پاسخ : قبل از کار با گروه SEO98.ir متن زیر را مطالعه نمایید
والا گوگل سعو رو اورد تا نتایج جستجو بهتر بشه نه اینکه یسری با خوندن خود توصیه های گوگل و انجام دادنش کسبو کار راه بندازن:)
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sinbb
الان پس چه چیزی جایگزین بک لینک شده ؟
بک لینک همچنان اهمیت داره ! منتها ضریبش کمتر شده ! چیزای خیلی بهتری از بک لینک هست تا با انجام دادنش رتبتون بهتر شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miladtnt
والا گوگل سعو رو اورد تا نتایج جستجو بهتر بشه نه اینکه یسری با خوندن خود توصیه های گوگل و انجام دادنش کسبو کار راه بندازن:)
- - - Updated - - -
بک لینک همچنان اهمیت داره ! منتها ضریبش کمتر شده ! چیزای خیلی بهتری از بک لینک هست تا با انجام دادنش رتبتون بهتر شه
به غیر از نکاتی که دوستان گفتن ، چیزای بهتری که شما میگید ، چی هستن ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sinbb
به غیر از نکاتی که دوستان گفتن ، چیزای بهتری که شما میگید ، چی هستن ؟
https://www.google.fr/webhp?sourceid...8#q=google+seo
من نمیگم :) شما یبار کلا این سایتارو (فقط 1 روز وقت بزارید همشو میخونید) بخونید ! ببینین جریان سعو چیه ! کلا درکش میکنین ! اونوقت خودتون میدونید مطلبو چجور بنویسین ! چیکار کنین براش ! قالب چی خوبه ! سرور چی بخرم ، دامین چیا لازم داره و...
سلام
متاسفانه این شخص از ده ها کاربر این انجمن به همین شکل بصورت آفر کلاه برداری کردن و همینطور ده ها تاپیک بخاطر کلاه برداری ایشون ایجاد شده که مدیران این انجمن لطف میکنن همه تاپیک های علیه این شخص رو حذف میکنن و هیچوقت هم نشده یوزرشون بن بشه!
عذر خواهی میکنم بابت آف
جهت پاسخ به پرسش دوستان
۳۲ صفحه رو زحمت بکشید بخونید :
https://static.googleusercontent.com...rter-guide.pdf
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viasky
طبق تغییراتی که موتورهای جستجو مثل گوگل انجام داده اند ( یک سال پیش)
بک لینک دیگه ارزش چندانی نداره و برای آنالایز مورد بررسی هم قرار نخواهد گرفت
موفق باشید
دوستان به شخصه می تونم چندین سایت می شناسم با 700 بک لینک که همین طور در بالا رفتن هست در تمام 25 کلمه که داشته اوله هست از نظر من بک لینک بهترین چیز هست وبیشتر سئو تاثیر داره و این سایت که می تونم معرفی کنم حتی یک مطلب هم نمی ذارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
دوستان به شخصه می تونم چندین سایت می شناسم با 700 بک لینک که همین طور در بالا رفتن هست در تمام 25 کلمه که داشته اوله هست از نظر من بک لینک بهترین چیز هست وبیشتر سئو تاثیر داره و این سایت که می تونم معرفی کنم حتی یک مطلب هم نمی ذارند
نظر شما بسيار بسيار محترم و قابل احترام هست قرابن ولى فقط براى خود شما ! نه براى گوگل. بك لينك در حال حاظر تاثير زيادى نداره دوست عزيز. با كمى دقت و تحقيق ، ميتونين متوجه اين موضوع بشيد كه در بازه زمانى منظم پست ميذارن. مثلا هفته اى يك پست ، ماهى يك پست ، فصلى يك پست يا .... و اين موضوع منظم بودن هست كه براى گوگل اهميت داره و صد البته محتواى اختصاصى و مفيد. موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
نظر شما بسيار بسيار محترم و قابل احترام هست قرابن ولى فقط براى خود شما ! نه براى گوگل. بك لينك در حال حاظر تاثير زيادى نداره دوست عزيز. با كمى دقت و تحقيق ، ميتونين متوجه اين موضوع بشيد كه در بازه زمانى منظم پست ميذارن. مثلا هفته اى يك پست ، ماهى يك پست ، فصلى يك پست يا .... و اين موضوع منظم بودن هست كه براى گوگل اهميت داره و صد البته محتواى اختصاصى و مفيد. موفق باشيد
دوست عزیز سایت که می گیم کارش فروش بلیط هست ویک مطلب هم نمی ذاره وتنها مطالب گذاشته جریمه بلیط و چنتا چیز دیگه که سر جمع 10 تا هم نمیشه سایتشم سه سال داره کار می کنه حرفه و همش روی بک لینک هست سایتش و بگم بک لینک مثل قبل نیست اما تاثیر زیادی داره چون روی کلماتی بالاست که خیلی رقیب داره و اینکه من مطمئن هستم 100% و با چنتا صحبت کردم کلا سایتش بک لینک هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزیز سایت که می گیم کارش فروش بلیط هست ویک مطلب هم نمی ذاره وتنها مطالب گذاشته جریمه بلیط و چنتا چیز دیگه که سر جمع 10 تا هم نمیشه سایتشم سه سال داره کار می کنه حرفه و همش روی بک لینک هست سایتش و بگم بک لینک مثل قبل نیست اما تاثیر زیادی داره چون روی کلماتی بالاست که خیلی رقیب داره و اینکه من مطمئن هستم 100% و با چنتا صحبت کردم کلا سایتش بک لینک هست
قربان شما بشم من ، مگه همه چيز به پست گذاشتن هست ؟ اگر اينطورى باشه هيچ سايت هاستينگى صفحه يك نميتونه باشه. سايتى كه شما ميفرماييد ، به خاطر موضوعش ، نياز به آپديت شدن نداره. دلايلى كه باعث اومدن به صفحه اول شده ( مهم هاش ) مربوط به قالب و سرورش هست. مثلا قالب سبكى داره كه زود لود ميشه. ورژن موبايل داره. پايدارى سرور بالايى داره و چند موضوع مهم ديگر كه متاسفانه اينجا بهشون اشاره نميكنم. اون بك لينك ها ميتونن كمك كنند ولى در حدى كه شما صفحه ١٠ باشى ، بيايى صفحه ٩ و نه بيشتر. بك لينك تاثيرش به شدت كم شده ، يك سرى مسائل جديد كه عمرا بيش از ٩٥٪ سئو كاران ايرانى هم نميدانند ، اضافه شده كه اهميت بسيار بسيار زيادى دارند ( بنده هم طبق مقالات بزرگان سئو آمريكايى و به زبان انكليسى خوندم كه ميدونم و وبسايت هاى ايرانى ١ سال ديگه به اين موضوعات خواهند رسيد ) . به عنوان مثال ، حتى گواهى اس اس ال تاثير خيلى شديدى داره بر سئو ، ولى آيا براى همه سايت ها ؟ نخير ، سايت هايى كه مشخصات ، يوزر پس يا امثالهم رو از مشترى ميگيرن ! مثلا يك سايت آموزشى ، هيچ تاثيرى نداره كه اس اس ال داشته باشه يا خير ! ( اين مثال ، براى اون موضوع پست گذاشتن بود ) . اميدوارم متوجه منظور بنده شده باشيد قربان.
ارادتمند. موفق باشيد
دوستان بکلینک یکی از اصلی ترین راه های تشخیص محبوبیت و معروفیت وب سایت هست.
هیچ کس هم نمیتونه این مورد رو انکار کنه.
مسئله ای که در رابطه با بی اثر شدن اعلام می کنند مربوط به شرایط تشخیص بک لینک به عنوان بک لینک تاثیر گذار هست وگرنه بکلینک درست هیچ زمانی تاثیر گذاری خودش رو از دست نمیده
مسئله اینجاست تعریف دوستان با تعریف درست و اصلی بک لینک متفاوت هست