پاسخ : میزبان نیک - میزبانی وب در چهار سطح - میزبانی سایت شما با 2000 تومان! - پهنای باند مصرفی نامحدود - تست قبل از پرداخت - پشتیبانی 24 ساعته - ها
سلام لطفا یک تست کنید .
https://www.mail-tester.com/
ایمیل سرور تان را اگر نتیجه اوکی باشه من هاست 1 ساله میخواهم
روش کار این سایت اینطور هست که یک ایمیل در هاست تان می سازید و ادرسی که بهشون این سایت میده بهش ایمیل میزنید و روی دکمه میزنید بعد به شما یک لینک میده به من بدید
پاسخ : میزبان نیک - میزبانی وب در چهار سطح - میزبانی سایت شما با 2000 تومان! - پهنای باند مصرفی نامحدود - تست قبل از پرداخت - پشتیبانی 24 ساعته - ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام لطفا یک تست کنید .
https://www.mail-tester.com/
ایمیل سرور تان را اگر نتیجه اوکی باشه من هاست 1 ساله میخواهم
روش کار این سایت اینطور هست که یک ایمیل در هاست تان می سازید و ادرسی که بهشون این سایت میده بهش ایمیل میزنید و روی دکمه میزنید بعد به شما یک لینک میده به من بدید
https://www.mail-tester.com/web-YHGrru
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
برای حداقل ارسال ایمیل به inbox گوگل یا یاهو یا اوت لوک باید حداقل 8 باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
برای حداقل ارسال ایمیل به inbox گوگل یا یاهو یا اوت لوک باید حداقل 8 باشه
دوست عزیز شما برای این مورد باید ایپی اختصاصی تهیه کنید
در ضمن هیچ طمان نمیشه هاست رو تضمین کنی که همه ایمیل ها برن تو inbox
باید حتما ایپی اختصاصی بگیری
به پیشنهاد بنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imostafa
دوست عزیز شما برای این مورد باید ایپی اختصاصی تهیه کنید
در ضمن هیچ طمان نمیشه هاست رو تضمین کنی که همه ایمیل ها برن تو inbox
باید حتما ایپی اختصاصی بگیری
به پیشنهاد بنده
سلام دوست گرامی لطفا به این لینک نگاه کنید .
https://www.mail-tester.com/web-byMHFa&reloaded=3
من سرور رو کانفیگ کردم و به این نتیجه رسیدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام
از استارتر تایپیک معذرت میخوام که تو تایپیک دخالت میکنم ، این نتیجه ای که شما ارسال کردید الان خوب هستش ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
سلام
از استارتر تایپیک معذرت میخوام که تو تایپیک دخالت میکنم ، این نتیجه ای که شما ارسال کردید الان خوب هستش ؟
سلام بله حداقل ارسال ایمیل که میشه به inbox ایمیل ها میره نه اسپم نتیجه تست سرور خود شما به چه صورت هست؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
سلام بله حداقل ارسال ایمیل که میشه به inbox ایمیل ها میره نه اسپم نتیجه تست سرور خود شما به چه صورت هست؟؟
Your email will never see the light of an inbox
این یعنی هیچگاه ایمیل های شما در اینباکس دیده نخواهد شد ! امتیاز داده شده هم -0- هستش !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
Your email will never see the light of an inbox
این یعنی هیچگاه ایمیل های شما در اینباکس دیده نخواهد شد ! امتیاز داده شده هم -0- هستش !
الان تمام ایمیل ها هم در یاهو و جی میل یا اوت لوک همه بر روی اینباکس ارسال میشن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
الان تمام ایمیل ها هم در یاهو و جی میل یا اوت لوک همه بر روی اینباکس ارسال میشن !
دوست عزیزم من به گفته شما کاری ندارم برادر ! استارتر لینکی از سایت mail-tester.com قرار دادن و شما هم با ارسال لینک از همان سایت جواب دادید ...
شما که به نتیجه ارسال شده در لینک استارتر تایپیک گیر دادید و لینک خودتون رو ارسال کردید ، این نتیجه باید بالاتر باشه درسته ؟ اما امتیازی که این سایت به شما داده 0 هستش و این یعنی هیچ ایمیلی به اینباکس نمیره ...
پ.ن : نظر شخصی بنده اینه که این سایت ها هیچکدام مورد اعتماد نیستن و نتیجه شون هم ملاک نخواهد بود .
یا حق :53: