پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده
با سلام دوستان عزیز
بنده مشتری آقای ourweb (کیان سرور ) هستم و نماینده سرور مجازیشون بودم و همکار شون
بنده قبل از این که سروری ازشون بخرم تاکید کردم که اقا سرور بسته باشهههه نمیخوام ها فردا برا من مسئولیت داره .ایشون فرمودن که نه اصلا.بنده از وقتی که سرور رو خریدم یه چند روز اول رو سرور مجازیشون رو روشن دیدم بعدا سرور کلا بسته شد و مشتری بنده موندن رو هوا و بعد از چند روز کاری فرمودن سرور جدید و اون سرور هم باز دو روز کاری بسته موند و بنده از طرف مشتری زیر فشار بودم . همکار بنده که آقای ourweb (کیان سرور ) باشن اصلا گناهشون رو گردن نگرفته و فرمودن برا سرور مجازی برگشت هزینه نداریم در حالی که همه اتفاقات گناه ایشون بود . و بنده زیر فشار سایتی که روزانه 5 هزار بازدید داشت قرار داشتم . همکار عزیزمون پول یکساله سرور مجازی که بیشتر از 500 هزار بود رو خوردن یه لیوان آب هم روش . بعدا هم بنده رو با اخرین کلمه یا علی ( علی حق مردم رو نمیخورد علی مرد عمل بود)راهی کردن .
اینو خواستم بگم که شما هم قضاوت کرده و به هر کسی که از راه میرسه و میگه سرور و هاست با این قیمت زود اعتماد نکنید.
موفق باشید
پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansour1
با سلام دوستان عزیز
بنده مشتری آقای
ourweb (کیان سرور ) هستم و نماینده سرور مجازیشون بودم و همکار شون
بنده قبل از این که سروری ازشون بخرم تاکید کردم که اقا سرور بسته باشهههه نمیخوام ها فردا برا من مسئولیت داره .ایشون فرمودن که نه اصلا.بنده از وقتی که سرور رو خریدم یه چند روز اول رو سرور مجازیشون رو روشن دیدم بعدا سرور کلا بسته شد و مشتری بنده موندن رو هوا و بعد از چند روز کاری فرمودن سرور جدید و اون سرور هم باز دو روز کاری بسته موند و بنده از طرف مشتری زیر فشار بودم . همکار بنده که آقای
ourweb (کیان سرور ) باشن اصلا گناهشون رو گردن نگرفته و فرمودن برا سرور مجازی برگشت هزینه نداریم در حالی که همه اتفاقات گناه ایشون بود . و بنده زیر فشار سایتی که روزانه 5 هزار بازدید داشت قرار داشتم . همکار عزیزمون پول یکساله سرور مجازی که بیشتر از 500 هزار بود رو خوردن یه لیوان آب هم روش . بعدا هم بنده رو با اخرین کلمه یا علی ( علی حق مردم رو نمیخورد علی مرد عمل بود)راهی کردن .
اینو خواستم بگم که شما هم قضاوت کرده و به هر کسی که از راه میرسه و میگه سرور و هاست با این قیمت زود اعتماد نکنید.
موفق باشید
جناب فرانت هاست عزیز شما روز اول از ماه که خرید زدید ما طبق درخواست تان سرویس دادیم شما میگید چند روز که بنده 4 روز قطع بوده که بجای 4 روز بنده به شما 1 ماه اظافه میدم شما سرویس سالانه خریدید این قطعی ها هم بخاطر این بوده که ما پورت رو برای شما باز گذاشته بودیم که هر چقدر خواستید استفاده کردید که متاسفانه موردی خوده بود کارت شبکه ما که تعویض شد در مورد سرویس تان قبل از خرید ما قوانین و شرایط فروش رو در سایت ذکر کردیم شما موظف بودید قوانین را بصورت کامل بخوانید و بعد پرداخت کنید در ضمن شما بعد از 3 ماه الان این حرف رو دارید میزنید که سرویس شما یکساله هست و ما طبق خدمات باید تا آخرین روز زمان سرویس تان سرور رو نگه داریم که همین کار رو انجام میدیم لذا این رفتار غیرحرفه ای شما رو نمیتونم اصلا درک کنم اگر میخواستیم کلاه بردار باشیم یا مثل بقیه عوضی بازی در بیاریم که کلا میگفتیم ارزشی برای خرید نداشته باشد اصلا با این کار تان سرویس رو حذف میکردیم چون تو قوانین سایت کاملا نوشتیم بازگشت وجه نداریم برید قبلش بخوانید لطفا
متن قوانین رو میگذارم بخوانید
13- کیان سرور همه تلاش خود را براي پايدار نگهداشتن خدمات و محصولات انجام ميدهد با اين همه مشكلات تفكيكی خاص و ساير عوامل خارج از كنترل کیان سرور هر از چندگاهی ممكن است منجر به وقفه در سرويسدهی کیان سرور گردند. مشتركین موافقت می نمايند کیان سرور را برای نتايج اين وقفهها مسئول ندانند.
شما چندین بار به بنده در تلگرام توحین کردید که اصلا میتونستم سرویس رو بهتون ندم .
14 - هر گونه توهین و تهمت به سرویس ها ، خدمات ، مسئولین و کارمندان کیان سرور از طریق هر گونه از وسایل ارتباطی کیان سرور با مشترکین و عموم اعم از سند های دیجیتالی ، ایمیل ، تیکت ، گفتگوی زنده و ارتباط های مخابراتی تلفن و فکس و حضوری و انجمن های عمومی در محیط مجازی نت به هر شکل ممنوع بوده و کیان سرور امکان قطع کامل سرویس و همچنین پیگیری از طریق مراجع قضایی را برای خود محفوظ نگاه خواهد داشت.
بدیهی است کیان سرور با تمام وجود آماده پذیرفتن انتقادات سازنده شما مشترکین محترم از از طریق وسایل ارتباطی کیان سرور (تلفن ، تیکت ، گفتگو آنلاین ، ایمیل) می باشد.
10- مشترکین تا ۷ روز بعد از گرفتن ( فقط ) سرویس هاست اشتراکی، مجازند که در صورت نارضایتی از کیفیت هاست اشتراکی مورد نظر و با ذکر دلیل قانع کننده، نسبت به درخواست عودت وجه واریزی خود اقدام نمایند و کیان سرور هم تا یک هفته فرصت خواهد داشت وجه مورد نظر را به حساب بانکی اعلامی کاربر واریز نماید و به ایشان اطلاع دهد ( توجه داشته باشید که این گارانتی برگشت وجه ۷ روزه فقط شامل سرویس هاست اشتراکی می باشد و به دیگر سرویس ها مانند ثبت دامنه پنل نمایندگی حجمی و سرور اختصاصی و مجازی و ... به هیچ عنوان تعلق نمی گیرد)
دوستان عزیز توجه کنید ، ما ماه 6/3/96 یا 7 بود سرور مجازی خریدیم و همکار گرامی میفرمایند بعد از سه ماه چرا ؟ ممنونم از دروغهایی که به روی ما میگید . لطف کنید شما از پنل ما عکس گرفته و بگذارید تا دوستان هم بدونند ( چون پنل ما رو بدون هیچ دلیل قانع کننده ای بسته اید و بنده نمیتونم دسترسی داشته باشم و جالب اینه که هزینه 1 ماه نه 2 ماه نه یکسال گرفته شده رو بر خودتون مقدم میدونید ) که ما حتما 3 ماه هست که رو سرورتون هستیم . همکار گرامی بنده توهین نکردم حق رو گفتم . شما خوتون رو بزارید جای من برنامه نویس . شما برا کاری که کردید هزینه میگیرید و پشتیبانی میکنید و روزانه کاربر از شما انتظار داره که سایتش باز باشه (خودشم اون کاربر 2.5 میلیون برا کانالها تبلیغاتی هزینه کنه که رباتش بیاد بالا )ایا شما میتونید بهشون بگید که به قول شما 4 روز که بیشتررررررر هم بوده و کاری هم ندارم بسته شده و گناه بنده که نیست از سروره ؟ شما که اینجور به قوانین خودتون فقط احترام میزارید پس قوانین مشتری چی؟چرا فقط علیه مشتریتون قوانین نوشتید ؟ چرا مشتری هیچ حقی نداره بعد از به قول شما 4 روز بسته شدن سرور بگه که اقا نمیخوایم و در ضمن بعد چند روز موندن و سرور جدید خریدن و دوباره بسته شدن چرا برا مشتری ارزش قائل نمیشید ؟
دوستان و همکاران گرامی لاگر این قانونه پس من اشتباه میکنم و مشتری باید بزنیم پس کلش و بگیم حق تو هست تو فقط باید بگی مشکلی نداره ممنونم که بستید و دوباره بستید وووووو
اگر نه به این نوع همکاران بگید که همیشه خدایی هم هست که بدون دست چشم در میاره و این پولها خوردن نداره
راستی سرور ما رو بستید همکار گرامی چرا برای ip سایت اصلا پینگ هم نمیده ؟
Pinging 85.10.195.163 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 85.10.195.163:
Packets: Sent = 77, Received = 0, Lost = 77 (100% loss),
Control-C
^C
C:\Windows\system32>
دوستان و همکاران گرامی قضاوت اصلی با خدا و شما دوستان هم یه نگاه بکنید . الان در تاریخ 5/5/96 ساعت 23:8 دقیقه شب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansour1
دوستان عزیز توجه کنید ، ما ماه 6/3/96 یا 7 بود سرور مجازی خریدیم و همکار گرامی میفرمایند بعد از سه ماه چرا ؟ ممنونم از دروغهایی که به روی ما میگید . لطف کنید شما از پنل ما عکس گرفته و بگذارید تا دوستان هم بدونند ( چون پنل ما رو بدون هیچ دلیل قانع کننده ای بسته اید و بنده نمیتونم دسترسی داشته باشم و جالب اینه که هزینه 1 ماه نه 2 ماه نه یکسال گرفته شده رو بر خودتون مقدم میدونید ) که ما حتما 3 ماه هست که رو سرورتون هستیم . همکار گرامی بنده توهین نکردم حق رو گفتم . شما خوتون رو بزارید جای من برنامه نویس . شما برا کاری که کردید هزینه میگیرید و پشتیبانی میکنید و روزانه کاربر از شما انتظار داره که سایتش باز باشه (خودشم اون کاربر 2.5 میلیون برا کانالها تبلیغاتی هزینه کنه که رباتش بیاد بالا )ایا شما میتونید بهشون بگید که به قول شما 4 روز که بیشتررررررر هم بوده و کاری هم ندارم بسته شده و گناه بنده که نیست از سروره ؟ شما که اینجور به قوانین خودتون فقط احترام میزارید پس قوانین مشتری چی؟چرا فقط علیه مشتریتون قوانین نوشتید ؟ چرا مشتری هیچ حقی نداره بعد از به قول شما 4 روز بسته شدن سرور بگه که اقا نمیخوایم و در ضمن بعد چند روز موندن و سرور جدید خریدن و دوباره بسته شدن چرا برا مشتری ارزش قائل نمیشید ؟
دوستان و همکاران گرامی لاگر این قانونه پس من اشتباه میکنم و مشتری باید بزنیم پس کلش و بگیم حق تو هست تو فقط باید بگی مشکلی نداره ممنونم که بستید و دوباره بستید وووووو
اگر نه به این نوع همکاران بگید که همیشه خدایی هم هست که بدون دست چشم در میاره و این پولها خوردن نداره
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Control-C
^C
دوستان و همکاران گرامی قضاوت اصلی با خدا و شما دوستان هم یه نگاه بکنید . الان در تاریخ 5/5/96 ساعت 23:8 دقیقه شب
سرویس شما بخاطر این قوانین قطع شده
14- هر گونه توهین و تهمت به سرویس ها ، خدمات ، مسئولین و کارمندان کیان سرور از طریق هر گونه از وسایل ارتباطی کیان سرور با مشترکین و عموم اعم از سند های دیجیتالی ، ایمیل ، تیکت ، گفتگوی زنده و ارتباط های مخابراتی تلفن و فکس و حضوری و انجمن های عمومی در محیط مجازی نت به هر شکل ممنوع بوده و کیان سرور امکان قطع کامل سرویس و همچنین پیگیری از طریق مراجع قضایی را برای خود محفوظ نگاه خواهد داشت.
بدیهی است کیان سرور با تمام وجود آماده پذیرفتن انتقادات سازنده شما مشترکین محترم از از طریق وسایل ارتباطی کیان سرور (تلفن ، تیکت ، گفتگو آنلاین ، ایمیل) می باشد.
این مورد که می بینید بخاطر این هست که شما قوانین را قبل از خرید نخوندید و الان به مشکل خوردید بنده با شما بحثی ندارم ولی طبق قوانین دیگه به شما سرویسی ارائه نمیشه شمت موظف به خوندن قوانین بودید قبل از خرید حالا چه برنامه نویش باشی یا چه دکتر عزیز
با تشکر از شما همکار گرامی . مشتریه بنده اعلام کردند که از طریق پلیس فتا در خواستشون رو اعلام خواهند کرد . با تشکر
و در ضمن شما اینجا هم به همکاران بی احترامی کردید .(اگر میخواستیم کلاه بردار باشیم یا مثل بقیه عوضی بازی در بیاریم) این کار در شان شما که محصولتون مونده جاش و هزینه چند صد هزار تومان مفت بهجیب زده اید نیست .ولی مشتری بنده هم هزینه داده هم قوانین خلاف شما باعث شده که سرورشون بسته باشه .
بنده هم هزینه کرده بودم و شما هم در این چند روز اذیت کرده اید و بنده هر چقدر با ملایمت گفتم شما فرمودید که دست من نیس سرور بسته من هم نمیتونم کاری کنم . ولی واریز هزینه نقدی از طرف ما هیچ از این حرف ها نزدید . و بنده هم اعلام میکنم شما خیانت در امانت کرده اید . بنده از اولین روز که محصولی خرید نکرده بودم به شما همکار گرامی گوشزد کرده بودم که این سرور نباید بسته بشه و اگر بسته خواهد شد بگید حتما . ولی شما همچنان فرمودید که اصلااااا امکان نداره ولی بعد از خرید این امکان ها به یقین تبدیل شدند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansour1
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Control-C
^C
14- هر گونه توهین و تهمت به سرویس ها ، خدمات ، مسئولین و کارمندان کیان سرور از طریق هر گونه از وسایل ارتباطی کیان سرور با مشترکین و عموم اعم از سند های دیجیتالی ، ایمیل ، تیکت ، گفتگوی زنده و ارتباط های مخابراتی تلفن و فکس و حضوری و انجمن های عمومی در محیط مجازی نت به هر شکل ممنوع بوده و کیان سرور امکان قطع کامل سرویس و همچنین پیگیری از طریق مراجع قضایی را برای خود محفوظ نگاه خواهد داشت.
این رو باز میزارم که بخونید
13- کیان سرور همه تلاش خود را براي پايدار نگهداشتن خدمات و محصولات انجام ميدهد با اين همه مشكلات تفكيكی خاص و ساير عوامل خارج از كنترل کیان سرور هر از چندگاهی ممكن است منجر به وقفه در سرويسدهی کیان سرور گردند. مشتركین موافقت می نمايند کیان سرور را برای نتايج اين وقفهها مسئول ندانند.
شما چندین بار به بنده در تلگرام توحین کردید که اصلا میتونستم سرویس رو بهتون ندم .
14 - هر گونه توهین و تهمت به سرویس ها ، خدمات ، مسئولین و کارمندان کیان سرور از طریق هر گونه از وسایل ارتباطی کیان سرور با مشترکین و عموم اعم از سند های دیجیتالی ، ایمیل ، تیکت ، گفتگوی زنده و ارتباط های مخابراتی تلفن و فکس و حضوری و انجمن های عمومی در محیط مجازی نت به هر شکل ممنوع بوده و کیان سرور امکان قطع کامل سرویس و همچنین پیگیری از طریق مراجع قضایی را برای خود محفوظ نگاه خواهد داشت.
10- مشترکین تا ۷ روز بعد از گرفتن ( فقط ) سرویس هاست اشتراکی، مجازند که در صورت نارضایتی از کیفیت هاست اشتراکی مورد نظر و با ذکر دلیل قانع کننده، نسبت به درخواست عودت وجه واریزی خود اقدام نمایند و کیان سرور هم تا یک هفته فرصت خواهد داشت وجه مورد نظر را به حساب بانکی اعلامی کاربر واریز نماید و به ایشان اطلاع دهد ( توجه داشته باشید که این گارانتی برگشت وجه ۷ روزه فقط شامل سرویس هاست اشتراکی می باشد و به دیگر سرویس ها مانند ثبت دامنه پنل نمایندگی حجمی و سرور اختصاصی و مجازی و ... به هیچ عنوان تعلق نمی گیرد)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansour1
با تشکر از شما همکار گرامی . مشتریه بنده اعلام کردند که از طریق پلیس فتا در خواستشون رو اعلام خواهند کرد . با تشکر
موردی ندارد ما طبق قوانین سرویس رو ارائه دادیم و بخاطر این رفتار های بچه گانه ای که کردید و طبق قوانین 14 ساعت که اعلام هم شده مورد شما بسته شده و باز نخواهد شد
شما موظف بودید قبل از خریدن قوانین رو بخونید و موقع سفارش شما پذیرفتید که قوانین را خوانده و تایید کردید اگر مشکلی دارید شکایت کنید ما هم مستندات مان را میاریم موردی ندارد
در ضمن بنده به مشتری شما سرور نفروختم به شما فروختم حتا مشتری شما رو نمیشناسم
شما که انقدر دم از مردونگی و مسلمان بودنت میشه پنل سایتت رو ما نبستیم و باز بوده فقط تو تلگرام شخصی بنده خیلی چرط و پرت گفتید که هنوز پیام هاتون هستن بلاک تان کردم پنل سایت که بود خیلی مورد بود تیکت میزدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
این رو باز میزارم که بخونید
- - - Updated - - -
موردی ندارد ما طبق قوانین سرویس رو ارائه دادیم و بخاطر این رفتار های بچه گانه ای که کردید و طبق قوانین 14 ساعت که اعلام هم شده مورد شما بسته شده و باز نخواهد شد
شما موظف بودید قبل از خریدن قوانین رو بخونید و موقع سفارش شما پذیرفتید که قوانین را خوانده و تایید کردید اگر مشکلی دارید شکایت کنید ما هم مستندات مان را میاریم موردی ندارد
در ضمن بنده به مشتری شما سرور نفروختم به شما فروختم حتا مشتری شما رو نمیشناسم
شما که انقدر دم از مردونگی و مسلمان بودنت میشه پنل سایتت رو ما نبستیم و باز بوده فقط تو تلگرام شخصی بنده خیلی چرط و پرت گفتید که هنوز پیام هاتون هستن بلاک تان کردم پنل سایت که بود خیلی مورد بود تیکت میزدید
عزیز لازم نیست جواب ایشون و بدی اصلا
شاید تا فردا بخواد با شما بحث کنه , نمیشه شما هم دنبالش بری...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
عزیز لازم نیست جواب ایشون و بدی اصلا
شاید تا فردا بخواد با شما بحث نکنه , نمیشه شما هم دنبالش بری...
والله چی بگم ما سرویس رو دادیم کانفیگ هم کردیم تحویل دادم موردی پیش اومد 4 روز نتونستم آنلاین باشیم این اقا پشت سر هم زنگ و پیام تو نلگرام آخرش هم به تهدید و میام اهواز و یکی و میفرستم چیکارت و کنه و این ها که باز هیچی نگفتیم سرویس رو روشن گذاشتیم از اون طرف اومده تو انجمن داره عابرو ریزی میکنه دیگه اینجا رو بنده سکوت نمیتونم بکنم وقتی هم بهش میگم که متاسفانه درک و فهم نداره میگم طبق قوانین بهت سرویس دادم شما قبول کردی که ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mansour1
و در ضمن شما اینجا هم به همکاران بی احترامی کردید .(اگر میخواستیم کلاه بردار باشیم یا مثل بقیه عوضی بازی در بیاریم) این کار در شان شما که محصولتون مونده جاش و هزینه چند صد هزار تومان مفت بهجیب زده اید نیست .ولی مشتری بنده هم هزینه داده هم قوانین خلاف شما باعث شده که سرورشون بسته باشه .
بنده هم هزینه کرده بودم و شما هم در این چند روز اذیت کرده اید و بنده هر چقدر با ملایمت گفتم شما فرمودید که دست من نیس سرور بسته من هم نمیتونم کاری کنم . ولی واریز هزینه نقدی از طرف ما هیچ از این حرف ها نزدید . و بنده هم اعلام میکنم شما خیانت در امانت کرده اید . بنده از اولین روز که محصولی خرید نکرده بودم به شما همکار گرامی گوشزد کرده بودم که این سرور نباید بسته بشه و اگر بسته خواهد شد بگید حتما . ولی شما همچنان فرمودید که اصلااااا امکان نداره ولی بعد از خرید این امکان ها به یقین تبدیل شدند.
کدوم خیانت در امانت؟ مطمعن هستید که حال شما کلا خوب هست؟
شما که میگید استاد زبان هستید
Dear Client
As discussed, we have started the full hardware check.
Please do not restart the server during the hardware check.
The server will be not reachable during the hardware check.
We will inform you in this ticket if the hardware has finished successfully.
Kind regards
Martina Hoffmann
بعد از باز شدن ما به شما اطلاع دادیم اگه میگید ندادیم که نشون بدم پیام رو
چرا الان سرویس رو بستیم بخاطر این بوده که شما اومدی توی انجمن داری حرف الکی میزنی اگه اطلاعات شما مهم نبوده برای بنده ضرر نمیکردم اگه باور ندارید برید بپرسید از کسی که سرور ها رو ازش خریدم بخاطر اطلاعات شما من پول دادم که سرور رو باز کنن شما واقعا حال تان خوب نیست و فکر میکنید دیتاسنتر من که اگه خاموش شد برم سریع درستش کنم مشکل خورده که حلش کردیم ولی دیگه به شما سرویس نمیدیم اگه مشتری تان زنگ بزنه اون زمان میتونیم کاملا توضیح بدیم که چه مورد های پیش آمده
چهار روز مشتری الاف شده !
بعد سرویس دهنده طلب کاره عجبا /:)
بیچاره مشتری و نماینده !
دوستان عزیز حق خواستن آبرو ریزیه ؟
شما چند گرفتید برا یکسال از ما ؟ همه کارهایی که کرده اید رو هزینش رو در بیاید و بقیه رو لطف بفرمائید . برا این هم حرفی دارید ؟
همکاران عزیز بنده اضتباه میگم شما بفرمائید که برا یه کانفیگ و به قول ایشون 3 ماه که نشده و اگر بود برا همه چی تو دستشون مدارک دارن ولی برا این سه ماهشون چرا ندارن حالا کاری ندارم هزینه 600 میگیرن؟