فرانسه / هلند / المان / انگلستان / روسیه / ترکیه
- - - Updated - - -
الان آمریکا و انگلیس و سایت هم داریم اگه خواستید pm بدید تا سایت بهتون بدم چک کنید سرعت لودشم ببینید
نمایش نسخه قابل چاپ
اکثر کشورهای اروپایی پینگ به ایران پایین دارند همانطور که خیلی ها اشاره کردن اما یک مورد اضافه کنم سوئیس هم پینگ فوق پایینی به ایران داره با تشکر.
پینگ به مسائل مختلفی مرتبط هست. شما میتونید از سرویس دهنده ها نمونه آی پی و نمونه وب سایت روی سرورشون رو بخواید که بتونید تست واقعی بگیرید. مسیر اینترنت به سمت دیتاسنتر نقش مهمی در پینگ شما دارد. همینطور هر isp در ایران میتونه نتیجه متفاوتی بهتون بده. ولی در مجموع به ترتیب پینگ هلند سپس سنگاپور و بعد از آن امریکا با توجه به مسافت ایران به سمت این کشورها توصیه میگردد.
سعی کنید اگه پینگ تایم براتون مهمه سرور داخلی بگیرین، در غیر این صورت پینگ کشورهای اروپایی خصوصاً هلند به ایران از همه جا بهتره.
بین اینا هلند بهترینه
سلام
بستکی به isp کاربران هم داره من بهترین پینگی که به خارج داشتم لهستان بوده (صبانت)
لیستی از پینگ ها به کشور های مختلف
فایل پیوست 28671
من مخابرات دارم فرانسه آلمان و هلند خیلی خوبن
در انتخاب هلند شک نکنید نه تنها به خاطر کیفیت ، پینگ مناسب به ایران و ... بلکه وارز نیز هست و بدون نگرانی از قوانین کپی رایت میتوانید هر اسکریپتی در آن نصب کنید و یا اگر ارسال ایمیل تبلیغاتی کنید و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد.
این جور که معلومه به غیر از سرور های داخلی اگر بخایم سرور خارجی بگیریم، طبق نظر دوستان هلند از همه بهتره...
خیلی ممنون