درسته
اما اینم روشش نیست منم که دیدم واقعا از حسابشون کم شده گفتم مشکلی نیست در چند روز آینده پرداخت میکنم
اما اینا سرور کلا خاموش کردند و رمز وی پی اس ها رو تغییر دادند و پشتیبانی هم نمیدند
نمایش نسخه قابل چاپ
باید یک کتاب احکام هاستینگ نوشته بشه در این مورد ها :d تو این مدت خیلی از این اختلافان اینجا گزارش شده .
شما قوانینشونو بخون شاید به به این مورد اشاره کرده باشه
سلام.
اگر برای حرف هاتون مدرک دارید که *هیچ جوابی به ایمیل ها و تیکت های شرکت مذکور ندادید* و یا ازشون خواستید که اگر دیرکرد داشتید سرویس هاتون رو کنسل کنند و یا در همون زمان (حداقل 24 ساعت قبل از موعد تمدید) ازشون خواستید که کنسل کنند، حق با شما هست و به راحتی می تونید این موارد رو به سازمان جرایم انترنتی ارائه کنید و ازشون بخواید که شما رو برای به جریان انداختن پرونده یاری کنند.
ما هم مشکل مشابه رو با یکی از مشتریانمون داریم که پرونده ایشان رو به همین ترتیب به جریان انداختیم و در حال انجام مراحل "تامین مدرک" هستیم که از طرف سازمان جرایم اینترنتی برای تشکیل دادگاه از ما درخواست شده.
همینطور میتونید مدارکتون رو *بدون ذکر کلمات غیر قانونی مثل *کلاهبردار* - ***** و کلمات تحریک کننده از این قبیل، به صورت یک تاپیک در بخش انتقادات و پیشنهادات همین انجمن ارسال کنید و به شرکت مذکور بگید که بیان و جوابگوی شما باشند و اگر جوابی ندادند، این یک مدرک دیگر برای شما هست که ایشان از عمد این کار رو کردند و می تونید همین تاپیک رو هم به تامین مدرک اضافه کنید و شانس برنده شدنتون رو بیشتر کنید.
با تشکر.
این موضوع ییچیده و سختی نیست
وقتی شما سرور اختصاصی تهیه می کنی به صورت ماهانه در واقع شما و سرویس دهنده طی یکماه قرارداد دارید و پس از اتمام این تاریخ در صورت تمایل هر 2 طرف قرارداد تمدید میشه وقتی شما درخواستی برای تمدید قرارداد ندادید و مراجعه نکردید قرارداد فسخ میشه سرویس هم باید کنسل بشه نمیشه که سرویس دهنده یکطرفه خودش سرویس رو تمدید کنه بدون موافقت شما و الان درخواست هزینه کنه در قانون داریم وقتی کسی برای تمدید قرارداد یا ادامه همکاری مراجعه نمی کند قرارداد فسخ میشه و به معنی عدم تمایل به ادامه هست.
اگر میل زدن و شما جواب ندادید به این معنی هست طبق عرف و قانون که شما تمایلی به تمدید ندارید و قرارداد فسخ میشه باید سرویس رو کنسل کنند و هیچ اجازه ای ندارند که سرویس رو تمدید کنند بدون موافقت شما
آریا جان نیازی به این 2 مورد نیست و طبق عرف و قانون در فعالیت های اقتصادی لازم نیست که پس از پایان قرار داد هر یک از طرفین یا هر 2 طرف به صورت کتبی یا حتی شفاهی اعلام کنند که ادامه نمی دهند و با تمام شدن مدت قرار داد که اینجا یکماه هست در صورت عدم ایجاد قرار داد جدید قرار داد فسخ و سرویس هم باید کنسل بشهنقل قول:
یا ازشون خواستید که اگر دیرکرد داشتید سرویس هاتون رو کنسل کنند و یا در همون زمان (حداقل 24 ساعت قبل از موعد تمدید) ازشون خواستید که کنسل کنند
به عنوان مثال فرض کنید کسی اصلاً طی یکماه قرار داد بعد از 15 روز از شروع تصادف کرد و تا 6 ماه بیمارستان باشه به نظر شما این قرار داد یکماهه باید از طرف سرویس دهنده به دلیل اینکه خریدار درخواست کنسل شدن نداده تا 6 ماه ادامه پیدا کنه و درخواست پول ؟ بدیهی هست که اینطور نیست و تمدید قرارداد لازم هست هر 2 طرف تمایل برای ادامه همکاری و تمدید سرویس را اعلام کنند.
البته من تاپیگ گلایه شما رو هم مشاهده کردم از شرکت نام برده در اون مورد شما با ارسال ایمیل نسبت به تمدید قرارداد ابراز تمایل کردید همین طور شخص خریدار طبق ایمیل ها نسبت به تمدید سرویس اوکی داده ولی خوب وقتی چنین قرار داد های هست که 2-3 میلیون پول داره رد و بدل میشه به نظرم من مطالب شفاهی زیاد کار ساز نیست و باید رسمی باشه و حتماً شرایط لازم برای تمدید قرارداد که همان پرداخت هزینه هست را از خریدار درخواست کنید البته شما وارد هستید در این زمینه و فرموردید به دلیل اعتماد و سابقه ایشون بوده ولی خوب اعتماد همیشه حداقل در موارد اقتصادی جواب نمیده ( به نظر من هیچ جا همیشه جواب نمیده )
P.S : یک سریال آمریکایی میدیدم ( The Unit ) یک جمله از فیلم این بود که
- به اون اعتماد نکن
- چرا نباید اعتماد کنم ؟
- چون قبلاً یکبار بهش اعتماد کردی
به نظر حرف جالبی بود :d
سلام.
حرف شما درست علی رضا جان.
بنده شما رو می شناسم (به عنوان یک کاربر) و شما هم حدوداً شناخت هایی در مورد اخلاق کاری من دارید.
ولی در کل حرف من یک چیز هست، اگر کاربر ذکر کنه که پرداخت نمی کنه و یا کلاً جوابی نده، خوب بنده به عنوان تامین کننده سرویس، سرویس ایشان رو مسدود می کنم ولی وقتی رسماً ایمیل میزنه و میگه باز نگه دارید و من در پرداختم مشکل دارم، طبق اخلاقیات و قوانین جهانی، من نمی تونم با آبروی شرکت ایشان بازی کنم و سرویس ایشان رو مسدود کنم و در غیر این صورت من باید پاسخگو باشم که "چرا وقتی کاربر گفته مسدود نکن و بهم وقت بده برای پرداخت، شما سرخود مسدود کردید ؟" !
شما با شرکت های خارجی کار کنید و باهاشون چند سرور داشته باشید، ببینید چقدر بهتون امتیاز میدن و چقدر هواتون رو دارند ... بعد من هوای هموطنم رو نداشته باشم ؟؟ این چه قانونی هست ؟؟ کدام منطق اینو میگه ؟؟ مخصوصی وقتی کاربر از روز اول به شما اطلاع داده که ما به دلیل مسائل شرکتی، ممکن هست چند روز دیرکرد داشته باشیم ... دیگه واقعاً چی میشه گفت ؟
ما که شبکه جنایی و حقیقت یاب نیستیم که بخواید خودمون رو قاضی بدونیم و حق مشتری رو به دلیل تشخیص درست یا غلط خودمون ضایع کنیم ;) پس اخلاقیات کجا رفته ؟ مشتری مداری چی میشه ؟
با تشکر.
ممنون آریا جان من کوچیک شما حامد هستیم :x
در مورد جریان شما و این شرکت به نظر من حق با شما هست با این ایمیل هایی که مشاهده شد و شما لطف کردید در حق ایشون و یک جورایی سوء استفاده شده از لطف شما
حالا یک سوال شما برای مشتری هاتون بعد از این جریان حتی اگر خیلی هم مشتری خوبی باشه این کار رو دوباره انجام میدین با این 3 میلیون ضرر بنا بر گفته شما ؟
من باشم دیگه برای برادرم هم چنین کاری نمی کنم راستش :دی روی همین حساب بهتره از اول چنین کاری نکرد یا اینکه همیشه در نظر داشته باشید که حتی بهترین مشتری ها هم ممکنه از لطف شما سوء استفاده کنند و زیاد بعد از اتفاق افتادنش ناراحت نشید :(
سلام.
اولاً من اصلاً ناراحت نیستم حامد جان (ببخشید برادر، اسمت رو با یکی از کاربرا اشتباه گرفتم ....) و در این تاپیک هم موضوع من نیستم و بهتر هست منحرف نشه به مسائل مربوط به من و مشتریانم.
ولی در مورد موضوع کلی ای که شما اشاره کردید در ضمینه اعتماد مجدد، باید عرض کنم بله!
من کماکان مشتریان بسیار دوست داشتی ای دارم که به هیچ عنوان حق اونها رو به خاطر اشتباه یک نفر پایمال نمی کنم.
درضمن، هر کاری سود و ضرر خاص خودش رو داره و نمیشه انتظار داشت که همیشه سود کرد ;)
با تشکر.
بله در این مورد هم من الان سرویس دارم از شما راضی هستم و جداً از نظر فنی که حرفی توش نیست از نظر انصاف و وجدان کاری هم همیشه لطف داشتید و بهترین خدمات ارائه شده.نقل قول:
بنده شما رو می شناسم (به عنوان یک کاربر) و شما هم حدوداً شناخت هایی در مورد اخلاق کاری من دارید.
امیدوارم مشتری های شما هم قدر بدونند و لطف شما رو با لطف پاسخ بدن.
به هر حال شما باید اطلاع می دادید این شرکت از اونجایی که شما را همکار می دونسته کار پرداخت را برای شما انجام داده شما باید کنسلیشن ری***ت می کردید
.