پاسخ : درخواست معرفی درگاه با قابلیت تسویه آنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
قصد دخالت ندارم ولی بله شما تسویه آنی میدید ولی اگر اشتباه نکنم فقط به زرین کارت که برای گرفتنش هزار مکافات باید کشید !
زرين کارت رو شما ميتونيد از پنل کاربريتون درخواست بديد و بعد ازون کارت در آدرس پستی شما تحويل داده ميشه.
هزينه صدور و ارسال اون هم 10500 تومان هست. ;)
- - - Updated - - -
اين مکافات ساده، ارزش تسويه آنی و عدم پرداخت حتی يک ريال کارمزد رو داره ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
تنها جائی که به شما ميتونه تسويه آنی و بدون کارمزد بده ز.پ هست که خودتون فرموديد ;)
با عرض معذرت ولی من غلط بکنم دفعه دیگه از ز.پ استفاده کنم :71:
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
زرين کارت رو شما ميتونيد از پنل کاربريتون درخواست بديد و بعد ازون کارت در آدرس پستی شما تحويل داده ميشه.
هزينه صدور و ارسال اون هم 10500 تومان هست. ;)
- - - Updated - - -
اين مکافات ساده، ارزش تسويه آنی و عدم پرداخت حتی يک ريال کارمزد رو داره ;)
من قصد ندارم ز.پ رو زیر سوال ببرم ولی من زرین کارت هم دارم ! سر تسویه نمیدونم چرا سوئیچ بانک مشکل میخوره :71: :71: :71:
jahanpay
bazpardakht
sibapal
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman0861
با عرض معذرت ولی من غلط بکنم دفعه دیگه از ز.پ استفاده کنم :71:
- - - updated - - -
من قصد ندارم ز.پ رو زیر سوال ببرم ولی من زرین کارت هم دارم ! سر تسویه نمیدونم چرا سوئیچ بانک مشکل میخوره :71: :71: :71:
پس لطفا شماره حساب ز.پ خودتون رو بديد تا اين موضوع فقط در حرف نباشه و عملی باشه ;)
بانک آينده sla مناسبی نداره و بنابراين بزودی کارت های صادر شده ازين بانک با بانک مناسب تری جايگزين ميشه.
طی روزهای گذشته سوئيچ اين بانک به کلی قطع بوده و باعث بروز مشکلات برای کاربران شده.
البته با پيگيری بچه های فنی ما مشکل سوئيچ ديروز رفع شده.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
jahanpay
bazpardakht
sibapal
مد نظر داشته باشيد ز.پ برای فروش موارد ممنوعه و خلاف قوانين مناسب نيست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
پس لطفا شماره حساب ز.پ خودتون رو بديد تا اين موضوع فقط در حرف نباشه و عملی باشه ;)
بانک آينده sla مناسبی نداره و بنابراين بزودی کارت های صادر شده ازين بانک با بانک مناسب تری جايگزين ميشه.
طی روزهای گذشته سوئيچ اين بانک به کلی قطع بوده و باعث بروز مشکلات برای کاربران شده.
البته با پيگيری بچه های فنی ما مشکل سوئيچ ديروز رفع شده.
- - - Updated - - -
مد نظر داشته باشيد ز.پ برای فروش موارد ممنوعه و خلاف قوانين مناسب نيست.
البته بنده تراکنش آن چنانی ندارم ولی تسویه حساب آنی خیلی برام مهم هست حتی اگر شما بیایید بگید آقا باید یک روز بمونه برای من قابل قبول هست ولی اینکه آنی باشه و یک روز طول بکشه برای من قابل تحمل نیست !
شماره حساب ز.پ بنده zp.46193 و شماره کارت ز.پ 6362142100208726 می باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
البته بنده تراکنش آن چنانی ندارم ولی تسویه حساب آنی خیلی برام مهم هست حتی اگر شما بیایید بگید آقا باید یک روز بمونه برای من قابل قبول هست ولی اینکه آنی باشه و یک روز طول بکشه برای من قابل تحمل نیست !
شماره حساب ز.پ بنده zp.46193 و شماره کارت ز.پ 6362142100208726 می باشد.
کافی هست گردش حساب خودتون رو برسی کنيد. تسويه آنی فقط برای تراکنش های انتقالی به زرين کارت هست.
شما تراکنش رو درخواست واريز به حساب بانکی داديد و مطابق قوانين سايت بعد از سپری شدن بازه زمانی که شما در قوانين مطالعه کرديد و پذيرفتيد واريز شده.
تراکنش های شما که انتقال به زرين کارت بوده عموما به صورت آنی و البته بدون کسر حتی يک ريال کارمزد واريز شده.
- - - Updated - - -
اين حق شماست که در سريعترين زمان ممکن به پول خودتون دسترسی داشته باشيد و البته هيچ کارمزد اضافه ای هم پرداخت نکنيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
کافی هست گردش حساب خودتون رو برسی کنيد. تسويه آنی فقط برای تراکنش های انتقالی به زرين کارت هست.
شما تراکنش رو درخواست واريز به حساب بانکی داديد و مطابق قوانين سايت بعد از سپری شدن بازه زمانی که شما در قوانين مطالعه کرديد و پذيرفتيد واريز شده.
تراکنش های شما که انتقال به زرين کارت بوده عموما به صورت آنی و البته بدون کسر حتی يک ريال کارمزد واريز شده.
- - - Updated - - -
اين حق شماست که در سريعترين زمان ممکن به پول خودتون دسترسی داشته باشيد و البته هيچ کارمزد اضافه ای هم پرداخت نکنيد.
بله ، کاملاً حق با شماست.
- - - Updated - - -
میشه بدون به چه دلیل حساب کاربری من توقیف شد ؟!
آهان ببخشید یادم رفت چون انجمن گفتم تسویه حساب آنی شما مشکل داره :71::71::71:
لینک عکس : http://up.persianscript.ir/uploadsme...enshot-27-.png
قضاوت رو میزارم بر عهده کاربران فهیم wht ایران :53::53::53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
بله ، کاملاً حق با شماست.
- - - Updated - - -
میشه بدون به چه دلیل حساب کاربری من توقیف شد ؟!
آهان ببخشید یادم رفت چون انجمن گفتم تسویه حساب آنی شما مشکل داره :71::71::71:
لینک عکس :
http://up.persianscript.ir/uploadsme...enshot-27-.png
قضاوت رو میزارم بر عهده کاربران فهیم wht ایران :53::53::53:
مواردی که مربوط به حساب کاربريتون هست رو داخل سايت پيگيری کنيد.
لطفا حتما قوانين سايت و سياست امنيت اطلاعات رو مطالعه کنيد تا خدای نکرده ابهامی باقی نمونه.
حساب کاربری شما بدليل جلوگيری از سوء استفاده های آتی توقيف شده. اگر مشکلی هست در تيکت افزايش سطح تاييد خودتون پيگيری کنيد. :79::79::79:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
مواردی که مربوط به حساب کاربريتون هست رو داخل سايت پيگيری کنيد.
لطفا حتما قوانين سايت و سياست امنيت اطلاعات رو مطالعه کنيد تا خدای نکرده ابهامی باقی نمونه.
حساب کاربری شما بدليل جلوگيری از سوء استفاده های آتی توقيف شده. اگر مشکلی هست در تيکت افزايش سطح تاييد خودتون پيگيری کنيد. :79::79::79:
* من داخل سایت زرین پال هیچ تیکتی نمیزنم ! باید در همین انجمن تکلیف مشخص بشه ! *
پاسخ بدید : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=156567