اما اگر بدونن داشتن یک سایت اختصاصی با یک میزبان قابل اعتماد چقدر در کسب و کارشون موثره قطعا تاثیر گذار خواهد بود (اینا مشتری های عادی شما هستن) = تبلیغات داشته باشید
اما موفقیت های شرکت های هاستینگ به کیفیت محصولات و پشتیبانیشون و با گذشت زمان و سابقشون شناخته میشند ... بعد از مدتی گذشته درخشان شما افراد متخصص و هم بخودش جذب خواهدکرد
قطعا کار سختی پیش رو دارید چون رقبای خوب زیادی دارید
آرزوی موفقیت روز افزون
واقعا از نظرتون ممنونم شما کاملا صحیح میفرمایید.
دقیقا من زمانی که15سالم بود و به دنبال هاست میگشتم زیر10هزار تومان موجود نبود و خب چون علاقه ی شدیدی به وبمستری داشتم نمیتونستم نگیرم به همین دلیل الان که16سال دارم و دارم هاست میفروشم دوست دارم قیمت ها جوری باشه که تو این گرونی باز هم باشن آدم هایی که میان و سایت میزنن و اگر ارزون بدم تو این گرونی مشتری بیشتر جذب میشه.
و اینکه چون خودم از اون دسته آدم هایی بودم که هاست cpanelارزون گیرش نمیومد تصمیم گرفتم خودم هاست بفروشم و ارزون بدم تا کسی عاقبتش مثل من نشه.
باز هم ممنونم از نظرتون واقعا سپاس.
:53::53::53::53::53::53:
good luck
حالا نمیخواد داستان سن رو بگی
بچه ها اینجا یکم تهاجمی هستن :71:
اوکی./:)/:)/:)/:)
ولی در کل از پشتیبانیم راضین.
و البته از کیفیت هاست ها:53::53::53::53::53::53:
فقط بنده یک سوال واسم پیش اومد ، به عنوان یک کاربر و یک ادمین سایت نه به عنوان یک متخصص ( چون متخصص نیستم :113: )
هاست 500 مگابایتی شمارو مثال میزنم :
ماهانه 500 تومان پس 500*12=6000 (باورتون نمیشه همین ضربه ساده رو چند بار صفراشو شمردم بازم شد 6 هزار تومان )
یعنی من اگه ماهانه بخرم خیلی به صرفه تر از اینه که سالانه بخرم چون سالانه 50 هزار تومنه ، این اولین اشتباهه.
اما دومین اشتباه : این چه هاستیه ، حالا کاری نداریم که 100 درصد رسیلریه ، اصلا چه رسیلریه که هاست 500 مگابایتی رو سالانه 6000 تومن میفروشید ، خودتون چند میخرید؟
احتمالا خودتون هم از یکی مثل خودتون سرویس تهیه کردید. واقعا اصلا قصد تخریب و ... ندارم ولی این راهش نیست.
سرویس نمایندگی 5 نت افراز رو مثال میزنم که من خودم به اسم هاستینگ سرویس های با حجم بالا میشناسمش :
اونم پرداخت سالانه 2 میلیون و 50 هزار تومان / 120 = به عبارتی هر گیگ سالانه 17 هزار تومان / 12 = که بازم میشه هر گیگ 1400 تومان ماهانه
بعد شما اومدید سرویس یک ترابایتی #-o رو گذاشتید سالانه 100 هزار تومان ( از همین هاردی که استفاده کردید اگه داشتید بنده خریداری میکنم )
در نتیجه : بهتره در هر بازه سنی کار مختص به همون رو انجام بدیم ، امیدوارم در زندگی موفق باشید. =D>:103:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza98
فقط بنده یک سوال واسم پیش اومد ، به عنوان یک کاربر و یک ادمین سایت نه به عنوان یک متخصص ( چون متخصص نیستم :113: )
ماهانه 500 تومان پس 500*12=6000 (باورتون نمیشه همین ضربه ساده رو چند بار صفراشو شمردم بازم شد 6 هزار تومان )
یعنی من اگه ماهانه بخرم خیلی به صرفه تر از اینه که سالانه بخرم چون سالانه 50 هزار تومنه ، این اولین اشتباهه.
اما دومین اشتباه : این چه هاستیه ، حالا کاری نداریم که 100 درصد رسیلریه ، اصلا چه رسیلریه که هاست 500 مگابایتی رو سالانه 6000 تومن میفروشید ، خودتون چند میخرید؟
احتمالا خودتون هم از یکی مثل خودتون سرویس تهیه کردید. واقعا اصلا قصد تخریب و ... ندارم ولی این راهش نیست.
سرویس نمایندگی 5 نت افراز رو مثال میزنم که من خودم به اسم هاستینگ سرویس های با حجم بالا میشناسمش :
اونم پرداخت سالانه 2 میلیون و 50 هزار تومان / 120 = به عبارتی هر گیگ سالانه 17 هزار تومان / 12 = که بازم میشه هر گیگ 1400 تومان ماهانه
بعد شما اومدید سرویس یک ترابایتی #-o رو گذاشتید سالانه 100 هزار تومان ( از همین هاردی که استفاده کردید اگه داشتید بنده خریداری میکنم )
در نتیجه : بهتره در هر بازه سنی کار مختص به همون رو انجام بدیم ، امیدوارم در زندگی موفق باشید. =D>:103:
از نظرتون صمیمانه متشکرم و کاملا درست میفرمایین به نظرم معضل اینجا این هاست های کم حجم که الان کلا از سبد خرید حذفش میکنم.
و اینکه هاست ها رو بعد از اینکه میسازم یک دور تست میکنم وقتی درست باشه میزارم برای فروش الکی که نمیگم1ترابایت و به فکر کلاه برداری هم نیستم.
با تشکر و ممنونم از نظرتون.:53::53::53:
سلام
به قیمت هاست های کم بازدید یک صفر اضافه کنید. قیمت ۲۰۰ تومان برای ۲۰۰ مگ ماهیانه :| اما ۲۰۰۰ تومان بهتر هست.
و یک سوال دیگه. اگر من هاست سالیانه ۳ ترابایت را ۳۰۰ هزار تومان را بخرم. و تمامش رو پر کنم. حالا تمامش هم نه ۲ ترابایتش. شما چجور ادامه خواهید داد؟ از جیب هزینه میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza98
اقا من الانفهمیدم خاست یک ترابایتی رو گذاشته داره از هاست اشتراکی ( همونی که ازش ریسلر گرفته میده) داداش گل من شما نمیتونی 100 گیگ هاست بدی به کاربرت کاربرت فکر میکنه برای دانلود یا بکاپ میتونه استفاده کنه اما درواقع اون آسمان آتش چنین هاستی رو مسدود میکنه ! ضمنا اسمان اتش وقتی میزنه نامحدود به معنای نامحدود واقعی نیست یعنی منصفانه
ای خدا شکرت
ما الان سایت میزبانی میکنیم ماهانه 80000 کم کم ، البته سایت پربازدید ، قصد داریم این ماه افزایش قیمت 20 درصدی هم بدیم براشون بازم توی این شرایط زندگی سخته برامون کمه ، بعد هاست 200 تومنی ، لامصب آدامس شیک شده دونه ای هزارتومن ، چطور هاست رو 200 تومن میفروشی اصلا درگاه همچین مبلغی رو قادر به پذیرش هست.
بعضی وقتا ها یه اتاق دوست دارم ، یه آهنگ غمگین و یه لیوان اسید
شب و روزگارتون خوش