طلاهاست عالی هست 3 ساله داریم از خدماتشون استفاده میکنیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
طلاهاست عالی هست 3 ساله داریم از خدماتشون استفاده میکنیم.
سلام. الان که مستقیم دامین ثبت میکنم من ولی قبلا از طلاهاست استفاده میکردم و از همه نظر عالی بود. مشکلی هم پیش نمیاره. ولی مستقیم باشه با مدارک بهترم هست حتی به نظرم
با احترام.
اگه ترس شما از اینه که خارجی ها دامنه ها رو از ما بگیرن پس باید از استفاده از دامنه های ir. هم بترسید چون ایران مخترع و مالک کامل دامنه های ir. ایران. بازار. هر دامنه ایرانی که فکر میکنید نیست بلکه تمامی دامنه های جهان زیر نظر سازمان بین المللی icann هستن.
یه بارم اگه قدیم یادتون باشه آمریکا زمان اوباما می خواست که دامنه های ir. رو سلب امتیاز کنه و از icann درخواست لغو دامنه کشوری ir. رو داشت اما icann قبول نکرد و فکر کنم گفت دامنه کشوری چیزیه که متعلق به مردم یه کشوره نه دولتش.
خب حالا اگه قضیه ترس باشه فکر کنید مثلاً مدیریت icann عوض میشه و مدیر جدید اعتقادات دیگه ای داره و میزنه کلاً دسترسی های ایران و پژوهشگاه دانش های بنیادی رو برای ثبت دامنه می بنده دامنه های فعلی هم ضبط میکنه اون موقع چی؟
با ترس نمیشه زندگی کرد شما بدون که کار شما با یه سایت موفق هر چقدر هم طول بکشه 5 - 6 سال درآمد به دست میارید کافیه حالا مثلاً 10 سال دیگه هم اتفاقی بیفته آیا انقدر ارزش داره که از الان بابتش بترسید و حتی رویا هاتون رو شروع نکرده بی خیال بشید؟
درود
طبق تجربه دو سایت زیر را پیشنهاد میکنم
****** ( دامنه com دارم که آذر سال 87 ثبت کردم و الان هشت ساله و امسال نهمین ساله که فکر کنم تمدید خواهم کرد )
شیرازتکنولوژی ( دو ساله که دامنه های جدیدم را اکثرا از اونها خریداری میکنم و بسیار عالی پشتیبانی میکنند و پنل هم میدن )
قبلا از آفاق هاستینگ هم دامنه میخریدم که خوب بود ولی پنل اصلی را نمیدن و برای همین ترجیح میدم دیگه ازشون خرید نکنم
توی یک فروم یکی از کاربران نوشته بود از جایی بگیرید که بهتون پنل بدن، این پنل چی هست؟
جریان این CLUB و Reselleo و غیره چی هست و کدام معتبره؟