پاسخ : ساخت آدرس اختصاصی برای سایت های مسدود شده (مدرک و راهنمایی)
شما به جای این همه درد سر یه فندق شکن بگیرید تا همه سایت ها بدون فیل.تر باشه :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.STAR
شما به جای این همه درد سر یه فندق شکن بگیرید تا همه سایت ها بدون فیل.تر باشه :دی
نه خب مزیت این 100 برابر قندق شکنه . اولا که همه جا میشه ازش استفاده کرد فارغ ازینکه چیزشکن همراهت باشه یا نه
دوما سرعتش هم خیلی بالاتره . الان همین سایتی که میگم 2 برابر سریع تر از خود i,mdb با چیزشکن بالا میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
ولی خیلی عذر می خوام اونی گفت نمیشه ناتوان بوده نه کار بلد این امکان چندین ساله داره استفاده میشه شما یک دامین اختصاصی بگیرید من تا صبح اسکریپت پیدا می کنم اینجا می ذارم بعد رو هر ساب دامین خواستین یک سایت بیارد بالا مثل یوتیوب و ...
والا دوست عزیز ما هم قبلاً یه همچین تاپیکی زدیم اما دریغ از یک پاسخ از احدی!!
تاپیک 1
تاپیک 2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
والا دوست عزیز ما هم قبلاً یه همچین تاپیکی زدیم اما دریغ از یک پاسخ از احدی!!
تاپیک 1
تاپیک 2
دوست عزیر مستندات برای ایشون ارسال در صورت خواستن بگید پیام منو واسه شما هم بفرستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
دوست عزیر مستندات برای ایشون ارسال در صورت خواستن بگید پیام منو واسه شما هم بفرستند
تشکر.اما ایشون تازه امروز عضو شده و نمی تونه خصوصی ارسال کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farshid17
ممنون از پیام من چون تازه ثبت نام کردم نتونستم اونجا چواب بدم و همچنین به این دوستمون ارسال کنم. ادرس لینکی که دادین ستاره دار شده به این شکل : **** اگه میشه اول کوتاهش کنین بعد بهم بفرستید.
ضمن اینکه اگه هاست و دامین از خودم باشه شما با چقد هزینه میتونین انجام بدین اینکارو ؟