این رو ببینید :
https://www.blackwidowhosting.com/
البته من خیلی وقت پیشا اون سایت رو دیده بودم که پورت 100 مگابیت اختصاصی میداد الان نتونستم پیداش کنم ولی این مورد بالا رو ببینید.
ترکر های خصوصی مثل :
What.cd
waffles.fm که الان تغیر کرده به waffles.ch
یا iptorrents
ترنسمیژن خیلی خوب و قدرتمنده و برای استفاده ی شخصی خوبه ولی کلا بین تورنت باز ها rtorrent خیلی محبوبتره.روی ابونتو خوب جواب میده.البته روی همه ی نسخه های لینوکس جواب میده فرقی نداره.
ولی کلا پیشنهاد من برای چنین کاری rtorrent هست.شما اکثر سرویس دهنده های خارجی رو هم ببینید همین سرویس رو میدن و اسکریپت هایی هم که نوشته میشن به خاطر کنسول قویه این برنامه در بستر همین برنامست.
منظورم از کلاینت فقط دانلود نیست.بلکه سید رو هم شامل میشه.کلا سه مورد هست سید لیچ پیر.سیدرها یعنی کسانی که فایل مورد نظر رو به طور کامل روی کلاینتشون دارند.لیچر ها یعنی کسانی که فقط دارن اون فایل رو دانلود می کنند.پیر ها هم کسانی هستند که هم دارند دانلود میکنند و هم آپلود(سید) ولی فایل رو هنوز به طور کامل روی سیستمشون ندارند.
برای تورنت سخت افزار خیلی بالا نیاز ندارید.چیزی که مهم هست سرعت هارد و پورت هست.
ببینید کلا ترکر ها دو نوع دارند.عمومی و خصوصی.اصلا ترکر چیه ؟ همون سایت هایی که شما میرید فایل تورنت رو ازش دانلود میکنید.
توی ترکر های عمومی قانون خاصی نیست و میتونید بدون اینکه سید بدید (یعنی یعد از اینکه دانلود تموم شده آپلود هم بکنید) فایل رو دانلود کنید و کسی هم به کار شما کاری نداره.ولی ترکر های خصوصی نیاز هست که بسته به قوانینشون بعد از اینکه دانلود تموم شده مقداری هم آپلود انجام بشه.بستگی داره بعضی جاها میگن باید دوبرابر حجمی که میگیری آپلود کنی.بعضی جاها به حجم کاری ندارن میگن بعد از دانلود حق نداری فایلو پاک کنی و باید یک هفته مداوم سید بدی حالا چه اون فایل دانلود شه چه نشه.بعضی ها هم تلفیق این دو.
ترکر های خصوصی برای عموم آزاد نیستن و برای اینکه بتونید ازشون استفاده کنید باید اول عضو بشید و این عضویت هم اکثرا با استفاده از دعوت نامه هست.
مشکلی هم که احتمالا با دیتاسنتر ها پیدا میکنید سر تورنت به خاطر همین سید هست.یعنی آپلود.
سیدباکس هم سرویس هست که در آون بشه همه آپلود انجام داد هم دانلود.کسی که در ترکر هاص خصوصی فعالیت می کنه نیاز به سیدباکس داره.نه سرویسی که تنها بشه دانلود انجام داد.و این آپلود ناقض قوانین کپی رایت هست و اکثر دیتاسنترهای اروپایی و مخصوصا آمریکایی اول اخطار میدن بعد ای پی رو میبندن در نهایت سرور رو مسدود می کنند.
کلا قصدم اصلا این نیست که توی دلتون رو خالی کنم.ولی حودم این راه رو رفتم.برای همین این همه تایپ کردم.اتفاقا خیلی هم ایده ی خوبی هست اگر بتونید شاید حتی تا یک سال اول از جیب بذارید.و باید خیلی خیلی هم قوی کارکنید.چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ پشتیبانی چه از لحاظ تبلیغات و سئو.تورنت هم اصلا کنار گذاشته نشده و کاربرهای خاص خودش رو داره.روز به روز هم بیشتر میشن ولی خاص هستند و سرویس خاص میخوان.
حود من شخصا هر چی میخوامو از تورنت میگیرم.چون سرعتش هم اگر سیدر به اندازه ی کافی داشته باشه با همین اینترنت خونگی از لینک مستقیم بیشتر و پایدارتر هست.
موفق باشید.