پاسخ : تاپیک بزرگ آموزش Php مقدماتی تا پیشرفته
اموزش قسمت شیشم نصفه
مباحث : اموزش کد اعداد اول و رادیکال و ... - اموزش توابع function - توضیحات و مقدمات function - توضیحات مختصر اخریه در برابر حلقه ها for
اموزش دهند : کیاوا
لینک دانلود فیلم به همراه فایل
تشکر خراب نشده دانلود هم نمیکنید تشکر یادتون نره :x
سلام
ببخشید اسپم میدم اما خواستم بکی از فیلم ها رو دانلود کنم دیدم حجم خیلی بالایی (حداقل برای اینترنت فلج بنده) داره گفتم یه پیشنهادی بدم روی همین فیلم های فعلی تست کنید ببینید اگه حجمش به صورت چشمگیر کمتر شد که عالیه.
دو روش پیشنهاد میدم هر دو رو تست کنید و سایز بعد از نتیجه رو بگید ممنون میشم :)
1.فرمت wmv مایکروسافت فرمت فشرده خوبیه و حجم فیلم هاش نسبتاً عالیه اما فرمت mkv معمولاً حتی از wmv هم بهتر فشرده میکنه یه بار تست کنید به این فرمت تبدیل کنید ببینید حجمش چقدر تفاوت میکنه.نرم افزار رایگان و متن باز HandBrake می تونه این کار رو انجام بده.
2.اگه با فرمت mkv هم جواب نداد یه روشی هست برای من همیشه خیلی خوب جواب میده اینه که فیلم رو بدون فشرده سازی و با فرمت avi ذخیره میکنم (که حجم خیلی خیلی بالایی میگیره) بعدش با نرم افزار 7zip (دقت کنید حتماً 7zip و فرمت 7z نه حتی Winrar و فرمت rar) اونو به فایل فشرده 7z تبدیل میکنم معمولاً با این روش فایل خروجی فشرده شده حتی از فرمت mkv هم کم حجم تر در میاد :d
همینطوری گفتم یه تست کنید ببینید میشه بالاخره با حفظ کیفیت کم حجم ترشون کرد یا نه.
بازم به خاطر آموزش ها و زحمتی که میکشید ممنون و خدا خیرتون بده ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
ببخشید اسپم میدم اما خواستم بکی از فیلم ها رو دانلود کنم دیدم حجم خیلی بالایی (حداقل برای اینترنت فلج بنده) داره گفتم یه پیشنهادی بدم روی همین فیلم های فعلی تست کنید ببینید اگه حجمش به صورت چشمگیر کمتر شد که عالیه.
دو روش پیشنهاد میدم هر دو رو تست کنید و سایز بعد از نتیجه رو بگید ممنون میشم :)
1.فرمت wmv مایکروسافت فرمت فشرده خوبیه و حجم فیلم هاش نسبتاً عالیه اما فرمت mkv معمولاً حتی از wmv هم بهتر فشرده میکنه یه بار تست کنید به این فرمت تبدیل کنید ببینید حجمش چقدر تفاوت میکنه.نرم افزار رایگان و متن باز HandBrake می تونه این کار رو انجام بده.
2.اگه با فرمت mkv هم جواب نداد یه روشی هست برای من همیشه خیلی خوب جواب میده اینه که فیلم رو بدون فشرده سازی و با فرمت avi ذخیره میکنم (که حجم خیلی خیلی بالایی میگیره) بعدش با نرم افزار 7zip (دقت کنید حتماً 7zip و فرمت 7z نه حتی Winrar و فرمت rar) اونو به فایل فشرده 7z تبدیل میکنم معمولاً با این روش فایل خروجی فشرده شده حتی از فرمت mkv هم کم حجم تر در میاد :d
همینطوری گفتم یه تست کنید ببینید میشه بالاخره با حفظ کیفیت کم حجم ترشون کرد یا نه.
بازم به خاطر آموزش ها و زحمتی که میکشید ممنون و خدا خیرتون بده ;)
تشکر بله به زودی فایل رو فشرده تر میکنم
اموزش قسمت شیشم کامل
فرمت : wmv
حجم : ۹۱ مگ
دارای فایل تمرین
همراه صدا
مباحث : توابع - ساخت فاکتوریل - ساخت توان ۲ - دمو یک ماشین حساب - توضیحات مختصر از توابع یک تابع - value , refrence
حتما تمامی اموزش هارو ببینید زیرا که بهم وصل شده هستن
اموزش دهنده : کیاوا
قسمت بعدی اموزش ساخت فرم تماس با ما و ثبت نام و لوگین و استفاده از
?pages/login
لینک دانلود به همراه فایل
بخدا دکمه تشکر خراب نشده دانلودم نمیکنید تشکر یادتون نره (:|
در صورت مشکل داشتن فایل اخری فاکتوریل
کدش :
کد:
<?php
function factorial($n){
if($n==1)
return 1;
return $n * factorial($n-1);
}
echo factorial(3);
آموزش قسمت هفتم کامل
مباحث : اموزش آرایه ها - اموزش استفاده از value در ارایه - ساخت صفحه لاگ - دیباگ و برسی سورس به صورت دستی - اموزش اضافه کردن ارایه
حجم 80 مگ
همراه با صدا و فایل اموزش
لینک دانلود فایل و فیلم
دکمه تشکر خراب نشده خواهشا تشکر یادتون نره خیلی سخته اموزش رو گذاشتن :x
آموزش قسمت هشتم قسمت اول
مباحث : get,post, ساخت فرم - نشان دادن توسط ارایه - توضیحات مختصر سرور و هاست - شروع استارت ساخت فریم ورک ساده
حجم :100.7 مگ
به همراه فایل
خواهشا تشکر یادتون نره صدام گرفت از بس :62:
تشکر یادتون نره
سوال داشتید اینجا تو پست بفرستید پاسخ میدم :x
اموزش قسمت هشتم بخش دوم
حجم 100 مگ
اموزش دهنده کیاوا
مباحث ساخت form - ساخت شروع یک فریم ورک - ساخت شروع یک سایت با php
پیش نیاز مباحث قبلی هستن
لینک دانلود به همراه فایل
خواهشا تشکر یادتون نره ممنون میشم :x
اموزش قسمت نهم کامل
حجم 111 مگ
مباحث : ساخت صفحه ثبت نام - ساخت کامل یک فریم ورک - شروع ساخت یک سایت کامل - strlen - count , اموزش ارور در برار کامل نبودن سایت - باگ گیری
بیش نیاز مباحث قبلی
تشکر یادت نره برای این فیلم ها زحمت کشیده شده :x
اموزش قسمت 10 نصفه
مبحث : اموزس ساخت صفحه register - اموزش ساخت ارور برای موارد input - اموزش دیباگ - اموزش - die - اموزش یک فریم ورک کامل - ساخت اسکریپت سایتی
در این درس ساخت یک فروشگاه رو به ترتیب تا قسمت اخر برید یاد خواهید گرفت :x
تشکر یادتون نره
حجم : 70 مگ
به همراه فایل میباشد در دو قسمت 10 دقیقه ای
لینک دانلود کلیک کنید
تشکر هم بکنید بخدا بد نیست یه کلیکه دیگه