پاسخ : آیا در ایران مدارک معتبر شبکه cisco یا مایکروسافت ارئه میشود ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omidx
مدارک مایکروسافت بازار کارش در ایران خیلی بیشتر از سیسکو ه ... Ccna ک یه مدرک پایه ای سیسکو هست ، با این مدرک (ccna) فقط میتونید درس بدید ! (تجربه شخصی)
برای ccnp switch و ccnp route هم حتما در آموزشگاهی ثبت نام کنید ک لابراتوار مجهز سیسکویی داشته باشه ... چون پیاده سازی برخی پروتکل ها (مثل bgp) ، نیاز ب سوییچ و روتر واقعی داره ... ضمن اینکه امتحان های دوره های بالای سیسکو (ccie) علاوه بر امتحان کتبی + یک پروژه عملی هم هست.
من الان چند نفر رو میشناسم از دوستام که با ccna دارن تو پارس انلاین کار میکنند ولی بعد از مدتی برای اینکه عقب نمونن رفتن ccnp رو هم گرفتن, البته هنوز دوتاشون با CCNA مشغولن
نقل قول:
میشه کتاب هاش رو معرفی کنید و بگید کجا تهیه کنیم؟
اگه ایران کامل کتاب رو بخونم و برم امارات امتحان بدم و مدرک بگیرم کلا هزینش چقدر میشه؟
کتاب های اصلیش تو نت هست.
برای امتحان هم میتونید دوتا ازمون icnd1 و icnd2 رو بدی یا کلا ازمون ccna رو بدی که هزینش 295 دلاره
850 تومن هم باید پوله طیاره بدی تا دبی,حدود 250 تومن هم پوله ویزات میشه, یه هفته هم اونجا حداکثر بمونی که پوله هتلت حداقل 400 درهم میشه. 300 درهم هم واسه من سوغاتی بخری...
واقعا جای تاسف داره واسه یه مدرک باید بریم ترکیه !
نقل قول:
خیر ، مشکلی وجود نداره ...
کتاب های دوره ی ccna ، ccnp switch و ccnp route رو من دارم ، خواستید بگید براتون آپلود میکنم ... (البته میدونید دیگه ، این کتاب ها زبان اصلی هست و اصلا ترجمه نشده و نخواهد شد ، چون سال ب سال آپدیت میشه و همیشه شما باید آخرین ویرایش رو بخونید .)
برای دوره ی ccna میتونید از شبیه ساز هایی مثل pocket tracer یا gns3 استفاده کنید ، برای ccnp هم تا یه جاهایی gns3 و io پاسخگو اند و یک جاهایی هم نیاز ب سویچ و روتر واقعی داره ...
نقل قول:
کتاب های اصلیش تو نت هست.
برای امتحان هم میتونید دوتا ازمون icnd1 و icnd2 رو بدی یا کلا ازمون ccna رو بدی که هزینش 295 دلاره
850 تومن هم باید پوله طیاره بدی تا دبی,حدود 250 تومن هم پوله ویزات میشه, یه هفته هم اونجا حداکثر بمونی که پوله هتلت حداقل 400 درهم میشه. 300 درهم هم واسه من سوغاتی بخری...
من یکم گیچ شدم!!!
در کل باید چند تا کتاب واسه امتحان دادن بخونم؟
میشه نام دقیق کتاب ها (با ذکر آخرین ویرایش) بهم بگید؟؟؟
من به کتاب های الکترونیکی علاقه زیادی ندارم! کجا میتونم کتاب اصلی رو بخرم؟
کتاب اصلی رو بخرم بهتره یا کتاب الکترونیکی روپرینت بگیرم؟
مایکروسافت دیگه چه مدارکی رو میده؟ میخوام شروع کنم به مدرک گرفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من یکم گیچ شدم!!!
در کل باید چند تا کتاب واسه امتحان دادن بخونم؟
میشه نام دقیق کتاب ها (با ذکر آخرین ویرایش) بهم بگید؟؟؟
من به کتاب های الکترونیکی علاقه زیادی ندارم! کجا میتونم کتاب اصلی رو بخرم؟
کتاب اصلی رو بخرم بهتره یا کتاب الکترونیکی روپرینت بگیرم؟
مایکروسافت دیگه چه مدارکی رو میده؟ میخوام شروع کنم به مدرک گرفتن
کتاب های فیزیکیش بالای 200 ~ 300 هزار تومن ه ... ارزش نداره ... تازه آخرین ویرایشش هم نیست ...
اینم بهتون بگم ک کلا دوره هایی ک مربوط ب لایه ۲ و ۳ شبکه میشه ، از نظر مطالب سنگین هست ، مثل مایکروسافت نیست ک همه چی با محیط گرافیکی و next ، next حل بشه :دی (اصلا شباهتی ب واحدایی ک برای شبکه تو دانشگاه پاس کردید هم نیست ! :دی)
مایکروسافت مدارک برنامه نویسی تحت NET. هم داره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
کتاب های فیزیکیش بالای 200 ~ 300 هزار تومن ه ... ارزش نداره ... تازه آخرین ویرایشش هم نیست ...
اینم بهتون بگم ک کلا دوره هایی ک مربوط ب لایه ۲ و ۳ شبکه میشه ، از نظر مطالب سنگین هست ، مثل مایکروسافت نیست ک همه چی با محیط گرافیکی و next ، next حل بشه :دی (اصلا شباهتی ب واحدایی ک برای شبکه تو دانشگاه پاس کردید هم نیست ! :دی)
مایکروسافت مدارک برنامه نویسی تحت NET. هم داره ...
شما مدارکش رو گرفتید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
شما مدارکش رو گرفتید ؟
من ccna ، ccnp switch و ccnp route رو گرفتم ، بعدش در گیر پروژه دانشگاه شدم ، دیگه وقت نشد ادامه ش بدم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من ccna ، ccnp switch و ccnp route رو گرفتم ، بعدش در گیر پروژه دانشگاه شدم ، دیگه وقت نشد ادامه ش بدم ...
شما که مدارک رو گرفتید میشه کامل تر توضیح بدید؟
در کل مایکروسافت چه مدارکی رو میده؟ (مدارک هک و امنیت منظورم هست)
میشه همه مدارک امنیتی مایکروسافت رو بهم معرفی کنید؟
مایکروسافت از چه طریق اطلاع رسانی میکنه و نمره ها رو کجا میزنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
شما که مدارک رو گرفتید میشه کامل تر توضیح بدید؟
در کل مایکروسافت چه مدارکی رو میده؟ (مدارک هک و امنیت منظورم هست)
میشه همه مدارک امنیتی مایکروسافت رو بهم معرفی کنید؟
مایکروسافت از چه طریق اطلاع رسانی میکنه و نمره ها رو کجا میزنه؟
والا درباره سیسکو هر سؤالی داشته باشید ، بیشتر میتونم کمک تون کنم تا مایکروسافت ...
اما تا جایی ک من میدونم ، مایکروسافت دوره های مختلفی داره ، مثلا دوره های برنامه نویسی تحت ویندوز یا ویندوز فون یا برنامه نویسی تحت وب ، یا دوره های شبکه تحت ویندوز سرور 2003 (mcse ک قدیمی هست) یا ویندوز 2008 r2 (ک همون mcitp هست ک اسمش رو حتما شنیدید) و دوره مربوط ب ویندوز 2012 (ک جدید هست ، mcsa یا mcse هم بهش میگن) .
بعد ، دوره های پیشرفته مثل mta هم داره ک بعد از گرفتن یکی از مدارک شبکه ای ک در بالا گفتم باید برید سراغش ، ک این دوره در ایران من ندیدم جایی ارائه شه .
دوره امنیتی ک شما دنبالشی ، فک ک میکنم منظورتون دوره CEH باشه (CEH: Certified Ethical Hacking) این دوره مال مایکروسافت نیست ، یک دوره مستقل هست .
البته برای امنیت لایه ۲ و ۳ یکسری دوره هم سیسکو تحت عنوان ccna security و ccnp security ارائه کرده ، ک مثلا نوشتن اکسس لیست در روتر ، *** ها و... جزو سر فصل هاشه .
اگر هم منظور دوره هایی هست ک درباره هــک ، کــرک و... ست ک انجمن آشیانه ارائه میکنه ، اونا کلا داستانشون جداست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
والا درباره سیسکو هر سؤالی داشته باشید ، بیشتر میتونم کمک تون کنم تا مایکروسافت ...
اما تا جایی ک من میدونم ، مایکروسافت دوره های مختلفی داره ، مثلا دوره های برنامه نویسی تحت ویندوز یا ویندوز فون یا برنامه نویسی تحت وب ، یا دوره های شبکه تحت ویندوز سرور 2003 (mcse ک قدیمی هست) یا ویندوز 2008 r2 (ک همون mcitp هست ک اسمش رو حتما شنیدید) و دوره مربوط ب ویندوز 2012 (ک جدید هست ، mcsa یا mcse هم بهش میگن) .
بعد ، دوره های پیشرفته مثل mta هم داره ک بعد از گرفتن یکی از مدارک شبکه ای ک در بالا گفتم باید برید سراغش ، ک این دوره در ایران من ندیدم جایی ارائه شه .
دوره امنیتی ک شما دنبالشی ، فک ک میکنم منظورتون دوره CEH باشه (CEH: Certified Ethical Hacking) این دوره مال مایکروسافت نیست ، یک دوره مستقل هست .
البته برای امنیت لایه ۲ و ۳ یکسری دوره هم سیسکو تحت عنوان ccna security و ccnp security ارائه کرده ، ک مثلا نوشتن اکسس لیست در روتر ، *** ها و... جزو سر فصل هاشه .
اگر هم منظور دوره هایی هست ک درباره هــک ، کــرک و... ست ک انجمن آشیانه ارائه میکنه ، اونا کلا داستانشون جداست.
http://train.ashiyane.ir/
مدارک آشیانه خیلی دقیق توضیح داده شده. اما متاسفانه کلاس ها در تهران برگزار میشه و امتحان هم همونجا هست که برای من غیر ممکنه! البته نمیدونم این مدارک به چه دردی میخوره (ای کاش میشد آموزش ها رو به صورت مجازی میدادن و واسه امتحان به تهران می رفتم)
میشه کتاب مدارک ccna security و ccnp security و CEH رو بهم معرفی کنید؟