سلام
آقا وحيد اين سوال ناشيانه من رو هم جواب بدين:ي
اين سرور cloud آپتايم هم تاثير داره؟ يعني روي 3تا سرور شير ميشه اگر 2تاش از كار بيوفته هنوز سرور پا بر جاست ديگه!(آپتايم و اطلاعات منظورمه)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آقا وحيد اين سوال ناشيانه من رو هم جواب بدين:ي
اين سرور cloud آپتايم هم تاثير داره؟ يعني روي 3تا سرور شير ميشه اگر 2تاش از كار بيوفته هنوز سرور پا بر جاست ديگه!(آپتايم و اطلاعات منظورمه)
شاید بیشترین دلیل استفاده از Cloud همین آپتایم و در دسترس بودن سرویس باشه . البته گزینه های دیگه ای هم هست .نقل قول:
بله , میشه این کار رو در Cloud انجام داد .
البته در این رابطه توی پرانتز یه چیزی بگم :
( همونطور که خودتون میدونید این مدل محاسبات در بیشتر رشته ها جای خودشو داره کسب میکنه برای مثال در رشته های مکانیک میتونیم از محاسبانی به اسم "محاسبات موازی" یا "Parallel computing" که جدیدا خیلی رواج پیدا کرده کمک بگیریم .
این مدل محاسبات میاد یه محاسبه سنگین که مثلا 6 ماه طول میکشه تا یه سرور به نتیجه برسونه رو پخش میکنه بین چندین سرور با این روش این محاسبه سنگین رو مثلا به 1 ماه کاهش میدند که بیشتر با سخت افزار کار میکنه )
آقا وحيد به نظر من و اگر وقت دارين يك تاپيك باز كنيد يك جور توپ توضيح بدين كه تو اين ضمينه يك كمكي آپديت باشيم:ي
اگر راه اندازي و اينا هم مقاله توش معرفي كنيد يا به عنوان مثال يه دونه به صورت خيالي بگيرين راه اندازي كنين خيلي خوب مي شه، چون سايت هاي ايراني همش شده تبليغ!خودتون ميبينين ديگه ميگيرم از يك مقاله 100تا كپي مي كنند، انگليسي خوبي هم نداريم زبان اصلي بخونيم
اینشاالله توی هفته اینده اگر خدا بخواد یکسری dvd اموزشی در این زمینه حدود 8 تا 10 که هنوزتوی هیچ سایتی هم برای فورش وجود نداره اماده میشه که سر فصلهای زایادی هم در مورد کلود داره
برایفروش قرار میگیرد مطمنا برای کسانی که توی این زمینه میخوان کار کنند چیز توپی خواهد بود
خوب با تشکراز دوستان عزیزی که زمان گذاشتن برای پاسخ .
ما برای ارائه سرور مجازی بر اساس ویندوز می خوایم استفاده کنیم یعنی کلود کنیم که بتونیم سرور مجازی ویندوزی بدیم . البته این سرویس ها برای ارائه سرویس هاستینگ نیست .
ممونم از شما
در حقیقت میشه گفت یک ریسک پر هزینه ای هستش...
چون تا علم و تجربه کافی پشتش نباشه نمیتونه با موفقیت پیش بره.
امیدوارم که موفق باشید.
عزيز ما كه نديدم روش كليك ميشه اين آدرس مياد
اطلاعاتي گذاشتن فقط! در ضمن همانطور كه من فهميدم راه اندازي cloud گاو نر مي خواهد و ... :ي
بله بقول اون مثل معرف 100% گاور نر میخواهد و مرد کهن
تاریخ پست هم نگاه کنید
10-06-04 12:39 AM #3
بعداز حدود 6 ماه هنوز خبر ی نیست و طبق این ریپلای که کردن ظاهرا ایشون هم که اولین داخل ایران بودن پشیمون شدن
نقل قول:
شب خوش، شرکت پرناک به یاری پروردگار اولین بنیانگزار این تکنولوژی در ایران خواهد بود.
توضیحات لازم : Cloud24.ir -
با احترام
و یکی دیگه هم بود که اولین بود و این دوتا جنگ و بحث سر اولین بودن داشتن اون هم خبر ی ازش نیست ظاهرا در این زمینه پشمون شدهنقل قول:
در حقیقت میشه گفت یک ریسک پر هزینه ای هستش...
چون تا علم و تجربه کافی پشتش نباشه نمیتونه با موفقیت پیش بره.
امیدوارم که موفق باشید.
و البته برای هر دو دوست و همکار عزیز ارزوی موفقیت میکنم
10-06-04 09:16 AM #5
pardishosting
اطلاعات بیشتر در مورد این این قضیهنقل قول:
البته بد نیست بدونید قبل از شرکت پرناک از حدود 8 ماه قبل ماه این سرویس رو ارائه می دیم و الانم خیلی از سرویس های هاست ما بر پایه Cloud Node و ... هستند. اما نکته مهم تر اینه که :
- اگر کسی بخواد کلود با کیفیت بده ، قیمتش بالا می ره و من فکر نمی کنم تو ایران مشتری پسند باشه ! یعنی این رو بررسی کردیم.
- مهمترین مزیت کلود علاوه بر پردازش ابری اینه که می شه سرور های چند دیتاسنتر رو به هم متصل کرد تا علاوه بر پایداری 100 درصدی ، سرعت بالای اتصال به کاربر هم با خودش داشته باشه.
بنابراین تکنولوژی کلود خیلی بالاتر از مجازی سازی چند سرور و اتصال اون ها در مواقع بالاتر هست. الان هم شکلی که ما به کاربرانمون ارائه می دیم با Xen Enterprise مجازی شده و این بستر هم داریم تا روی دو دیتاسنتر کانادا و امریکا پیاده سازی کنیم.
نتیجه کلام اینکه : پردازش ابری یک تکنولوژی ساده نیست ، و امکانات زیادی داره ، و همین الانش هم تو شرکت های خارجی هر شرکتی به این سمت حرکت نکرده
http://www.webhostingtalk.ir/f10/10534/
در آینده فیلم های آموزشیش رو قرار میدم اگه وقتی بشه با کمک بچه هانقل قول:
آقا وحيد به نظر من و اگر وقت دارين يك تاپيك باز كنيد يك جور توپ توضيح بدين كه تو اين ضمينه يك كمكي آپديت باشيم:ي
شما برای شروع بهتره به سمت Hyper -V و خود ویژگی FailOver Cluster برید و خود HyperV رو کلاستر کنیدنقل قول:
ما برای ارائه سرور مجازی بر اساس ویندوز می خوایم استفاده کنیم یعنی کلود کنیم که بتونیم سرور مجازی ویندوزی بدیم . البته این سرویس ها برای ارائه سرویس هاستینگ نیست .
بچه ها بحث سر این مسایل اولیه نکنید
قطعا نمیشه گفت اولین چون قبل شماها خیلی های دیگه توی ایران این کار ها رو میکردند