پاسخ : آموزش کار با پنل رسیلو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
ممنون دوست عزیز من چطور می تونم مشخصاتی را که موقع ثبت نام توی رسیلو وارد کردم توی پنل رسیلو پیدا کنم؟ منظورم آدرس و شماره تلفن هست
اطلاعات اکانت اصلی رو اگه میگید، در پنل اصلی نمایش نمیده و باید با اطلاعات اکانت خود در (پنل کاربری ریسلو) لاگین کرده و بر روی Profile کلیک کنید اون پایین مشخص هست (Contacts) میتونید ویرایش/آپدیت کنید.
(به جای مراحل فوق از خود پنل نمایندگی هم میتونید Login as customer رو کلیک کلیک کنید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
دوست عزیز به فرض اگر من بخوام سه تا دامین ثبت کنم ولی برای هر کدوم از این دامین یک customer جداگانه بسازم که مشخصات این customer ها هیچ کدوم مشخصات خودم نباشه یعنی اون مشخصاتی که برای ساخت اکانت رسیلو استفاده کردم نباشه در این صورت بعدا" می تونم این دامین ها را به یک registrar دیگه منتقل کنم؟
ریسلو گاهی ایمیل های همگانی به مشتریانش ارسال میکنه که اطلاعات تماس مشتری ها و کاستومرها صحیح باشه و اگه فیک باشه خلاف قوانینشون هست. مسما نمیان ادرس های دامنه ها رو تک تک چک کنند ولی شخصا جهت احتیاط بیشتر، اگه آدرس دقیق هم نذاشته باشم، فیک هم نذاشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
اطلاعات اکانت اصلی رو اگه میگید، در پنل اصلی نمایش نمیده و باید با اطلاعات اکانت خود در
(پنل کاربری ریسلو) لاگین کرده و بر روی Profile کلیک کنید اون پایین مشخص هست (Contacts) میتونید ویرایش/آپدیت کنید.
(به جای مراحل فوق از خود پنل نمایندگی هم میتونید Login as customer رو کلیک کلیک کنید)
ممنون دوست عزیز خوشبختانه با راهنمایی شما مشکل حل شد
الان یک دامین ثبت کردم تو قسمت استاتوس نوشته
Parked / Custom DNS / Custom name servers
این دامین را کی می تونم استفاده کنم؟
یک مساله دیگه این که موقع ثبت دامین اون تیک
confirm email
را زدم برای همین یک ایمیل برای تایید برام اومد که آخرش نوشته بود اطلاعات شما چک می شه باید اطلاعات تماستون درست باشه ایا اشتباه کردم اون تیک ایمیل را زدم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Saati
ریسلو گاهی ایمیل های همگانی به مشتریانش ارسال میکنه که اطلاعات تماس مشتری ها و کاستومرها صحیح باشه و اگه فیک باشه خلاف قوانینشون هست. مسما نمیان ادرس های دامنه ها رو تک تک چک کنند ولی شخصا جهت احتیاط بیشتر، اگه آدرس دقیق هم نذاشته باشم، فیک هم نذاشتم.
من که آدرس های ایمیل را واقعی دادم اگر ایمیل بفرستن که می تونم تایید کنم به جز ارسال ایمیل روش دیگi ای هم برای چک کردن اطلاعات تماس دارن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
confirm email
را زدم برای همین یک ایمیل برای تایید برام اومد که آخرش نوشته بود اطلاعات شما چک می شه باید اطلاعات تماستون درست باشه ایا اشتباه کردم اون تیک ایمیل را زدم؟
خواهش میکنم. این درست هست الان. نیم سرور های مورد نظر رو براش ست کنید ببینید متصل میشه.
ایمیل تایید اجباری هست و باید انجام میدادید. مورد خاصی نیست همون مواردی که قبل عرض کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
confirm email
- - - Updated - - -
من که آدرس های ایمیل را واقعی دادم اگر ایمیل بفرستن که می تونم تایید کنم به جز ارسال ایمیل روش دیگi ای هم برای چک کردن اطلاعات تماس دارن؟
بعید میدونم چک کنند. فقط ایمیل میزنن که اطلاعات تماس صحیح وارد شده باشه از قبیل نام و ایمیل و ادرس و تلفن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kool
خواهش میکنم. این درست هست الان. نیم سرور های مورد نظر رو براش ست کنید ببینید متصل میشه.
ایمیل تایید اجباری هست و باید انجام میدادید. مورد خاصی نیست همون مواردی که قبل عرض کردم.
ممنون دوست عزیز فقط به عنوان آخرین سوال:
بعد از ساخت دامین الان که whois می گیرم آدرس ایمیلی که دادم نشون می ده آیا روشی هست که داخل پنل رسیلو ( با پرداخت هزینه) اینها را مخفی کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
بعد از ساخت دامین الان که whois می گیرم آدرس ایمیلی که دادم نشون می ده آیا روشی هست که داخل پنل رسیلو ( با پرداخت هزینه) اینها را مخفی کنم؟
نه نیست!
اما شما می توانید در پنل اصلی ریسلو یک generic contact بسازید با ایمیل دلخواه البته باید این ایمیل هم کار کند اما خب یک ایمیل دلخواه از یاهو یا جیمیل باشد کافیست و قابل شناسایی نیست. بعد برای هر دامنه می توانید این generic contact را انتخاب کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
upnull50
خیر متاسفانه این امکان نیست. ولی طبق راهنمایی که دوستان در پست شماره 17 درج کردن میتونید عمل کنید