پاسخ : معرفی سایت خدماتی اس ام اس ... ؟!
سلام
حالا که داری تحقیق میکنی اینم بهتره بدونی که تمام خط ها از اینجا صادر میشه جای به نام مگفا که یک شرکت مثل نیک هست نیمه دولتی
Magfa : Creator of Digital Opportunities / IT (Information Technology) Development Center
ناگفته نماند ما این شرکت با بدبختی گیر اوردیم چون کدوم از این شرکتا دلشون نمیومد بگن از کجا خط میگیرن ولی ما گفتیم :دی
موفق و پیروز باشی
این نوشته مال شهریور 88 هست امیدوارم کمکی بکنه:
به طور کلی دو جور میشه از کامپیوتر پیام کوتاه فرستاد! یکی با gsm modem و یکی هم یا sms gateway . تو حالت اول یه gsm modem و یه خط ایرانسل لازم هست و یه نرمافزار! بعد هم ارسال میکنید و دریافت! اما روش دوم ، تو این روش برای استفاده از درگاه شما از طریق رایانه خود و با استفاده از شبکه جهانی اینترنت به یک سرور متصل شده و عمل مورد نظر خود را انجام میدهید، سپس سرور مجددا با استفاده از شبکه جهانی اینترنت فرمان خواسته شده را به درگاه شرکت مخابرات ایران که در واقع توسط یک شرکت خدمات دهی میشود منتقل میکند و از آنجا به بعد پیام کوتاه راه معمولی خود را از طریق زیر ساخت شرکت مخابرات طی میکند!
ظاهر امر این هست که شرکتهایی که با شرکت مخابرات همکاری میکنند و این درگاهها در اختیار اوناست سه تا هستن:
شرکت رهیاب برای شماره هایی که اولش ۱۰۰۰ هست: http://www.rpg.ir
شرکت آتیهپرداز برای شماره هایی که اولش ۲۰۰۰ هست: http://www.adpdigital.com
و بالاخره شرکت مگفا برای شمارههایی که اولش ۳۰۰۰ هست: http://messaging.magfa.com
در بین این سه شرکت، آخری خیلی بیشتر استفاده میشه شاید به خاطر اینکه بستر ارائه سرویسهای ارزش افزوده مثل مسابقه و نظرسنجی و … رو بهتر فراهم کرده و شاید هم به دلیل قیمت خدمات و … . شمارهای که اولش ۱۰۰۰ باشه هم من ندیدم ولی خوب وجود داره! ظاهرا اخیرا شماره هایی که اولش ۶۰۰۰ هست هم برای ارتباط با مردم به نهاد ریاست جمهوری واگذار شده!
mrtteam
بیشتر از یه تشکر نمیشه پای پستت زد :(
خوب این از این :d 10% به هدف نزدیک شدیم :-p
دیگه چیا بلدید ؟! رو کنید دیگه :دی یا باید کم کم ازتون حرف بکشم ؟! :دی
در مورد "تلفن گویا" و "اینترنت هوشمند" هم اطلاعاتی دارید ؟!
تلفن گویا به صورتی که یه سری برنامه خاص براش بنویسی و طرف طبق راهنما کارهای مربوطه را باش انجام بده / مثه تلفن گویای ایرانسل یا پیشرفته تر مثه تلفن بانک ملی ...
کلا اپراتور 3000 برای مگفا هست
اما مگفا کمتر از 6 میلیون نمی فروشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irlogo
کلا اپراتور 3000 برای مگفا هست
اما مگفا کمتر از 6 میلیون نمی فروشه
این طوری هم نیست! البته تا اونجا که من یادمه! سالی 500 انگار هزینه مگفا میشد برای یه حالت و یه حالت که از سرویس های ارزش افزوده هم میشد استفاده کرد یه 200 تومن می اومد روش، شایدم دارم اشتباه میکنم ولی این طوری که من یادمه تقریبا همین 700-800 هزینه یه سالش میشد، البته برای هر زیر شماره ای هم که می فروشید دوباره اونا یه پولی میگیرن سالانه! مال یه سال پیش هست که پیگیرش بودم شاید دقیق نباشه.
سلام
خواهش میکنم محمد جان ، محسن جان تا جایی که بنده اطلاع دارم الان مثل نیک یه یک نمایندگی به شما میده و برای گرفتن نمایندگی اگر اشتباه نکنم ( بنده هم از کسی شنیدم ) حدود 8 میلیون دریافت میکنه و شما میشید یکی از نماینده ها فروش خط که باید براش وب سرویس خاص خودتون بفرستید چون مگفا به صورت خام خط در اختیار شما قرار میده و شرکت هایی مثل توسعه سامان و ... میان براش وب سرویس درست می کنند .
برای تلفن گویا هم کلا من یک شرکت دیدم اسمش اگر اشتباه نکنم طوبی رایانه یه همچین چیزی بود که حدود 3-4 سال داره شدیدا روی این نرم افزار کار میکنه و هر سال تمام نمایشگاه رو هم شرکت میکنه و کار این نرم افزار این هست که شما روی سیستم کامپیوتر نصب میکنید و بهش یکسری اطلاعات میدید مثلا 1 - پشتیبانی 2 - بخش فروش ( عشق محمد ) و... که هم قابلیت اینو داره هر بخش به یک خط متصل کنه و هم به خط های مختلف دایورت کنه اگر خواستی بگو تا شمارش بهت بدم ...
البته اصلش این هست که شما سانترال پاناسونیک بخرید که بهت این خدمات ارائه میده و این نرم افزار جایگزین این سیستم هستند با قیمت پایین ولی با مزایا معمولی و کم ...
موفق و پیروز باشی
ارسال sms با نام
..:: LKSMS ::..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrtteam
سلام
خواهش میکنم محمد جان ، محسن جان تا جایی که بنده اطلاع دارم الان مثل نیک یه یک نمایندگی به شما میده و برای گرفتن نمایندگی اگر اشتباه نکنم ( بنده هم از کسی شنیدم ) حدود 8 میلیون دریافت میکنه و شما میشید یکی از نماینده ها فروش خط که باید براش وب سرویس خاص خودتون بفرستید چون مگفا به صورت خام خط در اختیار شما قرار میده و شرکت هایی مثل توسعه سامان و ... میان براش وب سرویس درست می کنند .
برای تلفن گویا هم کلا من یک شرکت دیدم اسمش اگر اشتباه نکنم طوبی رایانه یه همچین چیزی بود که حدود 3-4 سال داره شدیدا روی این نرم افزار کار میکنه و هر سال تمام نمایشگاه رو هم شرکت میکنه و کار این نرم افزار این هست که شما روی سیستم کامپیوتر نصب میکنید و بهش یکسری اطلاعات میدید مثلا 1 - پشتیبانی 2 - بخش فروش ( عشق محمد ) و... که هم قابلیت اینو داره هر بخش به یک خط متصل کنه و هم به خط های مختلف دایورت کنه اگر خواستی بگو تا شمارش بهت بدم ...
البته اصلش این هست که شما سانترال پاناسونیک بخرید که بهت این خدمات ارائه میده و این نرم افزار جایگزین این سیستم هستند با قیمت پایین ولی با مزایا معمولی و کم ...
موفق و پیروز باشی
والا بنده تقریبا یک سال پیش خیلی پیگیر این مساله بودم هم تلفنی با مگفا صحبت کردم و هم تو نمایشگاه الکامپ و ... . الان دقیق یادم نیست اما اون چیزی که یادمه همون 700-800 تومن هست. حالا بازم خودتون می تونید سوال کنید
در مورد نرم افزار هم بله پنل تحت وب بهتون نمیدن ، البته یادمه یکی از دوستان تو همین فروم شایدم تو یه فروم دیگه بهم پیشنهاد داد که پنل توسعه سامان رو حدود 100 تومن بهم بده و ...!
اما توجه داشته باشید که این پنل های تحت وب فقط اینترفیس هستند و کلیه خدماتی که اینا میدن مثل مسابقه و اینا خود مگفا پیاده کرده و به صورت وب سرویس ارائه میده, منتهی پنلی در کار نیست، حتی وقتی میخواین قیمت بگیرین میگه با وب سرویس این قدر و بدون وب سرویس این قدر و ... .
برای پنل هم افراد زیادی هستند یکیش هم همین آقای داوری هست که پنلش رو بنده استفاده کردم، برا قیمت با خودش می تونید صحبت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mrtteam
تا اونجا كه من خبر داريم مگفا فقط نماينده مستقيم مخابرات براي پيش شماره 3000 هست
------
@ 1eng :
دو شركت بزرگ ديگه هم مثل مگفا هستند كه نمايندگان سطح يك و رسمي مخابرات هستيند
شركت رهياب با پيش شماره 1000
و شركت آتیه داده پرداز با پيش شماره 2000
هر كدوم از اين شركت ها مزيت ها و معياب كار خودشون رو دارند، مثلا يكي قيمتهاش گرونه ولي كيفيت بالا و يكي برعكس و ....
يكي از دوستان نزديكم با دو يا هر سه شركت قرار داد داره و اطلاعات كافي در اين زمينه داره ، اگر سوال خاصي در رابطه به قراردادها و تعرفه و ... داشتين بگيد تا ازش بپرسيم .
آدرس پنلي رو هم كه نوشته بود يادم نيست ، انلاين شد مي پرسم برات پ.خ مي كنم
---
رهياب پيام گستران - مجري ارسال و دريافت پيامك انبوه
آتیه داده پرداز | ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه
Magfa : Creator of Digital Opportunities / IT (Information Technology) Development Center
در ادامه صحبت های محسن جان
با توجه به اطلاعاتی که در دست دارم و مشتریانی که داریم! سه اپراتور اصلی پیام کوتاه به نام های راهیاب(1000) آتیه داده پرداز(2000) مگفا (3000) وجود داره! در مورد اینکه شماره های 4000 که مربوط به شرکت چهار نسل امواج میشه که هولدر رهیاب بوده ! این شرکت در حال حاضر شماره های 972 که ارائه میشه مربوط به خدمات ارزش افزوده پیام کوتاه تالیا هست.یه سری شماره ها هستن که مربوط به خود دولت و شرکت مخابرات هستند.البته تا جایی که اطلاع دارم چندتا ارگان بزرگ دولتی دارن از رهیاب استفاده میکنند.قیمت رهیاب به نسبت مگفا بالاتره ولی چندسالی دارم باهاش کار میکنم که اصلا مشکلی باهاشون نداشتم! کیفیت عالییییییی!!! مگفا هم بدلیل اینکه انعطاف پذیری هزینه ای و کیفیتی اون بالا بوده و هست مشتری زیادی رو تونسته جذب کنه ولی بعضی اوقات پایداری نداره و حتی شده هر پیامک بعد 30 دقیقه به دست دریافت کننده میرسید ولی من از رهیاب و آتیه امتحان میکردم بین 3الی 60 ثانیه طول میکشید تا بدست کاربر برسه!
یه سری پیامک با نام هست که فعلا یه جورایی فعلا باید بیخیال بشی چون بعد انتخابات محدودیت هایی گذاشته شده که کلا سمت این قضیه نرو!
جدیدا هم مد شده یه سری کلاهبردار پیرو کارهای هاستینگ های نامحدود دارن اس ام اس نامحدود ارائه میدن که با دریافت هزینه سالیانه 10-16 میلیون تومن به شما اجازه میدن که ارسال نامحدود داشته باشید ولی کلاهبرداری بیش نیست.
اگر قراره خدماتی راه اندازی کنید به نظر من بهتره از رهیاب و مگفا سرویس بگیرید حال چه مستقیم چه با واسطه!کیفیت رهیاب رو من بیشتر قبول دارم! حالا نه اینکه نماینده رسمیش هستم کلا تو عمل بهتر نتیجه گرفتم ازش!
در مورد آتیه هم بگم که کلا پول خوب بدی کیفیتی عالی بهت میده!!!! نمونه کارشم برنامه 90!
در مورد پنل هم نمیدونم از چی بگم ! اطلاعاتی که مورد نیاز هست رو بفرما که کامل واست شرح ودمو بدم!