پس که اینطور منم الان متوجه شدم یه لحظه ریداریکت شد به سایت Behbank
قربون دستت این بچه مچه هارو از نت محو کتید
نمایش نسخه قابل چاپ
پس که اینطور منم الان متوجه شدم یه لحظه ریداریکت شد به سایت Behbank
قربون دستت این بچه مچه هارو از نت محو کتید
گزارش شما را بنده الان دیدم و با اجازه اتون بنده رسیدگی اون را بر عهده گرفتم
شما در تاریخ
1397/05/08
ساعت
13:15:26
از سایت مذکور خرید داشتید و طبق بررسی در هنگام تراکنش هم ایمیلی هم نام ایمیل شما ثبت شده هست و متاسفانه 5 روز گزارش نکردید
حساب های ایشان مسدود و تا زمانی که با شما تسویه نکنند تسویه حساب های بعدی ایشان انجام نخواهد شد
عنایت داشته باشید ما 72 ساعت اجازه بستن حساب را داشتیم ولی با توجه به مبلغ بالای تراکنش شما خود را موظف به گرفتن حق شما میدانیم
متاسفانه ما تا گزارشی نشه که نمیتونیم متوجه تخلف کاربر بشیم
سایت ثبت شده ، مدارک کامل ارسالی ، تلفن و موبایل وریفای شده ، حساب بانکی به نام خود پذیرنده و ... خوب بر چه اساسی کاربر را باید تسویه باهاش انجام ندیم ؟
وقتی به جای گزارش خریدار فقط خودش را ملامت میکنه باید هم کلاه بردار راحت به کارش ادامه بده
بنده هم اتفاقی تاپیک را دیدم
انشاالله حق ایشان را بتونیم بگیریم
حق با شماست حواسم نبود که میشه از طریق درگاه واسط هم پیگیری کرد گفتم لابد باید برم شکایت و فلان که الان به لطف نظام قضایی کشور هزینش بیشتر از اون پوله از دست رفته درمیاد و اینکه اینچنین افرادی فرقی نمیکنه ساماندهیش هم باطل بشه باز با یک ادرس دیگه شروع به کار و کلاهبرداری میکنه.
و خیلی ممنون از پیگیریتون همشهری . کارتون برای من و بقیه بسیاز ارزشمنده.
ساماندهی به همین راحتی هم اجازه ثبت نمیده و شماره ثابت سابقه دار به راحتی نمیتونه ثبت سایت داشته باشه و گزارش شکایت هم تو صفحه باشه ما کلا درگاه را خواهیم بست
البته تسویه طبق دستور و تصمیم مدیریت نهایتا در حالت عادی 72 ساعته انجام میشه مگر اونکه شکایت عدم دریافت کالا و خدمات داشته باشند
به زودی از طرف ما ایمیلی دریافت میکنید
در صورت تایید مدیریت سایت وکیل شرکت پیگیر مساله میتونند باشند
در خدمتتان هستیم
الان من رفتم به صفحه گزارشش دقت کنین اصلا گزینه ای با عنوان کلاهبرداری یا مشابهش هم نیست اکثرا مربوط به امنیت نظامو اسلامو اینجور چیزاس مردم اهمیتی ندارند. جالبه اونروز درگاهش مشکل داشت فکر کنم درگاه قبلیشو بستن و اونروز اومده دوباره از شما درگاه خریده نمیدونم به هر حال این فرد به کارش ادامه میده و چیزی جلودارش نیست با این نظام قضایی همینکه بخشی از اون پول هم اونجا بلوکه شه ما راضیم :d
پول که بلوکه نمیشه و در صورت که تا یک ماه ایشان رضایت شما را جلب نکنه خود ما اقدام میکنیم و با دستور قضایی با شما با مبلغ بلوکه شده تسویه میکنیم و اگر هم مبلغ کمتر از میزان بدهی ایشان باشه ناچار همان مبلغی که هست را به عنوان جبران بخضی از ضرر و زیان شما به شما برمیگردانیم
شما اگر زودتر گزارش میکردید یا بنده تاپیک را میدیم مطمئن باشید هم خودتان به حق کامل خودتان صد در صد میرسدید هم اجازه استمرار تخلف را به ایشان نمیدادید
بندهای 11 تا 14 مواردی هستند که مربوط به تخلف این کاربر هستند و قابلیت ثبت به عنوان تخلف را دارند
درود
مهندس شما قاضی هستی یا قانون ؟با چه سند و مدرکی حساب رو مسدود یا رفع مسدودی میکنید ؟ با چه حکمی از چه نهادی ؟ میشه لطفا شفاف سازی کنید ؟
بنده بی طرف هستم !
شما اگر سریع تر از قانون رسیدگی میکنید از ما سه ساله 5 میلیون کشیدن بالا ! مستندات موجوده حساب شخص هم مسدود کردیم داخل این 5 سال هم صاحب حساب اقدامی نکرده اما قانون صاحب حساب رو میخواد
بنده حاضر به پرداخت مبلغی نیز هستم جهت رسیدگی
درود
قبل از هر حرفی باید عرض کنم بنده مدیر سایت نیستم و تنها تو این انجمن و چند انجمن دیگه کار بازاریابی را انجام میدم و پشتیبان و کارشناس بازاریابی هستم و اگر دقت کرده باشید حتی در امضا خودم از لینک بازاریابی استفاده کردم و تنها آی دی مدیر سایت در تلگرام را در امضا خودم قرار دادم کهاون هم با اجازه خود ایشان بوده
اما خدمت شما عرض کنم ما یک سری قوانین داریم و هر کاربری اونها را قبل کرده پس اگر تخلفی کنه طبق همان قوانین پذیرفته شده عمل خواهیم کرد
نکته دوم اینکه پولی از عابر بانک سینا به حساب ما اومده و صاحب کارت و حساب درخواست بررسی داده ، یعنی باید ساکت بشینیم تا شما (احتمال قوی ) یا دوستتان با استفاده از امکانات ما شروع به خوردن پول مردم کنید ؟ باید بابت تخلفات شما و شاید دوستتان پاسخگو باشیم ؟
اینکه ساعت نزدیک چهار صبح ایشان وارد سایت ما میشن و تنها یک دقیقه بعد شما در حمایت از ایشان پستی میزارید حتما اتفاقی هست دیگه ؟
احتمالا ساعت چهار صبح روح ایشان در شما دمیده شده دیگه ؟
در هر صورت این در تمام درگاهها هست که حل اختلاف داشته باشند و ما هم حل اختلاف را وظیفه خودمان میدانیم و ایشان با مشتری خودشان تسویه کنند و یا مدارک تسویه خودشان را ارسال کنند مثل تمام موارد قبلی با اونها تسویه خواهد شد و بعد از اون ما فط با ایشان قطع همکاری خواهیم کرد
چه کسی این کار ما را درست نمیدانه ؟
این هم که کی پول شما را خورده و توان و عرضه احقاق حق نداشتید به ما ربطی نداره و ما وظیفه داریم کار خودمان را درست انجام بدیم هر چند بعید میدانم کسی بتونه پول امثال شما را بخوره چون ***ی که به *** بزنه، شاه ***ه!
ما وظیفه خودمان را انجام میدیم و بالاتر هم گفتم وکیل داریم و این را بدانید بدون حکم قاضی نمیتونیم برگشت وجه داشته باشیم پس اگر تا یک ماه ایشان رضایت مشتری را بدست نیارند اقدام قانونی میکنیم
برام جالب بود بیطرفی که ساعت چهار صبح همزمان با این آقا ظاهر شدن و سئال بنده از شما اینه که شما چکاره هستید ؟ مالباخته یا مالخورده ؟
سلام و عرض ادب
دوست گرامی ، شما یک درگاه واسط هستید نه فتا هستید نه دادگستری و نه مرکز پشتیبانی از مال باختگان ، وظیفه شما ارائه درگاه و تسویه حساب است.
1. درصورتی میتوانید درگاه را مسدود کنید که شکایت از طرف یک مرکز معتبر دولتی ارسال بشه
2. سایت یک سایت غیرقانونی باشه
3. درگاه های پرداخت اصلی مانند به پرداخت ، ایران کیش ، سامان کیش ، پارسیان و .. مسدود میکنند درصورتی که حکم قضایی باشه و همچنین هزینه ای بلوکه نمیکنند و سرموقع قرار داد به حساب شخص واریز میشه و شخصی که شکایت داره میره از طریق قانون پیگیری میکنه.
شما همونطور که از کارتون پیداست یک درگاه واسط هستید نه چیز کمتر نه بیشتر ، من واقعا برای این دوستمون ناراحتم ولی قانون کاری خودتون رو باید حفظ کنید.
در قبال معامه خودتون رو نباید مسئول بدونید.
یک درصد احتمال بدید که مشکلی در ارائه سرویس به وجود اومده ، شما مسدود کنید طرف بعد چند ساعت سرویس رو تحویل بده و بگه آقا شما به تحویل سرویس بنده چیکار داری چه جوابی دارید که بدید؟
نه جناب ما طبق قانون خودمان به ایشان اطلاع دادیم که ابتدا با کاربر خودشان تسویه کنند و شکایت دارند و نه حساب ایشان را بستیم نه اینکه حتی درگاه را مسدود کردیم ولی الان 18 ساعت گدشته و ایشان هیچ مدرکی ارائه نکردن
ضمنا پارسیان و ایران کیش و ... که گفتید پول به حساب مشتری میره و نه شرکت ارائه کننده خدمات واسط
ما خودمان را مسئول میدانیم حالا شاید این خلاف نظر شما و شاید موافق نظر یک عده دیگه باشه ولی اونچه که مشخص هست قوانین استفاده از خدمات را پذیرنده قبول کرده که تونسته سرویس بگیره
یک نکته را هم جهت اطلاع بگم که درگاه ایشان در ابتدا تایید نشده بود و متاسفانه خود بنده بعد تیکت ایشان با تذکر قبولی قوانین درگاه را فعال کردم پس بیشتر احساس مسئولیت میکنم چون پشتیبان اون روز بنده بودم
نمیدانم شاید نظر شماها اینه که ما بیتفاوت باشیم و راحت کنار وایستیم تا وسیله کلاه برداری بقیه باشیم ؟ لطفا کسانی که این نظر را دارند از سرویس های ما استفاده نکنند
حل اختلاف و رسیدگی به شکایات حتی در psp ها هم عادی هست و هر کاربر ما همکار ما به جساب میاد که قبل توضیح خواستن از خودش هیچ کاری نمیکنیم