پاسخ : مشکل با جایگزینی mysql با mariadb
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
مطمئنا قبل از اینکه بخواین ارتقا بدین به ماریا از پوشه /var/lib/mysql بکاپ گرفتین که ؟
خوب اول mysql رو کلا پاک کنید و از نو نصب کنین :
yum remove mysql-server mysql-client mysql-common mysql
دستورات نصب هم که اگر با yum موفق نشدید ببنید تو لوگش چیه rpm یا ... که خوده سی پنل هم میتونه fix کنه بازم نشد سرچ کنین و حتی بازم نشد اطلاعات بفرستین واستون انجام بدم .
انشالله که حل میشه ...
راستی بعد از حذف و نصب پوشه ای که به عنوان بکاپ گرفتین رو جایگزین کنین .
- - - Updated - - -
مطمئنا قبل از اینکه بخواین ارتقا بدین به ماریا از پوشه /var/lib/mysql بکاپ گرفتین که ؟
خوب اول mysql رو کلا پاک کنید و از نو نصب کنین :
yum remove mysql-server mysql-client mysql-common mysql
دستورات نصب هم که اگر با yum موفق نشدید ببنید تو لوگش چیه rpm یا ... که خوده سی پنل هم میتونه fix کنه بازم نشد سرچ کنین و حتی بازم نشد اطلاعات بفرستین واستون انجام بدم .
انشالله که حل میشه ...
راستی بعد از حذف و نصب پوشه ای که به عنوان بکاپ گرفتین رو جایگزین کنین .
حذف نمیشه پنل هم دایرکت ادمینه
اروری هم که میده اینه
error reading information on service mysql: No such file or directory
error: %preun(MariaDB-server-10.0.22-1.el6.x86_64) scriptlet failed, exit status 1
Error in PREUN scriptlet in rpm package MariaDB-server
جسارتا دو تا سرور هست که یکی سرور قبلیمه که چند روز پیش ازش منتقل شدم رو سرور جدید
میشه سرور قبلی رو بدم و رو اون امتحان کنید و اگه جواب داد رو سرور جدید؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizban97
ببخشید دوست عزیز
اما شما یک بشکه اب دارید . توش نفت بریزی بازم به اون بشکه آب میگی؟
دیگه اون آب خالص نیست حاوی نفت هم هست . پیشنهاد من این هست شما از اول یکبار نصب کنید قبلش بک اپ گیری کنید . کار سختی نیست شما نمیخواید به خودتون زحمت بدید.
اونکه ازش فرار نمیکنم زحمته باور کنید از دیشب ساعت 10 تا 7 صبح رو موضوع کار میکردمو سرچ
مشکل اینه که سرور ایرانه و نمیدونید با چه سرعتی فایل ها منتقل میشن که میگید ریلود کنید!
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
من جاتون بودم روی همین MariaDB می موندم.
تا اون جایی که می دونم MariaDB توسط سازنده اصلی MySQL پس از فروش MySQL به Oracle توسعه داده میشه و در رتبه بندی های سایت های خارجی بهینه تر عمل کرده.
اصلا و اصلا بهینه نیست وقتی من نیاز به مصرف پایین سی پی یو دارم و رو mysql لود سرور نهایت 3-4 میشد و رو mariadb به راحتی لود میره بالای 10 به این نمیشه گفت بهینه هر چه جلوتر میریم باید برنامه ها کمتر از منابع استفاده کنن نه بیشتر!
سلام دوست عزیز
احتمالا با مقادیر پیشفرض فایل my.cnf این مشکل پیش اومده و باید بر اساس منابع موجود بهینه بشه. میتونین از این اسکریپت برای پیشنهاد مقادیر مناسبتر کمک بگیرین:
http://mysqltuner.com/
تقریبا مطمئنم که بعد از بهینهسازی دیگه به mysql فکر نمیکنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsengham
سلام دوست عزیز
احتمالا با مقادیر پیشفرض فایل my.cnf این مشکل پیش اومده و باید بر اساس منابع موجود بهینه بشه. میتونین از این اسکریپت برای پیشنهاد مقادیر مناسبتر کمک بگیرین:
http://mysqltuner.com/
تقریبا مطمئنم که بعد از بهینهسازی دیگه به mysql فکر نمیکنین.
سلام
خیر با کانفیگ یکسان مصرف سی پی یو ماریا دیتابیس خیلی بیشتر از مای اس کیو اله