سلام من یک پلاگین برای وردپرس میخوام که بهش فید بدم با کرون جاب هر وقت سایت هایی که بهش دادم آپلود شد متنشونو کپی بزنه و مطلب رو ارسال کنه
میشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یک پلاگین برای وردپرس میخوام که بهش فید بدم با کرون جاب هر وقت سایت هایی که بهش دادم آپلود شد متنشونو کپی بزنه و مطلب رو ارسال کنه
میشه؟
میشه دوست عزیز هیچ چیزی تو برنامه نویسی نشد نداره . همه چیز ممکنه
منتها من دیگه رایگان کار نمیکنم . الان ضربه ی سنگینی به بنده وارد شده سر این تاپیک . اصلا فکر نمیکردم اینقد استقبال بشه ازش ولی خب دوستان کم لطفی کنن و اینجا پستی ارسال نکنن و فقط بیان تلگرام . چون قصدمم خودنمایی نبود ازشون نمیخواستم بیان اینجا اعلام کنن . الان برای پنج نفر از دوستان انجام شده دیروز . دو نفر در حال انجامه و چهار نفر دیگه مونده که بهشون قول کار رایگان داده شده . شما هم آخریش چون انگار نیاز دارید دوست ندارم کسی که بخاطر این تاپیک امیدوار شده دست خالی از پیشم برگرده . تلگرام در ارتباط باشید تا برای شما رو هم بنویسم ولی اگه از نظر شما و دوستان ایرادی نداره یه هزینه خیلی خیلی خیلی جزئی بگیرم که حداقل جبران کارم بشه . الان از دوستی عزیز که خارج نوبت تشریف آوردن برای کد کردن قالب 10 تومن گرفته شد . بهشونم گفتم همینم نمیخواستم بگیرم ولی خب واقعا من ضربه ی سنگینی سر این تاپیک متحمل شدم ولی خب مرد حرفش دوتا نمیشه . یه حرف زده بشه باید پاش وایسم . به دوستانی که قول دادم رایگان انجام میدم براشون دوستانی هم که رو حساب این تاپیک اومدن یه هزینه خیلی خیلی جزئی ازشون میگیرم و انجام میدم که هم بهشون فشار نیاد و هم یک چهارم خسارتی که به من وارد شد رو جبران کنه
خیلی خیلی بابت این مسئله رو سیاهم از همه دوستان عذر خواهی میکنم واقعا شرمنده ولی دیگه واقعا ممکن نیست . سه روزه که بنده فقط در حال کدنویسی رایگان هستم . اگه میدونستم اینقد استقبال میشه لیمیت میزاشتم براش مثلا کلا پنج نفر یا هفت نفر رایگان انجام میشه . ولی خب یه حرفی زدم و تا اینجاش پاش وایسادم ولی بعد از این واقعا نمیشه . خرج و مخارج منم هست و باید به روال کاری قبلم برگردم تا بتونم در آمد قبلمو داشته باشم . حقیقتا فک نمیکردم اینقد استقبال بشه
حالا قضیه چیه که دوستان اینجا نمیان میان داخل تلگرام پیام میدن واقعا نمیدونم چیه . کم لطفیشونه یا چیز دیگه خدا عالمه که چرا اینجا هیچ چیزی ارسال نمیکنن . شایدم دوست ندارم کارشون به عنوان کار رایگان انجام شده بین دوستان پخش بشه که منم کاملا بهشون حق میدم
اگر دوستان برنامه نویس از دست بنده ناراحت نمیشن و نمیگن طرف بزفروشه و دنبال افراد بزخره (بلا نسبت شما و دوستان) من این سیستم رو با قیمت 15 یا 10 تومن برای شما مینویسم چون رو حساب این تاپیک اومدید و دوست ندارم دست خالی برگردید از پیشم . امیدوارم که راضی باشید
از دوستان هم خواهش میکنم دیگه درخواستی نکنن تا به محظ اینکه سرم خلوت شد مجدد تاپیک رو بیارم بالا و یک سری کارارو رایگان انجام بدم براشون
با تشکر
سلام
بسیار عالی آدم اینجوری کم پیدا میشه. شاید برای بعد ازتون درخواست کمک کردم.:53: