منظورتونو نفهمیدم. شما الان هر چی بخواید ما فراهم میکنیم . از طراحی سایت بگیر تا هر چی بخوای . فقط بودجه نداشتیم . به ایدی تلگرامم پیام بدین .hosein6279@
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورتونو نفهمیدم. شما الان هر چی بخواید ما فراهم میکنیم . از طراحی سایت بگیر تا هر چی بخوای . فقط بودجه نداشتیم . به ایدی تلگرامم پیام بدین .hosein6279@
با سلام خدمت شما:توضیحاتی که باید بهتون بدم خیلی زیاد هست اگه میشه لطف کنید یک شماره تلفن یا ایدی تلگرام جهت ارتباط اعلام نمایید و یا به ایدی تلگرام من پیام دهید.باتشکر
ارتباط در تلگرام
9157924984
احمدی
با سلام و عرض احترام...
یک پلن کسب کار اینترنتی خاص با همراهی یکی از برند های بزرگ وب ایران طراحی شده است! (زمینه معرفی و گسترش پیشاپیش فراهم شده است) جهت سرمایه گذاری و توضیحات بیشتر در تلگرام در ارتباط باشید @irfan_shekari
موفق باشید!
اقای لوپز. تلگرامم پیام بدین ببینید کارمون چطوره . اگه خوب نبود برید . با همکاری هم میتونیم کلی کار کنیم . جواب بدید لطفا
t.me/emami101
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده کار طراحی سایت ، میزبانی وب ، فروش سرور و برنامه نویسی میکنم اما به هیچ وجه پیشنهادی که میخوام بدم برای این کارها نیست
درسته که همه مواردی که عرض کردم درامد دارن اما زمان سود دهی (جذب مشتری و برند شدن) زیادی لازم دارن مخصوصا در بازار الان که به شدت دستها زیاد شدن و هرکی از مامانش قهر میکنه یا یک خط کد رو میتونه بخونه ادعای برنامه نویسی ، میزبانی وب و ... میکنه
من چند پیشنهاد دارم که زمان سود دهیشون در همان ماه اول هستش و خیلی خیلی سود دارن (بیشتر از انچه فکرش بکنید) و ریسکشون خیلی کمه
شما هر مبلغی سرمایه گذاری کنید منم سرمایه میذارم و لی سود شراکت شما بسته به نوع فعالیت و تجربه شما و بنده در کار داره
اگه شما یا هر یک از دوستان دیکه که مایل بودید در تلگرام پیام بدید در خدمتم . لطفا تماس یا پیامک به هیچ وجه نداشته باشید
از ابتدای تاپیک, بدنبال همچین جوابی دادم خوشحالم بلاخره فردی جدی گرفت و حرف جدی زد! یا حداقل تصور بنده بدین شکل است.اجازه بدید از اخر به اول جواب بدم. دوست من کسی که حاضر به مستقیم صحبت کردن نیست فرد مناسبی نیست از منظر من.درصورتی که توان کافی برای سرمایه گذاری دارید پیشنهاد بنده این است بصورت فردی کار کنید که خیرش از شرش بیشتر است.تلگرام بنده حقیر در پست بالا میتوانید پیدا کنید هم صحبتی با شما به هر شکلی باعث افتخار است.مچکر از وقتتون.
سلام دوست من ؛ جوابتون رو اینجا میدم در محل خودش :) جونم براتون بگه که ما پای حرف همه نشستیم و همچنان هم نشسته ایم منتها چه عرض کنم یا دوستان جدیت لازم در طرح موضوع نداشتند یا قول دادند در زمان مشخصتری ایده شونو بصورت کامل و با جزئیات ارائه دهند که همچنان هم منتظری این دوستانیم :) بهانه ای شد با پست شما من حرف دلمو بزنم.
هیچ کجا امن نیست بخصوص از این قبیل سایت ها :) ولی خب دیگه با یه مبلغی کمی شروع کردیم ببینیم چه میشود.
پولتون رو دست کسی ندید بگید کار از اون سرمایه از من ، توی این روزگار هیشکی برای سرمایه کسی دل نمیسوزنه جز خودش
اگر اینکارو بخواید انجام بدید پولتون رو از دست خواهید داد مخصوصا توی اینترنت ، صد قرار داد ، صد امضا ، صدتا ثبت هم انجام بشه کاریش نمیشه کرد.
پیشنهاد میکنم سخت افزار مناسب تهیه کنید ، اجازه بدید ، سود خوبی داره اگر یکم کار بلد باشید.
بسیار هم خوب . من اگر فرصت کافی + سرمایه شما رو داشتم شخصا سعی میکردم با گرفتن مجوز یه شرکت سرمایه گذاری مثل همین سایت های Hyip اما نمونه داخلیش رو راه اندازی کنم . من شخصا ایده دارم اما به دلیل مشکلاتی از قیبل زمان ، خدمت و ... تا همین الان نتونستم خیلی از ایده هایی که داخل مغزم بود رو اجرایی کنم . در هر صورت نتیجه سرمایه گذاری ( هر چند اندک ) خودتون در سایت مذکور رو در تاپیک مربوط به خودش برای من و دیگر دوستان قرار بدید تا بهتر بتونیم تصمیم گیری کنیم .
موفق باشید ...