پاسخ : نظرتون درباره رشته نرم افزار
همونطور که دوستان گفتند، اگر به این امید که برید و مدرک بگیرید و بعد براتون کار هست خیر. اصلا فکرش رو هم نکنید
برای فعالیت تو این زمینه باید واقعا کاری بلد باشید.
به طور کل میشه گفت کار هست و خیلی هم زیاد هست ولی مسئله اینجاست که خیلی از دانشجو های این رشته فکر می کنند با مدرک باید بتونن کار داشته باشن در صورتی که اینطور نیست. به همین دلیل هست که آمار بیکاری تو این رشته زیاده
شما حتی تو این رشته می تونید به صورت ریموت با شرکت های خارج از کشور کار کنید و درامد خیلی خوبی داشته باشید ولی همونطور که گفتم باید کار بلد باشید نه فقط مدرک داشته باشید
سلام . با احترام به همه ی دوستان عزیز. استارتر عزیز به نظر من اگه میخوای بعدا بری در کار دولتی و یا استاد دانشگاه بشی خب بری مدرک بگیری خوبه. اما اگه میخوای مستقل کار کنی دور دانشگاه رو خط بکش. چونکه جز اعصاب خوردی و کلنجار چیزی بهمراه نداره. میخوای کامپیوتر بخونی یک عالمه واحدهایی که به کار آدم نمیاد باید پاس کنی با اون هزینه های گزاف و وقت گران بها در دانشگاه ! این نظر شخصی منه و تجربه ای که داشتم . خوب یاد نمیدن. اغلب اساتید مخصوصا در دانشگاه آزاد فقط طوطی وار تکرار میکنن و تموم.اگه وقتمو میذاشتم برای کلاسهای خصوصی خیلی خروجی بهتری بدست میووردم تا اینکه مدرکم توی قفسه خاک بخوره. کلاس های آزاد نرم افزار به نظرم بهتر میتونن به یک اسپیشالیست آدم رو تبدیل کنن تا دانشگاه... ارزوی موفقیت میکنم برات :53:
انتخابتون اشتباهه
کسایی هستند توی ایران که رشته هاشون نرم افزار نیست ولی جوری تو کار نرم افزارن که صدتا دانشجوی دانشگاه شریف هم نتونه باش 5 دقیقه کل بندازه تو اینکار با 20 سال سن
توی نت و نرم افزار مدرک حرف نمیزنه ، دانش و کار بلد بودن حرف میزنه ، توی ایران فقط یک رشته خوبه
اونم پزشکی هست ، چون تا دلت بخواد آدم مریض داریم که از سر بی کاری ، بی پولی ، مشکلات ، ورشکستی ، عذای ناسالم ، واردات برنج های پلاستیکی ، مریض شدنو دارن مریض میشن ، مشتری زیاد هست برای این رشته
در آینده هم بیشتر میشن افراد مریض
حقیقت تلخ است ولی باعث انتخاب درست میشه بعضی وقت ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
king_cyborg
سلام . با احترام به همه ی دوستان عزیز. استارتر عزیز به نظر من اگه میخوای بعدا بری در کار دولتی و یا استاد دانشگاه بشی خب بری مدرک بگیری خوبه. اما اگه میخوای مستقل کار کنی دور دانشگاه رو خط بکش. چونکه جز اعصاب خوردی و کلنجار چیزی بهمراه نداره. میخوای کامپیوتر بخونی یک عالمه واحدهایی که به کار آدم نمیاد باید پاس کنی با اون هزینه های گزاف و وقت گران بها در دانشگاه ! این نظر شخصی منه و تجربه ای که داشتم . خوب یاد نمیدن. اغلب اساتید مخصوصا در دانشگاه آزاد فقط طوطی وار تکرار میکنن و تموم.اگه وقتمو میذاشتم برای کلاسهای خصوصی خیلی خروجی بهتری بدست میووردم تا اینکه مدرکم توی قفسه خاک بخوره. کلاس های آزاد نرم افزار به نظرم بهتر میتونن به یک اسپیشالیست آدم رو تبدیل کنن تا دانشگاه... ارزوی موفقیت میکنم برات :53:
تشکر از پاسختون دوست عزیز من کاملا با شما موافقم و به امید یاد گرفتن دانشگاه نمیرم و خودم از 3 سال پیش یادگیری برنامه نویسی رو شروع کردم مدرک رو بیشتر برای کار میخوام.
از الا بدون بیکاری!:)برو سراغ ی رشته دیگه وقتتو پولتو بزار ...
بردار من هم کارشناسی ارشد نرم افزار داره ، بعد این همه درس خوندن تازه یه شرکت با ماهی 1.200 استخدام شده .
1.200 حتی خرج سیگارش هم نیست !
چی بگم الان اکثر رشته های درسی همینطورن و درس دیگه برای کار مخصوصا در این حوضه ها کار ساز نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad-arch
تشکر از پاسختون دوست عزیز من کاملا با شما موافقم و به امید یاد گرفتن دانشگاه نمیرم و خودم از 3 سال پیش یادگیری برنامه نویسی رو شروع کردم مدرک رو بیشتر برای کار میخوام.
شما ظاهرا انتخابت رو کردی اخوی ، هیچ اینده ای نداره این رشته به امید استخدامم نباش ، البته اگر معرف داری قضیه فرق میکنه !
عرض سلام و احترام
اینکه فکر کنید در دانشگاه چیزی یاد می گیرید اصلا اینطوری نیست.
شاید مباحثی رو در کنار دروس برنامه نویسی بهتون تدریس کنند که اصلا به درد این رشته هم واقعا نمی خوره !
چیزهایی که در برنامه نویسی دانشگاه تدریس می کنند بیشتر ریاضی محور هستش و اصلا برنامه های کاربردی تدریس نمی شه،به عنوان مثال دنباله ی فیبوناچی،فاکتوریل،رسم مثلثات و ...
آخر هم آموزش ساخت فرم و اتصال به دیتابیس !
یعنی دیگه خودتون باید عشق و علاقه داشته باشید خارج از دانشگاه به دنبال یادگیری برید.
من زندگیم در دانشگاه تلف شد ، هیچ چیزی یاد نگرفتم و اکثر موارد را از قبل از ورود به دانشگاه فرا گرفته بودم.
آینده دار هست اگر به دنبال کارآفرینی و خلق چیز های جدید باشید.
سلام و درود.
اگه برنامه نویسی رو دوست دارید برید یک کلاس و آموزش هاشو دنبال کنید.این بهتره که هم برنامه نویسی یاد داشته باشید و هم اینکه یک رشته دیگه بجز کامپیوتر بخونید.کامپیوتر رشته اشباه شده ای هستش.منم دقیقا مثل شما بود.البته دیپلم که داشتم برنامه نویسی علاقه داشتم.الان که مدرک گرفتم,میبینم کلا جریان فرق داره.تو دانشگاه هم نمیان شمارو برنامه نویس حرفه ای کنن.
برنامه نویسی,خیلی خوبه.میتونید بجز رشته کامپیوتر اینو شروع کنی یا ادامه بدی.
بدرود.:x
رشته بسیار خوب و پر درامدیه فقط درصورتی که شما کاربلد باشید ! ورود به این رشته نیازمند علاقه شدید و کار و کوشش و تحقیق هست
اگه صرفا بخاطر مدرک وارد این رشته می شید کار اشتباهیه و ممکنه در اینده نتیجه ای نگیرید