پاسخ : پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کارهای اینترنتی با سرمایه 300 میلیون تومنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
عزیز من قبلا اینا رو انجام دادم
الان دیگه دنبال پول دراوردنشم
- - - Updated - - -
متاسفانه شما فکر می کنید این کار اسونه
این کار خیلی هم دشواره اما کلا تو حوزه کاری من نیست :71:
- - - Updated - - -
اهل ریسک هستم
اگر ایده خوبی مد نظر دارید بفرمایید قابل پیاده سازی باشه خودتون رو هم دعوت می کنم به همکاری
ایده ای که هست و در حال کار روش هستم
ولی خوب مسئله ریسک هست
البته به نسبت خیلی ریسک کمتری داره و منطقی و کار شده و از 6 سال تجربه نتیجه گرفته شده که حتی مورد توجه مسئولان یک دانشگاه بسیار معروف کشور که در این زمینه های بسیار فعال هست و در زمینه تکنولوژی های روز دنیا از مقام داران دنیا هست هم قرار گرفت و دبیر پارک های فن آوری که مدیر نمونه سال کشور هم شدند هم که به عنوان میهمان و سخنران در دانشگاه بودند از طرف خود مسئولینی که حضور داشتن ازشون دعوت شد که بیان و توضیحات رو بهشون ارائه بدم که بسیار استقبال کردند و در این مدت هم در ارتباط هستیم و جلسه حضوری هم داشتیم
ولی خوب مسئله اصلی این هست که با توجه به این که یک کار زیرساختی هست و یک کار سطحی مثل اپ نیست نیاز به این داره تا یک تیم متشکل از افراد با انگیزه روش کار کنن که مشکل اصلی هم همین هست و در این بین که خودم تا جای ممکن برنامه نویسی طرح رو انجام میدم به دنبال افراد با استعداد هستم که حتی دانشگاه هم برای حمایت و سرمایه گذاری و ثبت شرکت دانش بنیان اعلام آمادگی کرده ولی اگر شما هم علاقه داشته باشید می تونیم صحبت کنیم
راه های ارتباطی بنده رو میتونید در سایتم: navid2zp.com پیدا کنید که راه های مختلفی هم هست
بنده در خدمتتون خواهم بود
پاسخ : پیشنهاد شما برای سرمایه گذاری در کارهای اینترنتی با سرمایه 300 میلیون تومنی
سلام مهندس!
البته که پول همیشه خوبه(!) و با پول میشه هر کاری رو آسونتر پیش برد ولی به نظر من توی اینترنت ایران بیشتر از همه چیز نیروی انسانی مختصص + متعهد (هر دو، همزمان در یک شخص) بسیار نایابه!
شما ده برابر یا یک دهم این مبلغی که ذکر کردید رو هم اگر داشته باشید، اگر همکارانتون و زیر مجموعتون اهل کار نباشند هر ریالشو حروم میکنند و برعکس اگر کادر خوبی داشته باشید با بودجه زیر ۱۰ میلیون هم میتونید کسب و کار های خیلی موفقی راه اندازی کنید.
من ایده خیلی خوبی براتون ندارم ولی در دنیای غرب خیلی سرویس های خوبی ارائه میشوند که ما ایرانی ها نمونه های اصلاح شده و ایرانی شدش رو نداریم، مثلا این کسب کار های معروف رو در نظر بگیرید: Spotify یا Zopim یا WHMCS یا MusixMatch یا DropBox یا Digitalocean یا Gitlab یا Cpanel
من تقریبا هر روز با این برند ها سر و کله میزنم و خیلی دوست داشتم مثلا Gitlab رو بهینه شده برای کاربرای فارسی زبان استفاده کنیم یا مثلا فایل هامو به جای آمریکا داخل سرور های ایرانی ذخیره کنم!
البته برای چند تا از این محصولات حرکات ایرانی شروع شده ولی هر کدوم به راحتی قابل کنار زده شدن هستن مثلا برای گفتگوی آنلاین جدیدا raychat راه اندازی شده (که اصلا مورد رضایت ما نبوده) یا برای نمونه ایرانی Spotify یک استارت آپ بسیار کند به نام نواک در حال کاره، برای DropBox شرکت بیان حرکت هایی کرده و برای WHMCS و MusixMatch هم ما یه کار هایی صورت دادیم!
شما نمونه هر کدوم از این محصولات رو ایجاد کنید هم مشتری بصورت قطعی وجود داره و تقریبا ریسک پایینی داره و هم از لحاظ اقتصادی حرکت مناسبیه و هم کاربران به دلیل دریافت خدمات پشتیبانی و عدم تحریم تجربه بهتری رو دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad19
عزیز من قبلا اینا رو انجام دادم
الان دیگه دنبال پول دراوردنشم
پیشنهاد های دوستانو خوندم من نظرم مخالف همه شونه :d
به نظر من خرج کردن برای بومی سازی یه سرویس خارجی و صرفاً خدمت به وب فارسی (یا بهتر بگم ایرانی) اصلاً توجیح اقتصادی نداره.
ببینید آمدن چندین و چند میلیارد تومان دادن دو تا موتور جستجوی ایرانی مثل پارسی جو و یوزر ساختن الان هیچ کدوم صرفه اقتصادی ندارن که هیچ استفاده هم نمیشن فقط شدن نمادی برای این دولت که بگه مثلاً ما هم موتور جستجوی بومی داریم :)
این لینک ها رو ببینید 170 میلیارد فقط صرف ایجاد موتور جستجوی بومی شده!!!
http://www.khabaronline.ir/detail/41...t/comunication
http://digiato.com/article/2015/11/0...-%D9%85%D9%84/
https://www.zoomit.ir/2015/11/14/259...-engines-iran/
ببین شما سود مملکت و دولت و کشور رو در نظر نگیر که بیای یه سرویس خارجی رو مثلاً برای رهایی از وابستگی به تولیدات خارجی بومی سازی کنی صرفاً فقط در درجه اول سود خودت و بازدهی که می تونی از پروژه داشته باشی رو در نظر بگیر بعدش در درجات بعدی اگه در کنار سود یه معنویاتی هم بود حساب کن ولی اینکه بخواید کاری مثل این همه بومی سازی که شده انجام بدید به نظر من فقط پول دور ریختنه.
بعد شما که میگید تابعیت خارج و مکان تو یه کشور خارجه و... هم دارید به نظر من به ایجاد کسب و کار بین المللی فکر کنید خیلی بهتره تا خدمت فقط به ایرانی ها.
می دونم شاید خنده دار بیاد بگید با 300 میلیون بین المللی تجارت کنم شاید از لحاظ تئوری نشه ولی همه شرکت های بزرگ فناوری هم ببینید از یه جای خیلی کوچک شروع کردن نمونه اش همین google.com که طبق زندگی نامه ای که سایت zoomit.ir گذاشته ظاهراً اول یه پروژه دانشجویی بود و ازش تعریف کردن بعدش کم کم با رفیق هاشون گسترشش دادن و تو یه گاراژ سرور هاشو مدیریت میکردن و الان ببینید به جایی رسیدن که میلیون دلاری خرید و فروش میکنن و جزو برترین شرکت های جهانن :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
سلام
من باشم خودم کلاً میرم تابعیت یکی از کشور های خارجه که نه تحریم باشه و نه دیکتاتوری که قوانین مسخره ای داشته باشن میگیرم و اونجا یه شرکت ثبت و یه دفتر اجاره میکنم و از اون جا به فارسی زبانان کل جهان سرویس ارائه میکنم.
البته نمی دونم این کار با 300 میلیون تومن شدنیه یا نه ولی خب آرزو بر جوانان عیب نیست :d والا همون 300 میلیون هم تو خوابم نمی بینم 8-|
عزیز جان این کار میشه دور زدن تحریم ،فکر می کنید اونوریا نمیتونن اینکارو راحت انجام بدن ؟
جریمه داره اینکار چون نقض قوانین هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
ایده ای که هست و در حال کار روش هستم
ولی خوب مسئله ریسک هست
البته به نسبت خیلی ریسک کمتری داره و منطقی و کار شده و از 6 سال تجربه نتیجه گرفته شده که حتی مورد توجه مسئولان یک دانشگاه بسیار معروف کشور که در این زمینه های بسیار فعال هست و در زمینه تکنولوژی های روز دنیا از مقام داران دنیا هست هم قرار گرفت و دبیر پارک های فن آوری که مدیر نمونه سال کشور هم شدند هم که به عنوان میهمان و سخنران در دانشگاه بودند از طرف خود مسئولینی که حضور داشتن ازشون دعوت شد که بیان و توضیحات رو بهشون ارائه بدم که بسیار استقبال کردند و در این مدت هم در ارتباط هستیم و جلسه حضوری هم داشتیم
ولی خوب مسئله اصلی این هست که با توجه به این که یک کار زیرساختی هست و یک کار سطحی مثل اپ نیست نیاز به این داره تا یک تیم متشکل از افراد با انگیزه روش کار کنن که مشکل اصلی هم همین هست و در این بین که خودم تا جای ممکن برنامه نویسی طرح رو انجام میدم به دنبال افراد با استعداد هستم که حتی دانشگاه هم برای حمایت و سرمایه گذاری و ثبت شرکت دانش بنیان اعلام آمادگی کرده ولی اگر شما هم علاقه داشته باشید می تونیم صحبت کنیم
راه های ارتباطی بنده رو میتونید در سایتم: navid2zp.com پیدا کنید که راه های مختلفی هم هست
بنده در خدمتتون خواهم بود
سلام حتما باهاتون در تماس خواهم بود
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
JeyServer
سلام مهندس!
البته که پول همیشه خوبه(!) و با پول میشه هر کاری رو آسونتر پیش برد ولی به نظر من توی اینترنت ایران بیشتر از همه چیز نیروی انسانی مختصص + متعهد (هر دو، همزمان در یک شخص) بسیار نایابه!
شما ده برابر یا یک دهم این مبلغی که ذکر کردید رو هم اگر داشته باشید، اگر همکارانتون و زیر مجموعتون اهل کار نباشند هر ریالشو حروم میکنند و برعکس اگر کادر خوبی داشته باشید با بودجه زیر ۱۰ میلیون هم میتونید کسب و کار های خیلی موفقی راه اندازی کنید.
من ایده خیلی خوبی براتون ندارم ولی در دنیای غرب خیلی سرویس های خوبی ارائه میشوند که ما ایرانی ها نمونه های اصلاح شده و ایرانی شدش رو نداریم، مثلا این کسب کار های معروف رو در نظر بگیرید: Spotify یا Zopim یا WHMCS یا MusixMatch یا DropBox یا Digitalocean یا Gitlab یا Cpanel
من تقریبا هر روز با این برند ها سر و کله میزنم و خیلی دوست داشتم مثلا Gitlab رو بهینه شده برای کاربرای فارسی زبان استفاده کنیم یا مثلا فایل هامو به جای آمریکا داخل سرور های ایرانی ذخیره کنم!
البته برای چند تا از این محصولات حرکات ایرانی شروع شده ولی هر کدوم به راحتی قابل کنار زده شدن هستن مثلا برای گفتگوی آنلاین جدیدا raychat راه اندازی شده (که اصلا مورد رضایت ما نبوده) یا برای نمونه ایرانی Spotify یک استارت آپ بسیار کند به نام نواک در حال کاره، برای DropBox شرکت بیان حرکت هایی کرده و برای WHMCS و MusixMatch هم
ما یه کار هایی صورت دادیم!
شما نمونه هر کدوم از این محصولات رو ایجاد کنید هم مشتری بصورت قطعی وجود داره و تقریبا ریسک پایینی داره و هم از لحاظ اقتصادی حرکت مناسبیه و هم کاربران به دلیل دریافت خدمات پشتیبانی و عدم تحریم تجربه بهتری رو دارند.
مهندس صحبت های شما متین
اما اینکه می بینید این سرویس ها در جهان اینقدر خوب می تونن پیشرفت کنن و همه گیر بشن به خاطر اینه ک فرهنگ استفاده از این سرویس ها قبلا ایجاد شده و یا اگه بخوام بهتر بگم مردم و یوزرها بدون پیش فرض خاصی حداقل امتحان می کنن
اما تو ایران اگر بخواید همچین سرویس هایی بزنید اول از طرف رقبایی ک دارن از سرویس های خارجی یا مشابه استفاده می کنن ضربه می خوری ، بعد پلیس فتا می یاد دنبالت ک چرا فلان سرویس رو دادی و فلان کس اومده از سرویس سواستفاده کرده و ...
خلاصه تا فرهنگ سازی نشه استارت همچین کارهایی ریسک بسیار بزرگی هست و شاید تو هزار تا کار 5 تاش هم نگیره
همینطور برای فرهنگ سازی خیلی خیلی بیشتر هزینه نیازه ، نه این بودجه ای ک من الان دارم
اما در مورد کار تیمی کاملا حق با شماست و اگر قسمت باشه کاری در این زمینه شروع کنیم حتما از توان دوستانی مثل شما استفاده خواهیم کرد
من که بودم میزاشتم بانک سودشو میخوردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AtrafNet
پیشنهاد های دوستانو خوندم من نظرم مخالف همه شونه :d
به نظر من خرج کردن برای بومی سازی یه سرویس خارجی و صرفاً خدمت به وب فارسی (یا بهتر بگم ایرانی) اصلاً توجیح اقتصادی نداره.
ببینید آمدن چندین و چند میلیارد تومان دادن دو تا موتور جستجوی ایرانی مثل پارسی جو و یوزر ساختن الان هیچ کدوم صرفه اقتصادی ندارن که هیچ استفاده هم نمیشن فقط شدن نمادی برای این دولت که بگه مثلاً ما هم موتور جستجوی بومی داریم :)
این لینک ها رو ببینید 170 میلیارد فقط صرف ایجاد موتور جستجوی بومی شده!!!
http://www.khabaronline.ir/detail/41...t/comunication
http://digiato.com/article/2015/11/0...-%D9%85%D9%84/
https://www.zoomit.ir/2015/11/14/259...-engines-iran/
ببین شما سود مملکت و دولت و کشور رو در نظر نگیر که بیای یه سرویس خارجی رو مثلاً برای رهایی از وابستگی به تولیدات خارجی بومی سازی کنی صرفاً فقط در درجه اول سود خودت و بازدهی که می تونی از پروژه داشته باشی رو در نظر بگیر بعدش در درجات بعدی اگه در کنار سود یه معنویاتی هم بود حساب کن ولی اینکه بخواید کاری مثل این همه بومی سازی که شده انجام بدید به نظر من فقط پول دور ریختنه.
بعد شما که میگید تابعیت خارج و مکان تو یه کشور خارجه و... هم دارید به نظر من به ایجاد کسب و کار بین المللی فکر کنید خیلی بهتره تا خدمت فقط به ایرانی ها.
می دونم شاید خنده دار بیاد بگید با 300 میلیون بین المللی تجارت کنم شاید از لحاظ تئوری نشه ولی همه شرکت های بزرگ فناوری هم ببینید از یه جای خیلی کوچک شروع کردن نمونه اش همین google.com که طبق زندگی نامه ای که سایت zoomit.ir گذاشته ظاهراً اول یه پروژه دانشجویی بود و ازش تعریف کردن بعدش کم کم با رفیق هاشون گسترشش دادن و تو یه گاراژ سرور هاشو مدیریت میکردن و الان ببینید به جایی رسیدن که میلیون دلاری خرید و فروش میکنن و جزو برترین شرکت های جهانن :)
دوست من ممنون از شما برای شرکت در بحث
اما هدف من اصلا بومی سازی چیزی برای ایران نیست
من اگه بخوام چیزی رو هم ارائه بدم به صورت بین المللی می دم و در کنارش یه سری تسهیلات برای فارسی زبان ها قرار خواهم داد
بعد هدف اصلی تقلید از یه شرکت خارجی نیست
اینکه از دوستان نظرخواهی می کنم می خوام ببینم دوستان الان چه کمبود هایی رو حس می کنن تا بشه رو اونها و رفع اون کار کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2JZ
عزیز جان این کار میشه دور زدن تحریم ،فکر می کنید اونوریا نمیتونن اینکارو راحت انجام بدن ؟
جریمه داره اینکار چون نقض قوانین هست.
شاید ملی گرا ها خوششون نیاد ولی به نظر من رسیدن به موقعیتی مثل ebay.com حتی اگر به قیمت تغییر ملیت هم باشه خیلی بهتر از اینه که کلی دوندگی کنی آخرش اگه فوق فوق حرفه ای باشی و پارتی مارتی هم داشته باشی شاید به hostdl.com برسی :->
در سطح بالا بخواید کار کنید بنظرم کار با دولت ها میتونه سودآور باشه به شرط احتیاط 100 % !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
من که بودم میزاشتم بانک سودشو میخوردم
با احترام به نظر شما
اما این کار تقریبا بدترین کاری هست ک می شه با پول کرد
پول ایران هر سال داره بی ارزش تر می شه و یکی از بزرگترین دلایلش هم همینه ک بانک ها به جای تقویت مالی تولید کننده ها و پیمانکاران خودشون وارد اقتصاد می شن و این می شه وضعیت ایران
حالا از هر 5 نفر ک بپرسی 3 نفر می گن پول بذاریم بانک سود بگیریم