پاسخ : سرور مجازی فقط 1 ریال ! تحویل خودکار ! منابع اختصاصی ! کنترل پنل کامل ! 60% تخفیف دائم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hen
برای مصرف عادیست و بک آپ.
مگه هارد رو چند حساب میکنید؟ معمولا در لوکیشنهای خارج هر 100 گیگ رو ده هزارتومان محاسبه میکنند. سرور هم که زدید 15 تومن پس بدون تخفیف حدودا باید بشه 25 تومن. با تخفیف میشه 10 تومن.
هر شرکتی شیوه قیمت گذاری و سیاست حفظ کیفیت خودش دارد دوست عزیز برای ما هم هیچ چیزی مثل کیفیت برای مشتری هایی که قرار هست سالها با ما کار کنند و راضی باشند نیست. برای همین یک سرور مجازی با 100 گیگ هارد و متقابل پر کردن و خالی کردن و پورتی که مشغول میشه میزان فشاری که میاره بیشتر از یک سرور 40 گیگ هست که فقط برای سیستم عامل و کار خاصی انجام نمیشه از نظر فشار روی هارد. همکار عزیز ما فقط میزان هارد 2-3 ترا که موجود هست هر 100 تا 10 هزار میدند فقط یک طرف قضیه که چند ترابایت خالی دارند مدنظر دارند.
به دلیل اینکه تمایل دارید بنده 1 ماه آزمایشی این سرویس به شما به بهاء 25 هزار تومان ارائه می کنم در صورتی که در انتهاء ما دیدم همین گفته خودم که فشار ارزش هزینه پرداختی ندارد سرویس قابل تمدید ماه بعد نمی باشد. در صورت موافقت در سایت تیکت ارسال کنید برای ایجاد فاکتور.
پاسخ : سرور مجازی فقط 1 ریال ! تحویل خودکار ! منابع اختصاصی ! کنترل پنل کامل ! 60% تخفیف دائم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
تمام شد است ؟ :(
3 عدد اضافه شد.
امکان خرید سرور تست فقط 1 عدد برای هر کاربر می باشد متاسفانه دوستان کمی خوش اشتها هستند مجبورم سرویسها تست اضافه مادام پاک کنم.
می توانید تست خرید و فعال کنید.
سلام
سروراتون از ovh فرانسه ست فقط یا کشورای دیگه هم هست!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masood11
سلام
سروراتون از ovh فرانسه ست فقط یا کشورای دیگه هم هست!؟
فعلا تابیک فروش از فرانسه هست اگر مشتری خاصی نیاز به آی پی هلند یا پرتقال هم داشته باشید موجود هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rozhin Karimi
سلام
هنوزم هست؟
سلام
به دلیل اینکه مشتری های که سرویس تست 24 ساعت تمام میشه باز سرور تست خرید می کنند :) ! تست مسدود شده فعلا در سایت ثبت نام کنید که من دستی 1 عدد تست برای شما فعال کنم.
یک سرور از ایشون تحویل گرفته شد سرعت بسیار مطلوبی داره عدم اورسل برای حفظ کیفیت از اولویت های من برای خرید از ایشون بود ضمن اینکه با حوصله جواب سوال های من رو دادن.. امیدوارم که پایدار باشه هم کیفیت سروراشون هم خوش برخورد بودنشون منکه خیلی راضیم ... موفق باشید
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
washington
یک سرور از ایشون تحویل گرفته شد سرعت بسیار مطلوبی داره عدم اورسل برای حفظ کیفیت از اولویت های من برای خرید از ایشون بود ضمن اینکه با حوصله جواب سوال های من رو دادن.. امیدوارم که پایدار باشه هم کیفیت سروراشون هم خوش برخورد بودنشون منکه خیلی راضیم ... موفق باشید
با سلام
خواهش میکنم دوست عزیز زمانی که حرفی زده میشه با سند برابری میکند اگر کاربران قرارداد شرکتی بخواهند قرارداد تقدیم میشه و تضمین عدم اورسل داده خواهد شد.
عکسی تهیه کردم از پنل مدیریت سرور که میزان رم + پردازنده + هارد + تعداد کلی آی پی کل سرور و تعداد مانده نشان می دهد.
همانطور که در عکس معلوم هست کلا سرور 16 عدد ای پی دارد که 14 عدد پر شده با این تعداد ای پی 22 گیگ رم پر شده از 32 گیگ که باقی خالی هست. و نیز پردازنده نیز که 32% درگیر هست و باقی آزاد ! و فقط 2 سرور مجازی یعنی حداکثر میشه 26 گیگ رم پر می شود و باقی سرور تا 32 گیگ رم هست خالی می ماند. و این سرور تکمیل خواهد شد.
کیفیت حرف اول از روز اول ما شروع به ارائه سرور اختصاصی و مجازی کردیم داشته و دارد.
و سرور بعدی با 2 برابر قیمت فعلی برای سرور جدید در خدمت دوستان خواهیم بود انشالله.
فایل پیوست 30069
قیمت ثابت هست؟
ای ای اس هم کانفیگ میشه برای هاست دانلود؟
- - - Updated - - -
قیمت ثابت هست؟
ای ای اس هم کانفیگ میشه برای هاست دانلود؟