پاسخ : خرید مستقیم سرور مجازی از هتزنر
من از جوابای همکاران عزیز کاملا متعجب شدم
بنده شخصا با هویت ایرانی و با پاسپورت برادرم به صورت مستقیم از هتزنر خرید سرور انجام دادم هیچ گونه مشکلی هم پیش نیومد
بعد از اینکه هویتم تایید کردن سرور هم بهم دادن بعد بهشون ایمیل زدم که برای پرداخت چون هویتم ایرانی هست پی پال ایراد میگیره لذا خودشون بهم پیشنهاد دادن مشخصاتت تو پنل ما بزن یک کشور دیگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali1357
من از جوابای همکاران عزیز کاملا متعجب شدم
بنده شخصا با هویت ایرانی و با پاسپورت برادرم به صورت مستقیم از هتزنر خرید سرور انجام دادم هیچ گونه مشکلی هم پیش نیومد
بعد از اینکه هویتم تایید کردن سرور هم بهم دادن بعد بهشون ایمیل زدم که برای پرداخت چون هویتم ایرانی هست پی پال ایراد میگیره لذا خودشون بهم پیشنهاد دادن مشخصاتت تو پنل ما بزن یک کشور دیگه.
گفته های دوستان بر اساس تجربه بوده ، بارها مشکلاتی از این قبیل پیش آمده ، متاسفانه ایران هر موقع یک سری مشکلات براشون پیش میآید ، یک مثال همین پنل ریسلو که تا سالها مشکلی نداشت ولی اخیرا با ایران دچار مشکل شد .
بهمین منظور اصلا توصیه نمیشه سرور که خیلی هم مهم هست اینگونه خریداری شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bakuryu
گفته های دوستان بر اساس تجربه بوده ، بارها مشکلاتی از این قبیل پیش آمده ، متاسفانه ایران هر موقع یک سری مشکلات براشون پیش میآید ، یک مثال همین پنل ریسلو که تا سالها مشکلی نداشت ولی اخیرا با ایران دچار مشکل شد .
بهمین منظور اصلا توصیه نمیشه سرور که خیلی هم مهم هست اینگونه خریداری شود
یعنی شما می فرمایید منی که سرور گرفتم 6 ماه هم یک جا هزینه رو دادم ممکنه برام مشکل پیش بیاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali1357
یعنی شما می فرمایید منی که سرور گرفتم 6 ماه هم یک جا هزینه رو دادم ممکنه برام مشکل پیش بیاد؟
بنده عرض میکنم که هیچ دلیلی بر اینکه مشکلی وجود نیآد ، نیست
خطایی که هنگام ورود به پنل میده اسکرین گرفتم پیوست کردم؛ تقریبا ۲ روزه ثبت نام کردم اینطوریهhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...77dbd3a7d0.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qurmiz
این بخش مربوط به کنسوله هست و در روز کاری برسی و تایید میشه
پنل برای سرور مجازی و سرور ها robot هست
کنسوله نیز فقط برای منیج سرور و هاست و دامنه هست
اگر سفارش سرور دادید از این بخش تایید نمیشه بزرگوار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiavaco
این بخش مربوط به کنسوله هست و در روز کاری برسی و تایید میشه
پنل برای سرور مجازی و سرور ها robot هست
کنسوله نیز فقط برای منیج سرور و هاست و دامنه هست
اگر سفارش سرور دادید از این بخش تایید نمیشه بزرگوار
فعلا فقط ثبت نام کردم هنوز داخل پنل نشدم که سروری سفارش بدم یا مدرکی ارسال کنم؛ وقتی داخل سایت هتزنر میخوای سفارش بدی مثلا سرور مجازی؛ این صفحه رو میاره بعدش صفحه لاگین رو میاره و همچنین ثبت نام؛ چون قبلا ثبت نام نداشتم ثبت کردم ولی متاسفانه دو روزه موقع لاگین اون خطایی که اسکرین گرفتم رو میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qurmiz
فعلا فقط ثبت نام کردم هنوز داخل پنل نشدم که سروری سفارش بدم یا مدرکی ارسال کنم؛ وقتی داخل سایت هتزنر میخوای سفارش بدی مثلا سرور مجازی؛ این صفحه رو میاره بعدش صفحه لاگین رو میاره و همچنین ثبت نام؛ چون قبلا ثبت نام نداشتم ثبت کردم ولی متاسفانه دو روزه موقع لاگین اون خطایی که اسکرین گرفتم رو میده
عرض کردم این پنل فقط برای هاست و دامین و مدیریت سرور هست
برای سفارش سرور نیست و شما وقتی ثبت نام فرمایید روز دوشنبه تا جمعه ازتون مدارک میخواند و وریفای میکنند اگر تایید بشه
بنابراین اگر هم وریفای بکنند از این پنل نمیتونید سرور سفارش دهید
- - - Updated - - -
این لینک برای خرید سرور مجازی هست
https://www.hetzner.com/virtual-server
روی order سفارش بزنید متوجه میشید وارد پنل robot میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiavaco
عرض کردم این پنل فقط برای هاست و دامین و مدیریت سرور هست
برای سفارش سرور نیست و شما وقتی ثبت نام فرمایید روز دوشنبه تا جمعه ازتون مدارک میخواند و وریفای میکنند اگر تایید بشه
بنابراین اگر هم وریفای بکنند از این پنل نمیتونید سرور سفارش دهید
- - - Updated - - -
این لینک برای خرید سرور مجازی هست
https://www.hetzner.com/virtual-server
روی order سفارش بزنید متوجه میشید وارد پنل robot میشه
خیلی ممنون؛ بله این درسته؛ الان اینجا با هویت ایرانی ثبت نام کنم چه مدت طول میکشه تا تایید بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qurmiz
خیلی ممنون؛ بله این درسته؛ الان اینجا با هویت ایرانی ثبت نام کنم چه مدت طول میکشه تا تایید بشه؟
بستگی داره باید پاسپورتتون مورد تایید خود دیتاسنتر باشه با برسی های که کردیم و مشکلات اخیری که بعضی افراد ایرانی برای دیتاسنتر هتزنر پیش اوردن و طی صحبتی که به صورت انلاین با اقای arno بخش فروش خدمات داشتیم
گفتن کمی سخت گیری هستش ولی ارائه میدن به ایرانیا بنابراین اگر مدارکتون رو تایید بکنند مثل پاپسورت و یا کارت ملی ترجمه شده و مواردی از این قبلی بعد 1 روز و یا در روز کاری تایید میکنند .
ولی پیشنهاد میکنم از مدارک ایرانی استفاده نکنید یه وقت مشکله دیگه یهو ممکنه پیش بیاد و تحریم و مواردی از این قبیل بشه :x